Gość: voytek IP: *.bu.amu.edu.pl 12.04.01, 11:36 Jakie mam szanse na pracę po studiach; jąkam się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Student Re: jąkam się! IP: *.bch.com.pl 12.04.01, 16:40 Na jakim stanowisku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strop Re: jąkam się! IP: *.gdansk.ppp.tpnet.pl 16.04.01, 22:52 Gość portalu: Student napisał(a): > Na jakim stanowisku ? Jak będzie myślał o konkretnym stanowisku to też sam sobie odpowie ! Myśle, że chce poznać jaki ma wybór zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strop Re: jąkam się! IP: *.gdansk.ppp.tpnet.pl 16.04.01, 23:30 Gość portalu: voytek napisał(a): > Jakie mam szanse na pracę po studiach; jąkam się! Myśle, że masz szanse - porównuje do kilku moich znajomych. Jeden jest dziennikarzem w redakcji gazety - może "na papierze" jest zatrudniony jako ten przysłowiowy gryzipiórek - nie sprawdzałem, ale wielokrotnie stałem obok jak wykonywał swoją pracę - ludzie udzielali mu wywiadu i ani im, ani jemu na pewno to nie przeszkadzało. Inny doszedł do stanowiska brygadzisty w dużej firmie od szarego pracownika; i jąkający się - tam zatrudniał - dzisiaj obraca się wśród około stu współpracowników na jednej zmianie - i nie narzeka, że sobie nie daje rady. Pomyślałem o tobie, że zaczynasz się bać - co to będzie. WIĘCEJ ODWAGI Nawet powiedzenie: "jak cie widzą - tak cie patrzą" czyli tak cię ocenią - nie przeszkadza ci przedstawić swoją osobę u prcodawcy w korzystnym świetle. Może spróbuj na koniec studiów załatwić sobie praktykę lub staż w firmie - jeden plus z tego, że otrzymasz trochę doświadczenia w którymś zawodzie, a drugi plus - że już nie będziesz się bał gdziekolwiek zatrudnić. Trzymam kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: jąkam się! IP: 213.76.217.* 17.04.01, 13:18 Sama sie jakam i nie jest to koniec swiata!Ostatnio przeszlam fenomenalna terapie i przestalam sie jakac! Przede wszystkim nigdy nie mysle o sobie w kategorii ofiary, a poza tym nie przesadzaj.Jest mnostwo zawodow i mozliwosci w ktorych nawet jakajac sie mozesz sie realizowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raper Re: jąkam się! IP: 150.254.191.* 17.04.01, 15:27 Nie łam się chłopie dasz sobie radę! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś