Gość: nysanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:50 W Nysie od tygodnia stoją parkomaty Siemensa i działają bez zarzutu! Mam nadzieję, że w Waszym mieście będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piast9 Re: System płatnego parkowania w centrum 02.11.04, 22:48 Niestety we Wrocławiu jest jakiś niekorzystny klimat dla parkomatów, przez co od ładnych paru lat są z tym stale problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: System płatnego parkowania w centrum 03.11.04, 03:52 piast9 napisał: > Niestety we Wrocławiu jest jakiś niekorzystny klimat dla parkomatów, przez co o > d > ładnych paru lat są z tym stale problemy. Może za duża wilgotność? Ale masz rację, klimat we Wrocławiu jest specyficzny...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: System płatnego parkowania w centrum IP: *.euromedicare.pl 04.11.04, 13:54 bardzo specyficzny :) gdzie ZDiK informował, że te parkomaty to już? dostałam wczoraj mandat, bo nie znalazłam parkingowego (nie wiedziałam, że mam szukać parkomatu...) Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: System płatnego parkowania w centrum 04.11.04, 14:06 Gość portalu: gość2 napisał(a): > gdzie ZDiK informował, że te parkomaty to już? Na swojej stronie, w prasie... Gdzie jeszcze mogli? Odpowiedz Link Zgłoś