Dodaj do ulubionych

Lwy trafiły do Puszczykowa

IP: *.icpnet.pl 17.03.05, 07:03
Coś pięknego! Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Jednak są na tym świecie szlachetni ludzie.
Dziękujemy...
Obserwuj wątek
    • vipunia Re: Lwy trafiły do Puszczykowa 17.03.05, 07:55
      Fantastycznie! Bardzo miła wiadomość :)
      Cieszę się, że w zalewie negatywnych informacji Gazeta potrafi wyłapać coś
      pozytywnego i opisać to.
      To jest baaaardzo potrzebne!

Iwona
    • Gość: Audi Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 08:32
      Teraz szpital będzie dysponował chociaż na jednym oddziale - chirurgicznym
      lepszym (b. dobrym) sprzętem. Przecież 1 łóżko jest droższe od nowego samochodu
      średniej klasy !!! To jest wspaniałe i dla pacjentów i dla personelu
      medzycznego.
      Żeby tylko za jakiś czas nie wylądował jako "złomowany" gdzieś w prywatnej
      klinice ;-((.......
      • Gość: Pasik Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:39
        Bardzo pozytywna wiadomość.
        Mam nadzieję że szpital puszczykowski podniesie się "z ruin" i będzie cieszył
        się kiedyś b.dobrą opinią.
        Sprzęt przyda się tym , którzy muszą tam leżeć nieraz przez długie tygodnie.

pozdr.Pasik
    • Gość: Bartłomiej W. Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.forcom.com.pl / *.forcom.com.pl 17.03.05, 09:55
      Dobry szpital i piękny dar. Dobrze to wykorzystają.
    • Gość: były pacjent Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:02
      CIESZĘ SIE ZE KTOŚ O NAS MYŚLI DZIĘKUJE W IMIENIU WSZYSTKICH PACJĘTÓW I MAM
      NADZIEJE ZE ZNAJDZIE SIĘ WIĘCEJ POMOCNYCH LUDZI STAN SZPITALA WYDAJE SIE
      OPŁAKANY ALE OPIEKA NAPRAWDE FACHOWA POSTAWILI MNIE NA NOGI
    • Gość: Andy Re: Lwy trafiły do Puszczykowa IP: *.icpnet.pl 18.03.05, 00:08
      Przykro mi ale nie podzielam entuzjazmu. Jesli tam są Ci sami (niektorzy)
      lekarze co przed 3 laty to te dary wspomogą owszem pacjentów wle tez co
      poniektorych lekarzy. Miałem przykre doświadczenia i niestety nie jestem w
      swoich wątpliwościach odosobniony. Chirurgia kolana to było 3 lata temu
      prywatne poletko Pana który bral najwięcej, pewnie znajdą się tacy, ktorzy
      domyślaja się o czym piszę. I szkoda tylko tych młodych zdolnych lekarzy,
      ktorzy w takiej atmosferze uczą sie zawodu. Moim zdaniem ten szpital i cala
      służba zdrowia wyglądalaby dużo lepiej gdybyśmy chciaż niewiele, ale placili
      oficjalnie do kasy szpitala, a nie tak jak to robimy dotychczas. Wiem
      oczywiście że nie wszędzie tak jest i nie dotyczy to wszystkich lekarzy, ale
      obawiam się ze Puszczykowo nie jest tym chlubnym wyjątkiem gdzie się nie płaci.
      Tym ktorzy mają problemy z kolanami polecam nie wierzyć przebrzmałej chwale
      Puszczykowa lecz starać sie o przyjęcie na 28 Czerwca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka