aniuta75 20.05.07, 12:46 Niechcący popełniłam 3000 posta . Rozlewam różnego rodzaju drynie a dla MZ soczek . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka323 Re: Minęło 3000 postów :D 20.05.07, 15:36 haha.to i ja dorzucam rozne smaczne rzeczy ;PPP. Odpowiedz Link
agamasia Re: Minęło 3000 postów :D 20.05.07, 23:35 Gratulacje! A tak w ogóle, to jak powstał Lolum? Bardzo proszę o szczegóły Odpowiedz Link
luczijka Powstanie loluma :D 21.05.07, 14:53 Powstanie loluma jest zasługą głównie Galaxiana <lol>. Jak wiesz (lub nie ) G. jest założycielem forum dotyczącego serialu Supernatural. Jest to małe forum, na którym udzielają się głównie Galaxian i Aniuta Pewnego razu dołączyła do nich Milka, a potem ja <hihihi>. Sęk w tym, że ja i MZ prawie nie znamy tego serialu, więc zamiast o nim dyskutować ciągle pisałyśmy o pierdołach DD Aniuta też nam w tym wydatnie pomagała i nawet Galaxian <lol>. Jednak on w końcu stwierdził, że tak nie może być, że jego forum jest poważne bla bla bla i powiedział, że jak chcemy pisać o pierdołach, to mamy sobie założyć swoje własne "forum pierdolum" <lol>. Niestety nazwa została ocenzurowana i tak powstało "forum lolum" DD Odpowiedz Link
mendosita Re: Powstanie loluma :D 21.05.07, 15:07 Ach, aż się mi łza w oku zakręciła, jak wspomniałam sobie powstanie loluma O ile dobrze pamiętam "to" się stało w trakcie jednej z arcyciekawych dysusji na czacie. Odpowiedz Link
luczijka Re: Powstanie loluma :D 21.05.07, 15:28 mendosita napisała: > Ach, aż się mi łza w oku zakręciła, jak wspomniałam sobie powstanie loluma O > > ile dobrze pamiętam "to" się stało w trakcie jednej z arcyciekawych dysusji na > czacie. Dobrze pamiętasz Samo zakładanie loluma odbyło się w trakcie czata <hihihi>. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Powstanie loluma :D 21.05.07, 16:18 Super wspomnienia DD. I jakie super forum <lol>. Odpowiedz Link
agamasia Re: Powstanie loluma :D 21.05.07, 17:53 Dzięki wielkie za historię Rozumiem, że to Galaxian chciał uratować swoje forum (wiem) przed zalewem wszelkiego co nie na temat ;D Przeczytałam pierwszy ,chyba, post gugi i byłam ciekawa jak to się zaczęło. NIECH LOLUM ROŚNIE W SIŁĘ ! Odpowiedz Link
milka323 Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 21.05.07, 19:31 Ty jej w ogole nie sluchaj bo to bylo inaczej ;DDD. Ktoregos dnia gadajac z aniuta na gg dalam pomysl z nowym forumem. po konsultacjach (z lucy tez) stworzylysmy nazwe ktora potem nam ocenzurowali <lol>. Wiec galaxian ma swoj udzial ale raczej jako "inspirator" do zalozenia nowego foruma. <lol>. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 21.05.07, 21:51 No to też właśnie napisała Lu, że Galaxian zapodał pomysła . Odpowiedz Link
luczijka Re: Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 21.05.07, 22:45 aniuta75 napisała: > No to też właśnie napisała Lu, że Galaxian zapodał pomysła . Dokładnie DD Odpowiedz Link
luczijka Re: Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 21.05.07, 22:45 milka323 napisała: po > konsultacjach (z lucy tez) stworzylysmy nazwe ktora potem nam ocenzurowali > <lol>. To Galaxian pierwszy zapodał tą nazwę <hihihi>. Napisał Ci na Supernaturalnym, żebyś założyła "forum pierdolum" DD Coś masz krótką pamięć Milka ;D Odpowiedz Link
milka323 Re: Lucy!Co to za farmazony!?<lol>. 22.05.07, 14:42 czyli w takim razie ktos mi musial sprzedac ten pomysl jako swoj PP. Odpowiedz Link
luczijka Widocznie <hihihi>. 22.05.07, 15:58 Zresztą nieważne jak to było dokładnie, ważne, że mamy lolumka DD Odpowiedz Link