mariucho 03.03.05, 13:15 Czy ktoś z szanownych forumowiczów uzytkuje łóżko sosnowe tej firmy? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje o jakości mebli, starannosci wykonania. pozdrawiam Mariucho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiks Re: meble sosnowe Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 19:19 łózka akurat nie uzytkuję ( to znaczy użytkuję ale innej firmy) natomiast cała kuchchnia w domku na wsi została wyposazona w firmie Meble Sosnowe. Mamy tez stół, krzesła i szafę- nie narzekam, poziom jakościowy i cenowy zadowalający choc nie powalający. Cenie sobie to, że firma jest elastyczna i wykonuje także wg, rysunków klienta, co nie jest powszechną praktyką. Meble sosnowe z natury sa delikatne, drewno jest miękkie i w trakcie uzytkowania ulega uszkodzeniom- z tym trzeba sie liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: meble sosnowe Poznań 04.03.05, 08:10 mogę polecić meble (łóżka) sosneowe z firmy Eco- Sen (mieli stoisko w Panoramie, nei wiem czy istnieje dalej). Kupowałam u nich łóżko i materac. Jakość, twałość pierwsza klasa. Musisz jednak liczyć się z tym, że kolor drewna neico ściemnieje po ok. 2 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariucho Re: meble sosnowe Poznań IP: *.cdmpekao.com.pl / *.cdmpekao.com.pl 04.03.05, 11:29 bardzo dziękuje kiks za odpowiedż, może jeszcze ktoś się odezwie? Chodzi mi o firmę Meble Sosnowe z Poznania (sklep na ul. Mostowej i Czarna Rola). pozdrawiam Mariucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: meble sosnowe Poznań IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 15:14 meble o których pisałem kupowałem na Naramowickiej/Czarnej Roli. Jeszcze raz zwracam uwagę, że meble sa bardzo wrażliwe na uszkodzenia, Żona wpadła na pomysł zrobienia ciasta bezpośrednio na sosnowym blacie słołu kuchennego i podczas wałkowania twardsze grudki przeschnietego ciasta wygniotły wgłębienia. Z tym musisz się liczyc- natomiast faktura sosny, jej ciemniejąca w czasie barwa stale mi sie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś