Dodaj do ulubionych

Minęło 3000 postów :D

20.05.07, 12:46
Niechcący popełniłam 3000 posta big_grin. Rozlewam różnego rodzaju drynie a dla MZ
soczek tongue_out.
Obserwuj wątek
    • milka323 Re: Minęło 3000 postów :D 20.05.07, 15:36
      haha.to i ja dorzucam rozne smaczne rzeczy ;PPP.
    • agamasia Re: Minęło 3000 postów :D 20.05.07, 23:35
      Gratulacje!
      A tak w ogóle, to jak powstał Lolum? Bardzo proszę o szczegóły smile
      • luczijka Powstanie loluma :D 21.05.07, 14:53
        Powstanie loluma jest zasługą głównie Galaxiana <lol>. Jak wiesz (lub nie big_grin) G.
        jest założycielem forum dotyczącego serialu Supernatural. Jest to małe forum, na
        którym udzielają się głównie Galaxian i Aniuta big_grin Pewnego razu dołączyła do nich
        Milka, a potem ja <hihihi>. Sęk w tym, że ja i MZ prawie nie znamy tego serialu,
        więc zamiast o nim dyskutować ciągle pisałyśmy o pierdołach big_grinDD Aniuta też nam
        w tym wydatnie pomagała i nawet Galaxian <lol>. Jednak on w końcu stwierdził, że
        tak nie może być, że jego forum jest poważne bla bla bla i powiedział, że jak
        chcemy pisać o pierdołach, to mamy sobie założyć swoje własne "forum pierdolum"
        <lol>. Niestety nazwa została ocenzurowana i tak powstało "forum lolum" big_grinDD
        • mendosita Re: Powstanie loluma :D 21.05.07, 15:07
          Ach, aż się mi łza w oku zakręciła, jak wspomniałam sobie powstanie loluma big_grin O
          ile dobrze pamiętam "to" się stało w trakcie jednej z arcyciekawych dysusji na
          czacie.
          • luczijka Re: Powstanie loluma :D 21.05.07, 15:28
            mendosita napisała:

> Ach, aż się mi łza w oku zakręciła, jak wspomniałam sobie powstanie loluma big_grin O
            >
            > ile dobrze pamiętam "to" się stało w trakcie jednej z arcyciekawych dysusji na
            > czacie.

Dobrze pamiętasz big_grin Samo zakładanie loluma odbyło się w trakcie czata <hihihi>.
            • aniuta75 Re: Powstanie loluma :D 21.05.07, 16:18
              Super wspomnienia big_grinDD. I jakie super forum <lol>.
              • agamasia Re: Powstanie loluma :D 21.05.07, 17:53
                Dzięki wielkie za historię big_grin
                Rozumiem, że to Galaxian chciał uratować swoje forum (wiem) przed zalewem
                wszelkiego co nie na temat ;D Przeczytałam pierwszy ,chyba, post gugi i byłam
                ciekawa jak to się zaczęło.
                NIECH LOLUM ROŚNIE W SIŁĘ !
                • milka323 Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 21.05.07, 19:31
                  Ty jej w ogole nie sluchaj bo to bylo inaczej ;DDD.
                  Ktoregos dnia gadajac z aniuta na gg dalam pomysl z nowym forumem. po
                  konsultacjach (z lucy tez) stworzylysmy nazwe ktora potem nam ocenzurowali
                  <lol>. Wiec galaxian ma swoj udzial ale raczej jako "inspirator" do zalozenia
                  nowego foruma. <lol>.
                  • aniuta75 Re: Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 21.05.07, 21:51
                    No to też właśnie napisała Lu, że Galaxian zapodał pomysła big_grin.
                    • luczijka Re: Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 21.05.07, 22:45
                      aniuta75 napisała:

> No to też właśnie napisała Lu, że Galaxian zapodał pomysła big_grin.

Dokładnie big_grinDD
                  • luczijka Re: Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 21.05.07, 22:45
                    milka323 napisała:
                    po
                    > konsultacjach (z lucy tez) stworzylysmy nazwe ktora potem nam ocenzurowali
                    > <lol>.

To Galaxian pierwszy zapodał tą nazwę <hihihi>. Napisał Ci na Supernaturalnym,
                    żebyś założyła "forum pierdolum" big_grinDD Coś masz krótką pamięć Milka ;D
                    • milka323 Re: Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 22.05.07, 14:42
                      czyli w takim razie ktos mi musial sprzedac ten pomysl jako swoj tongue_outPP.
                      • luczijka Widocznie <hihihi>. 22.05.07, 15:58
                        Zresztą nieważne jak to było dokładnie, ważne, że mamy lolumka big_grinDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka