IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:47
Dobry fryzjer w Poznaniu-szukam!
Obserwuj wątek
    • Gość: madz Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:33
      hair bazar studio
      • Gość: Ala Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:48
        A możesz polecić konkretną osobę???
        • Gość: asia Re: Fryzjer IP: *.echostar.pl 09.03.05, 12:59
          polecam salonik kaprys na wilczym młynie www.kaprys.poznan.pl wszystkie
          fryzjerki strzyżą i farbują świetnie zawsze jestem zadowolona i salonik isse
          izabeli bryze utalntowanej i wygrywającej w konkursach fryzjerki ul.słomiana na
          osiedlu kosmoanutów
    • Gość: Madi Re: Fryzjer IP: *.astor.net.pl / *.astor.net.pl 10.03.05, 13:31
      A w okolicach Łazarz, Grunwald dobry fryzjer????
    • Gość: Hania Re: Fryzjer IP: *.dynamic.mm.pl 23.11.13, 12:35
      Jedyny znany mi dobry fryzjer w poznaniu to Lolo Manolo gdzie pracują świetne,sprawdzone fryzjerki.Salon jest wyposażony w specjalne stanowisko fotelik autko dla najmłodszych klientów. Jest to jedyny salon fryzjerski, który organizuje urodzinowe party dla maluchów.
      • Gość: MonIka Re: Fryzjer IP: *.pf.com.pl 18.02.14, 11:32
        Byłam. Nie polecam. Wiele hałasu wokół, efekt jak z lat 80 tych. Szkoda, bo miejsce bardzo ładne.
    • alika222 Re: Fryzjer 11.12.13, 22:51
      www.facebook.com/ZuzazuPlaySpa
      aaa i opieka nad dzieckiem jest bezpłatna
      • 0maja1988 Re: Fryzjer 10.04.14, 00:13
        Lafayette w galerii Pestka, polecam pana Patryka :)
        tutaj masz wszystko: www.lafayette.pl
    • daemia_10 Re: Fryzjer 18.01.14, 13:46
      Studio Czapla, fryzjer Piotr; przy ulicy Czapla właśnie
    • aweris123 Re: Fryzjer 15.05.14, 10:21
      lafayette w pestce, polecam Romka :)
      • sylwkaka Re: Fryzjer 18.05.15, 10:50
        Ja z całego serca polecam dziewczyny z Studio Looksfera na Żydowskiej. Zawsze wychodzę mega zadowolona i w genialnym humorze ^^ A jaką pyszna kawę parzą :) To tylko wisienka na torcie :)
    • zak_poznan Re: Fryzjer 20.05.15, 15:38
      A może ktoś z Was sam chciałby zostać fryzjerem? :)
      Specjalizacja 10-miesięczna. Na koniec nauki dyplom ukończenia szkoły w języku polskim i dowolnie wybranym języku obcym!
      Uczymy zasad doboru kolorów i technik fryzjerskich niezbędnych do profesjonalnego wykonywania zawodu. Dodatkowo poznasz zasady prowadzenia własnego salonu - zamawianie towaru, zakup właściwych sprzętów do wyposażenia salonu itp.
      Zajęcia w całości nastawione na praktykę. Start już we wrześniu. Do zapisu wystarczy dowód osobisty i świadectwo ukończenia szkoły średniej. Nie wymagamy matury! O przyjęciu do szkoły decyduje kolejność zgłoszeń.

Zapisz się już teraz: zak.edu.pl/formularz

Sprawdź też:
      - wizaż i stylizacja,
      - technik usług kosmetycznych,
      - instruktor fitness.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka