Dodaj do ulubionych

po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :(

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.06.02, 20:33
po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :(
a szkoda i to wielka
Obserwuj wątek
    • Gość: VIPunia Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 20:48
      Gość portalu: Goldi napisał(a):

> po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :(
      > a szkoda i to wielka

no dosc mocno kwestie omawiali chlopaki w Radiostacji we wtorek w programie WNET

• krzyszt0f Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 20.06.02, 21:04
      jakaś alternatywa?

strasznie byłem przywiązany do AG :(

70% muzy miałem stamtąd
      • Gość: ffmarkus Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.06.02, 21:28
        O kurcze, faktycznie nie ma :(((((((((((((((((((((((( Dawno nic nie
        ściągałem, a tu taka przykra niespodzianka... I co teraz będziemy robić-
        biedni muzomaniacy??? Znowu będziemy wspierać piractwo bemowe?
        A może ktoś zna jakąś inną extra stronkę z muzą za friko? PLIZZZ !!!
        • mantis1 Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 20.06.02, 23:34
          a z KAZY nie korzystalisce?
          • krzyszt0f Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 20.06.02, 23:42
            Z Kaazy korzystalem, ale wg mnie to system bardziej zawodny od AG, ma w
            sobie "szpiega"... a poza tym tez chyba zalozyli na niego bana...
            • mantis1 Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 20.06.02, 23:44
              szpiega? chodzi co o dziure, to ma kazdy program p2p....nie ma zadnego bana
              wlasnie korzystam
              • Gość: thrym Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.06.02, 23:57
                też ściągam z kazy. narazie jest tam mało pozycji. udało mi się ścięgnąć
                mayhem, czego nie było na AG.
                • mantis1 Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 21.06.02, 00:00
                  malo na kazie? to chyba zalezy czego i jak szukasz

ja wszystko tam znajduje
                  • Gość: Goldi do wszystkich IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 00:38
                    jezeli chodzi o kazze to juz ma sprawe i jej koniec tez pewnie jest bardzo
                    bliski
                    nomiast co moge polecic to direct connection - sa tam na nim miliardy giga i to
                    nie tylko mp3,ale avi i czego tylko pragniecie
                    • krzyszt0f Direct Connection - URL pliz 21.06.02, 06:37
                      Gość portalu: Goldi napisał(a):

> jezeli chodzi o kazze to juz ma sprawe i jej koniec tez pewnie jest bardzo
                      > bliski
                      > nomiast co moge polecic to direct connection - sa tam na nim miliardy giga i to
                      >
                      > nie tylko mp3,ale avi i czego tylko pragniecie

bądź tak dobry i proszę podaj urla do DC

• krzyszt0f Direct Connection - już OK 21.06.02, 07:10
                      OK, dzięki, już wiem co i jak.
                      Spróbuję DC i jeszcze raz Kaazy.
                      • Gość: Goldi Re: Direct Connection - już OK IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 09:51
                        jakby co to zapraszam na kanał #dc.pl na ircu, tam kazdy ma ten program i wam
                        moze przyslac
                        Pozdro
                        • mantis1 Re: Direct Connection - już OK 21.06.02, 10:53
                          mam DC i w sumie jest oki ale zalezy od huba, i dluzej sie sciaga niz przez
                          kazae ....
                          • Gość: Goldi Re: Direct Connection - już OK IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 13:52
                            bo trzeba znac pozadne huby
                            polecam te
                            194.108.145.2:411
                            hub2.pdz.pl
                            poland.dns2go.com
                            213.112.237.44:411
                            dcpabianice.no-ip.com:411 217.97.237.81

a co do trnasferu tu trzeba wiedziec od kogo sciagac,zreszta z boku masz
                            napisane kto z jakiego lacza korzysta, wiec ja mam zawsze maksa

p.s. dc ++ rulez
                            • mantis1 Re: Direct Connection - już OK 21.06.02, 14:03
                              tx
        • Gość: poptop Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 19:01
          najlepsza stronka w POlsce to
          www.POPTOP.prv.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Goldi Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 11:10
      jak ktoś ma już direct connect i kazze to polecam również WinMx oraz iMesh
      • Gość: Kosa Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: 150.254.117.* 28.06.02, 19:04
        Ja ściągam przez mirca. Na każdym irc-owym serwerze są kanały #mp3, #music z
        mp3 za friko.
        • Gość: dakota Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 20:17
          irc to jest głowno, jak sa splity albo lagi to moge ciagnac mp3 nawet 3 godziny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka