Gość: Goldi IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.06.02, 20:33 po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( a szkoda i to wielka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIPunia Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 20:48 Gość portalu: Goldi napisał(a): > po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( > a szkoda i to wielka no dosc mocno kwestie omawiali chlopaki w Radiostacji we wtorek w programie WNET Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 20.06.02, 21:04 jakaś alternatywa? strasznie byłem przywiązany do AG :( 70% muzy miałem stamtąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.06.02, 21:28 O kurcze, faktycznie nie ma :(((((((((((((((((((((((( Dawno nic nie ściągałem, a tu taka przykra niespodzianka... I co teraz będziemy robić- biedni muzomaniacy??? Znowu będziemy wspierać piractwo bemowe? A może ktoś zna jakąś inną extra stronkę z muzą za friko? PLIZZZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 20.06.02, 23:34 a z KAZY nie korzystalisce? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 20.06.02, 23:42 Z Kaazy korzystalem, ale wg mnie to system bardziej zawodny od AG, ma w sobie "szpiega"... a poza tym tez chyba zalozyli na niego bana... Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 20.06.02, 23:44 szpiega? chodzi co o dziure, to ma kazdy program p2p....nie ma zadnego bana wlasnie korzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thrym Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.06.02, 23:57 też ściągam z kazy. narazie jest tam mało pozycji. udało mi się ścięgnąć mayhem, czego nie było na AG. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( 21.06.02, 00:00 malo na kazie? to chyba zalezy czego i jak szukasz ja wszystko tam znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi do wszystkich IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 00:38 jezeli chodzi o kazze to juz ma sprawe i jej koniec tez pewnie jest bardzo bliski nomiast co moge polecic to direct connection - sa tam na nim miliardy giga i to nie tylko mp3,ale avi i czego tylko pragniecie Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Direct Connection - URL pliz 21.06.02, 06:37 Gość portalu: Goldi napisał(a): > jezeli chodzi o kazze to juz ma sprawe i jej koniec tez pewnie jest bardzo > bliski > nomiast co moge polecic to direct connection - sa tam na nim miliardy giga i to > > nie tylko mp3,ale avi i czego tylko pragniecie bądź tak dobry i proszę podaj urla do DC Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Direct Connection - już OK 21.06.02, 07:10 OK, dzięki, już wiem co i jak. Spróbuję DC i jeszcze raz Kaazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Direct Connection - już OK IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 09:51 jakby co to zapraszam na kanał #dc.pl na ircu, tam kazdy ma ten program i wam moze przyslac Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Direct Connection - już OK 21.06.02, 10:53 mam DC i w sumie jest oki ale zalezy od huba, i dluzej sie sciaga niz przez kazae .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Direct Connection - już OK IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 13:52 bo trzeba znac pozadne huby polecam te 194.108.145.2:411 hub2.pdz.pl poland.dns2go.com 213.112.237.44:411 dcpabianice.no-ip.com:411 217.97.237.81 a co do trnasferu tu trzeba wiedziec od kogo sciagac,zreszta z boku masz napisane kto z jakiego lacza korzysta, wiec ja mam zawsze maksa p.s. dc ++ rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poptop Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 19:01 najlepsza stronka w POlsce to www.POPTOP.prv.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 11:10 jak ktoś ma już direct connect i kazze to polecam również WinMx oraz iMesh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: 150.254.117.* 28.06.02, 19:04 Ja ściągam przez mirca. Na każdym irc-owym serwerze są kanały #mp3, #music z mp3 za friko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dakota Re: po Napsterze przyszedł czas na Audiogalaxy :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 20:17 irc to jest głowno, jak sa splity albo lagi to moge ciagnac mp3 nawet 3 godziny Odpowiedz Link Zgłoś