Gość: Ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:47 Dobry fryzjer w Poznaniu-szukam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madz Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:33 hair bazar studio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:48 A możesz polecić konkretną osobę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Fryzjer IP: *.echostar.pl 09.03.05, 12:59 polecam salonik kaprys na wilczym młynie www.kaprys.poznan.pl wszystkie fryzjerki strzyżą i farbują świetnie zawsze jestem zadowolona i salonik isse izabeli bryze utalntowanej i wygrywającej w konkursach fryzjerki ul.słomiana na osiedlu kosmoanutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Re: Fryzjer IP: *.astor.net.pl / *.astor.net.pl 10.03.05, 13:31 A w okolicach Łazarz, Grunwald dobry fryzjer???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Fryzjer IP: *.dynamic.mm.pl 23.11.13, 12:35 Jedyny znany mi dobry fryzjer w poznaniu to Lolo Manolo gdzie pracują świetne,sprawdzone fryzjerki.Salon jest wyposażony w specjalne stanowisko fotelik autko dla najmłodszych klientów. Jest to jedyny salon fryzjerski, który organizuje urodzinowe party dla maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonIka Re: Fryzjer IP: *.pf.com.pl 18.02.14, 11:32 Byłam. Nie polecam. Wiele hałasu wokół, efekt jak z lat 80 tych. Szkoda, bo miejsce bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
alika222 Re: Fryzjer 11.12.13, 22:51 www.facebook.com/ZuzazuPlaySpa aaa i opieka nad dzieckiem jest bezpłatna Odpowiedz Link Zgłoś
0maja1988 Re: Fryzjer 10.04.14, 00:13 Lafayette w galerii Pestka, polecam pana Patryka :) tutaj masz wszystko: www.lafayette.pl Odpowiedz Link Zgłoś
daemia_10 Re: Fryzjer 18.01.14, 13:46 Studio Czapla, fryzjer Piotr; przy ulicy Czapla właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwkaka Re: Fryzjer 18.05.15, 10:50 Ja z całego serca polecam dziewczyny z Studio Looksfera na Żydowskiej. Zawsze wychodzę mega zadowolona i w genialnym humorze ^^ A jaką pyszna kawę parzą :) To tylko wisienka na torcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zak_poznan Re: Fryzjer 20.05.15, 15:38 A może ktoś z Was sam chciałby zostać fryzjerem? :) Specjalizacja 10-miesięczna. Na koniec nauki dyplom ukończenia szkoły w języku polskim i dowolnie wybranym języku obcym! Uczymy zasad doboru kolorów i technik fryzjerskich niezbędnych do profesjonalnego wykonywania zawodu. Dodatkowo poznasz zasady prowadzenia własnego salonu - zamawianie towaru, zakup właściwych sprzętów do wyposażenia salonu itp. Zajęcia w całości nastawione na praktykę. Start już we wrześniu. Do zapisu wystarczy dowód osobisty i świadectwo ukończenia szkoły średniej. Nie wymagamy matury! O przyjęciu do szkoły decyduje kolejność zgłoszeń. Zapisz się już teraz: zak.edu.pl/formularz Sprawdź też: - wizaż i stylizacja, - technik usług kosmetycznych, - instruktor fitness. Odpowiedz Link Zgłoś