Gość: p.policjant IP: *.icpnet.pl 10.03.05, 00:08 jak sie idzie na wojenke,to trzeba sie liczyc z kazda mozliwoscia jej zakonczenia(tej wojenki),p.rolniku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blokada Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 00:46 Niech mu Andrzej Lepper da teraz pieniądze! Albo Jurek Owsiak. Ci to potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek177 Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.03.05, 06:47 Pan tfu przepraszam za wyrażenie Lepper potrafi tylko brać , więc pozostaje Pan Owsiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:16 Rozumiem, że wypłacenie odszkodowanie w innym czasie, niż podczas rolniczej blokady nie wchodzi w rachubę. Nie za dużo zachodu? rre - a coś Ty dziecko miało z matury z polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasK W czasie blokady IP: 217.153.71.* 10.03.05, 10:25 > Rozumiem, że wypłacenie odszkodowanie w innym czasie, niż podczas rolniczej > blokady nie wchodzi w rachubę. Wchodzi. Rolnik w czasie blokady tylko chce odszkodowania. Odszkodowanie może przyjść później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:34 nie dość , że nic nie powinien dostać to jeszcze NFZ powinien mu kazać zapłacić za leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 21:56 nie zdążyłem na pogrzeb mojego kuzyna, bo kilkakrotnie zastawiały mi drogę typy spod ciemnej gwiazdy, to było w ub. roku w oko;icach Jarocina. Szkoda, że tylko jedno oko wypadło w tych akcjach. Gdyby mógł to... ale to tylko takie niewinne marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś