Dodaj do ulubionych

meble sosnowe Poznań

03.03.05, 13:15
Czy ktoś z szanownych forumowiczów uzytkuje łóżko sosnowe tej firmy?
Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje o jakości mebli, starannosci
wykonania.
pozdrawiam
Mariucho
Obserwuj wątek
    • marghot Re: meble sosnowe Poznań 03.03.05, 13:41
      a o jakiej firmie mówisz?
    • mariucho Re: meble sosnowe Poznań 03.03.05, 14:22
      • Gość: kiks Re: meble sosnowe Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 19:19
        łózka akurat nie uzytkuję ( to znaczy użytkuję ale innej firmy) natomiast cała
        kuchchnia w domku na wsi została wyposazona w firmie Meble Sosnowe. Mamy tez
        stół, krzesła i szafę- nie narzekam, poziom jakościowy i cenowy zadowalający
        choc nie powalający. Cenie sobie to, że firma jest elastyczna i wykonuje także
        wg, rysunków klienta, co nie jest powszechną praktyką.
        Meble sosnowe z natury sa delikatne, drewno jest miękkie i w trakcie
        uzytkowania ulega uszkodzeniom- z tym trzeba sie liczyc.
    • marghot Re: meble sosnowe Poznań 04.03.05, 08:10
      mogę polecić meble (łóżka) sosneowe z firmy Eco- Sen (mieli stoisko w
      Panoramie, nei wiem czy istnieje dalej).
      Kupowałam u nich łóżko i materac. Jakość, twałość pierwsza klasa. Musisz jednak
      liczyć się z tym, że kolor drewna neico ściemnieje po ok. 2 latach.
    • Gość: mariucho Re: meble sosnowe Poznań IP: *.cdmpekao.com.pl / *.cdmpekao.com.pl 04.03.05, 11:29
      bardzo dziękuje kiks za odpowiedż, może jeszcze ktoś się odezwie?
      Chodzi mi o firmę Meble Sosnowe z Poznania (sklep na ul. Mostowej i Czarna
      Rola).
      pozdrawiam
      Mariucho
      • Gość: kiks Re: meble sosnowe Poznań IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 15:14
        meble o których pisałem kupowałem na Naramowickiej/Czarnej Roli. Jeszcze raz
        zwracam uwagę, że meble sa bardzo wrażliwe na uszkodzenia, Żona wpadła na
        pomysł zrobienia ciasta bezpośrednio na sosnowym blacie słołu kuchennego i
        podczas wałkowania twardsze grudki przeschnietego ciasta wygniotły wgłębienia.
        Z tym musisz się liczyc- natomiast faktura sosny, jej ciemniejąca w czasie
        barwa stale mi sie podobają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka