Gość: bywalec IP: *.icpnet.pl 17.03.05, 07:03 Coś pięknego! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Jednak są na tym świecie szlachetni ludzie. Dziękujemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vipunia Re: Lwy trafiły do Puszczykowa 17.03.05, 07:55 Fantastycznie! Bardzo miła wiadomość :) Cieszę się, że w zalewie negatywnych informacji Gazeta potrafi wyłapać coś pozytywnego i opisać to. To jest baaaardzo potrzebne! Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 08:32 Teraz szpital będzie dysponował chociaż na jednym oddziale - chirurgicznym lepszym (b. dobrym) sprzętem. Przecież 1 łóżko jest droższe od nowego samochodu średniej klasy !!! To jest wspaniałe i dla pacjentów i dla personelu medzycznego. Żeby tylko za jakiś czas nie wylądował jako "złomowany" gdzieś w prywatnej klinice ;-((....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasik Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:39 Bardzo pozytywna wiadomość. Mam nadzieję że szpital puszczykowski podniesie się "z ruin" i będzie cieszył się kiedyś b.dobrą opinią. Sprzęt przyda się tym , którzy muszą tam leżeć nieraz przez długie tygodnie. pozdr.Pasik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartłomiej W. Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.forcom.com.pl / *.forcom.com.pl 17.03.05, 09:55 Dobry szpital i piękny dar. Dobrze to wykorzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pacjent Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:02 CIESZĘ SIE ZE KTOŚ O NAS MYŚLI DZIĘKUJE W IMIENIU WSZYSTKICH PACJĘTÓW I MAM NADZIEJE ZE ZNAJDZIE SIĘ WIĘCEJ POMOCNYCH LUDZI STAN SZPITALA WYDAJE SIE OPŁAKANY ALE OPIEKA NAPRAWDE FACHOWA POSTAWILI MNIE NA NOGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.icpnet.pl 18.03.05, 00:08 Przykro mi ale nie podzielam entuzjazmu. Jesli tam są Ci sami (niektorzy) lekarze co przed 3 laty to te dary wspomogą owszem pacjentów wle tez co poniektorych lekarzy. Miałem przykre doświadczenia i niestety nie jestem w swoich wątpliwościach odosobniony. Chirurgia kolana to było 3 lata temu prywatne poletko Pana który bral najwięcej, pewnie znajdą się tacy, ktorzy domyślaja się o czym piszę. I szkoda tylko tych młodych zdolnych lekarzy, ktorzy w takiej atmosferze uczą sie zawodu. Moim zdaniem ten szpital i cala służba zdrowia wyglądalaby dużo lepiej gdybyśmy chciaż niewiele, ale placili oficjalnie do kasy szpitala, a nie tak jak to robimy dotychczas. Wiem oczywiście że nie wszędzie tak jest i nie dotyczy to wszystkich lekarzy, ale obawiam się ze Puszczykowo nie jest tym chlubnym wyjątkiem gdzie się nie płaci. Tym ktorzy mają problemy z kolanami polecam nie wierzyć przebrzmałej chwale Puszczykowa lecz starać sie o przyjęcie na 28 Czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś