Dodaj do ulubionych

Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w czasi...

IP: *.icpnet.pl 10.03.05, 00:08
jak sie idzie na wojenke,to trzeba sie liczyc z kazda mozliwoscia jej
zakonczenia(tej wojenki),p.rolniku!
Obserwuj wątek
    • Gość: blokada Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 00:46
      Niech mu Andrzej Lepper da teraz pieniądze! Albo Jurek Owsiak. Ci to potrafią
      • Gość: Rysiek177 Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.03.05, 06:47
        Pan tfu przepraszam za wyrażenie Lepper potrafi tylko brać , więc pozostaje Pan
        Owsiak.
    • Gość: malkontent Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:16
      Rozumiem, że wypłacenie odszkodowanie w innym czasie, niż podczas rolniczej
      blokady nie wchodzi w rachubę. Nie za dużo zachodu?

rre - a coś Ty dziecko miało z matury z polskiego?
      • Gość: LukasK W czasie blokady IP: 217.153.71.* 10.03.05, 10:25
        > Rozumiem, że wypłacenie odszkodowanie w innym czasie, niż podczas rolniczej
        > blokady nie wchodzi w rachubę.

Wchodzi. Rolnik w czasie blokady tylko chce odszkodowania. Odszkodowanie może
        przyjść później.
    • Gość: witek Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:34
      nie dość , że nic nie powinien dostać to jeszcze NFZ powinien mu kazać zapłacić
      za leczenie.
      • Gość: kiks Re: Rolnik chce 150 tys. zł za utracone oko w cza IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 21:56
        nie zdążyłem na pogrzeb mojego kuzyna, bo kilkakrotnie zastawiały mi drogę typy
        spod ciemnej gwiazdy, to było w ub. roku w oko;icach Jarocina. Szkoda, że tylko
        jedno oko wypadło w tych akcjach.
        Gdyby mógł to... ale to tylko takie niewinne marzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka