Dodaj do ulubionych

Forum w statystykach

13.04.05, 16:34
Tak sobie wymysliłem że dokładnie 13 każdego miesiąca bede publikował 10
ludzi najbardziej udzielających się na forum. Moze będzie to motywacja do
większego działania. I tak
1)Duch 3-476 postów
2)Kormoran7-451postów
3)Wacław-164 posty
4)Rogger-154 posty
5)Martula-101 postow
6)Wolframig-86 postow
7)Emi-78
8)Natala-75 postów
9)K_Walus-40 postow
9)Cip Cip Cip-40 postow
10)Andromacha- 34 posty
Dane na 13.04 godzina 16.35
Obserwuj wątek
    • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach 13.04.05, 19:47
      Nie sądziłem, że pomimo prawie dwutygodniowej przerwy i małej aktywności
      ostatnimi czasy utrzymam się w czołówce :-) Przyjemnie, że dodalem coś od
      siebie do tego forum.
      • kormoran7 Re: Forum w statystykach 13.04.05, 20:26
        I liczymy na wiecej Waclawie. Zle uzylem slowa post. Lepiej by bylo wypowiedzi:)
        • rogeer Re: Forum w statystykach 13.04.05, 21:00
          No fajnie szkoda, że mnie nie ma ....to się pisze rogeer nie Rogger;)
          A tak pozatym to są lekkie rozbieżności w liczbie postów przynajmniej w moim
          przypadku, może od czasu kiedy sprawdzałeś coś napisałem.
          Mam nadzieję, że nie wywiąże się głupia walka o ilość postów na czym może tylko
          ucierpieć nasze forum. Ale taka statystyka jest miła:)
          • martula86 Re: Forum w statystykach 14.04.05, 09:07
            Ja tez nie liczylam na to ze az tyle moich wypowiedzi mogliscie przeczytac :o)
            Fajna ta statystyka :o)
            Pozdrawiam!!! :o)
    • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 2 13.05.05, 11:45
      działanie na forum notowanie 2

1)Kormoran7 604 postow (+1)
      2)Duch 3- 603 posty(-1)
      3)Wacław-197 postów(0)
      4)Rogger -194 posty(0)
      5)Martula-111 postow(0)
      6)Emi- 107 postow(+1)
      7)Wolframig- 86 postow(-1)
      8)Natala 77 -84 posty(0)
      9)Cip Cip Cip- 65 postow (0)
      10)k walus -59 posty(-1)

Jak widac nowosci brak ale z moich obliczen wynika ze jak marcinszymczak 1
      bedzie sie tak udzielal jaksie udziela to za miesiac moze byc juz w pierwszej
      szostce. Oby tak dalej. A gdzie jest kolega wolframig?Andromachy tez juz nie
      ma.:(
      • marcinszymczak1 Re: Forum w statystykach notowanie 2 13.05.05, 12:18
        Ku chwale Caratu Średzkiego!!!!

A świat zaleje fala blondynek...
        Nostradamus- Księga Przepowiedni
        • martula86 Re: Forum w statystykach notowanie 2 13.05.05, 16:08
          moje notowanie nic sie nie zmienilo nadal 5 :o) ale wiecej wpisow :o)
          Pozdrawiam! :o)
          • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 2 13.05.05, 16:52
            Ja też nie zmieniłem pozycji, ale Rpgeer goni :-(
            • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 2 13.05.05, 16:55
              Przepraszam za literówke w nicku, Rogeerku. To wina nowej klawiatury, do której
              się jeszcze nie przyzwyczaiłem (A4Tech KBS-27, czarna - miodzio sprzęcik :-)
              • rogeer Re: Forum w statystykach notowanie 2 13.05.05, 21:35
                Ano Gonie Gonie;) wiec musisz się wziąźć do roboty by następne wyglądało podobnie:)
      • k_walus Re: Forum w statystykach notowanie 2 21.05.05, 12:03
        Nadal w pierwszej 10 ale spadek w moim przypadku mnie zmartwil. Teraz wiecej
        czasu bede mial to nadrobie :)
        • natala77 Re: Forum w statystykach 14.06.05, 16:48
          Kormorana nie ma?
          Pytam, bo nie chce mi się wierzyć, że się zaniedbał^^
          :)
          • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach 14.06.05, 18:34
            Kormoran wyjechał, niestety i nie ma nowej statystyki, ana którą tak
            liczyłem :-(. Czy nie wyznaczył czasem innego p.o. Admina do umieszczenia
            statystyki?
            • rogeer Re: Forum w statystykach 14.06.05, 20:02
              Nie wyznaczył... i pomimo tego, że coś takiego zrobić mogę to się tego nie
              podejmę bo to jest przywilej Kormorana.
              • natala77 Re: Forum w statystykach 14.06.05, 21:58
                ach, to ładnie:)
                a kiedy Kormoran wróci wiadomo?
                • rogeer Re: Forum w statystykach 14.06.05, 23:02
                  do wianków miał być, ale czy się coś zmieniło to nie wiem.
      • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 3 26.06.05, 10:35
        Widzac duze zainteresowanie niniejszym rankingiem szanowna komisja ukladajaca
        to zestawienie wychodzi na przeciw oczekiwaniom szanownych forumowiczow i
        prezentuje udzial we forum od 13.05 do 26.06. I tak to wyglada
        1)Kormoran7 845(0)
        2)Duch3 715(0)
        3)Wacław 401(0)
        4)Rogger 286(0)
        5)Marcinszymczak 1 233(DEBIUT)
        6)Martula 184(-1)
        7)Natala77 158(+1)
        8)Emi 152(-2)
        9)Cip Cip Cip 113(0)
        10)K Walus 106(0)

Komentarz:Jak przewidywalem marcin zadebiutowal i to nawet w pierwszej
        piatce.Poniewaz jak sie dowiedzialem juz nie bedzie mial dostepu do netu wiec
        prawdopodobnie martula wykorzysta to i wroci na 5 miejsce. No chyba ze
        magisterek sie nie da...Zwiekszyla sie odleglosc miedzy roggerem a waclawem ale
        mimo to miejsca zachowali takie same. Pod nieobecnosc ducha waclawie masz
        szanse na 2 miejsce ale to chyba jeszcze nie w nastepnym notowaniu.Milo jest
        tez widziec ze wszyscy w 10 przekroczyli juz magiczna liczbe 100 co powoduje ze
        coraz trudniej bedzie sie dostac na liste. A za niebycie na forum zaplacil
        Wolframiq i wylecial z zestawienia. W nastepnym notowaniu wielkich zmian nie
        przewiduje a na kolejny debiut bedziemy jeszcze chyba dlugo czekac bo najblizej
        10 jest elf ale ma dopiero 34 posty wiec narazie bez szans na wejscie do 10
        • natala77 Re: Forum w statystykach notowanie 3 26.06.05, 15:22
          wow to się nazywa profesjonalny rzeczoznawca;D
          • marcinszymczak1 Re: Forum w statystykach notowanie 3 27.06.05, 09:27
            Ku Chwale Caratu!
            Towarzyszu Generale Kormoranie!!!!

Magisterek zniknie tylko na lipiec. Tak więc po Woodstocku zapowiadam powrót
            jeszcze bardziej zdemoralizowanego magistra.

Administratorzy szykujcie się bo pracy będzie co niemiara......

HAHAHA....(piekielny śmiech) :P
            • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 3 27.06.05, 12:03
              Ten smiech spowodowal u mnie ciarki na plecach...Masz w sobie cos z diabla
              magistrze...
              • martula86 Re: Forum w statystykach notowanie 3 27.06.05, 12:26
                no i spadlam z 5 na 6 :o( oj marcinie wiesz co jak mogles mi to zrobic! :o) ale
                nie poddam sie bez walki :o)
                • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 3 27.06.05, 13:29
                  Proponuję podjęcie walki na terytorium wroga :] Dawno nas niewiasty nie
                  odwiedzały w wątku bieliźnianym, a skoro Magister znika, a ja mam przymusową
                  przerwę jeszcze przez kilka dni z powodu egzaminów, ktoś mógłby się tym wątkiem
                  zaopiekować...
                  Ach, straty mam tak duże, że trudno będzie wspiąć się o choćby jedno miejsce w
                  górę - przymusowe przerwy mi tego nie ułatwiają, a wyjazdy w wakacje też nie
                  pomogą, ale będę się starał, oj, będę, hahahaha [prawie tak demoniczny jak u
                  Magistra śmiech]
                  • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 3 27.06.05, 14:06
                    Pamietaj jednak ze duch opuscil nas na 3 miesiace wiec szansa jednak jest.
                    Nawet jesli nie na wyprzedzenie to na zmniejszenie odleglosci co spowoduje ze
                    moze jednak juz w notowaniu wrzesniowym bedziesz 2:)
                    • marcinszymczak1 Re: Forum w statystykach notowanie 3 28.06.05, 10:11
                      magisterek przyjmuje wyzwanie- po wakacjach pokaze wam gdzie raki koczują

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
                      AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!!!! >:)
        • k_walus Re: Forum w statystykach notowanie 3 28.06.05, 15:37
          hmmmm, caly czas w ogonie jestem al edobrze ze chociaz w 10 sie mieszcze :)))
          Wakacje nie sluza aktywnosci ale moze nie bedzie tak zle :)
        • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 4 13.07.05, 16:53
          W zasadzie trudno bylo przewidywac zeby cos sie zmienilo na liscie od ostaniego
          notowania ale lista tradycyjnie musi byc bo to juz tradycja na tym forum:)tak
          ze na dzien dzisiejszy wyglada ona tak

1)Kormoran 7 909(0)(+64)
          2)Duch 3 715(0)(+0)
          3)Waclaw 448(0)(+47)
          4)Rogeer 289(0)(+3)
          5)Marcin 253(0)(+20)
          6)Natala77 198(+1)(+40)
          7)Martula 188(-1)(+4)
          8)Emi 53 157(0)(+5)
          9)Cipcip 113(0)(+0)
          10)K_walus 110(0)(+4)
          • martula86 Re: Forum w statystykach notowanie 4 13.07.05, 18:35
            spadlam na 7 :o(
            • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 4 13.07.05, 19:49
              A ja umacniam pozycję, choć czas jest niesprzyjający. Po kilkudniowym
              odpowiadaniu sobie samemu na własne posty przestało mi sie chcieć i milczę od
              jakiegoś czasu, choć jestem w domu i śledzę ten bardzo nieznaczny ruch na
              forum. Ale kiedys wrócę do walki w wielkim stylu!!!, hahahahahahaa
              • rogeer Re: Forum w statystykach notowanie 4 13.07.05, 22:11
                Normalnie człowiek nie pisze o bieliźnie i damskich strojach to od razu od
                czołówki zaczyna odstawać...ach wszak życie jest brutalne:)
                • k_walus Re: Forum w statystykach notowanie 4 13.07.05, 23:39
                  A ja still na 10. I tak niezle:)
                • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 4 14.07.05, 15:40
                  Hihi, Rogeerku, bo pozostajesz przy tematach przyziemnych, a nas inspirują
                  Muzy... w bieliźnie i kieckach ;-)
                  • natala77 Re: Forum w statystykach notowanie 4 16.07.05, 18:37
                    Martula zabrałaś moje siódme szczęśliwe:-)
                    6 nie jest złe ale chętnie oddam kosztem możliwości przeczytania jakiś
                    ciekawych wypowiedzi;)
          • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 5 13.08.05, 12:52
            I znowu notowanie bez rewelacji.Znow tylko jedna zmiana.Niech sie skoncza te
            wakacje bo to notowanie jest tak nudne jak gacie mojej babci...
            1)Kormoran 955(0)(+46)
            2)Duch 715(0)
            3)Wacław 460(0)(+12)
            4)Rogger 298(0)(+9)
            5)Marcin 271(0)(+18)
            6)Natala 216(0)(+18)
            7)Martula 202(0)(+14)
            8)Emi 159(0)(+2)
            9)K_walus 117(+1)(+7)
            10)Cipcipcip 113(-1)
            • k_walus Re: Forum w statystykach notowanie 5 13.08.05, 14:25
              wow, awansowalem, ale i tak kiepski wynik. no coz, wakacje...
              • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 5 23.08.05, 23:56
                Tak długa nieobecność, a ja nadal w czołówce! Jak miło :-]...

Że się doczepię... znów błąd w RogEErze :-(
                • natala77 Re: Forum w statystykach notowanie 5 24.08.05, 10:16
                  e tam :P
                  moze kormoran tak specjalnie urządza sobie igraszki z ksywą rogeera - moze rogger lepiej mu sie kojarzy albo cos, kto go tam wie..
                  • rogeer Re: Forum w statystykach notowanie 5 25.08.05, 15:44
                    Dziękuje za wstawienie się za mną, mnie już znudziło się poprawianie ciągle
                    mojego nicka:) Jakiegoś pechowego go sobie wybrałem...:)
                    • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 5 27.08.05, 13:24
                      Igraszki z ksywa powiadacie:)Hmm...No nie to tylko dlatego ze czlowiek ciagle w
                      biegu, stres,zmeczenie, trzezwienie po upojnej nocy czasami:)To wszystko
                      powoduje ze jest jak jest. Ale komisja forumowa obiecuje poprawe:)Od wrzesnia
                      obiecuje efekty specjalne:)
            • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 6 13.09.05, 16:29
              Gdybym byl leniem powiedzialbym tak:chcesz wyniki patrz notowanie 5. A to
              dlatego ze na liscie nie zaszly zadne zmiany. Powtarzam zadne. No ale leniem
              nie jestem(och gdyby matula to czytala)lista bedzie. Prosze bardzo:
              1)<=>Kormoran7 973
              2)<=>Duch3 715
              3)<=>Waclaw_kzn 489
              4)<=>Rooger 308
              5)<=>Marcin 295
              6)<=>Natala 77 257
              7)<=>Martula86 202
              8)<=>Emi 170
              9)<=>K_walus 119
              10)<=>CipCipCip 113

I mam jedno pytanie:Kiedy wróci do nas Duch?
              • marcinszymczak1 Re: Forum w statystykach notowanie 6 14.09.05, 08:16
                Ku chwale Narodowców Towarzyszu Generale Kormoranie :)
                • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 6 14.09.05, 13:32
                  Mam dwa spostrzeżenia:
                  1. Magister mocno pracuje, by przegonić Rogeera i moz eto nastapić już przy
                  następnym notowaniu...
                  2. Podkreślam: przegonić RogEEra, jeszcze raz, bez podkreślania: Rogeera,
                  jeszcze raz dla lepszego zapamiętania: Rogeera. Domyślasz się, Kormoranie do
                  czego to aluzja? I prosze misię tu zmęczeniami i kacami nie usprawiedliwiać ;-p
                  • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 6 14.09.05, 13:50
                    Az mi wstyd teraz...Ale w notowaniu 4 dobrze napisalem:)Chyba kiedys piwo bede
                    musial postawic koledze na R za to ze tak znosi moja wrodzana nieuwage do dwoch
                    literek EE.
                    • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 6 15.09.05, 17:19
                      Myślę, że okazanie skruchy bardzo pomoże... piwo także stanowi nie lada
                      argument. Sądzę zatem, że zostanie Ci przez Rogeera wybaczone, choć pewności
                      mieć nie mogę - nie jestem przecież jego adwokatem. A bronię go tylko ze względu
                      na znajomość i dbałość o dobre obyczaje na Forum.
              • martula86 Re: Forum w statystykach notowanie 6 15.09.05, 18:08
                No i czytam kormoranie :o) Ładnie o mnie sądzisz że jestem leniuszkiem :o) w
                jakimś procencie to prawda ale niestety są inne względy których niestety nie da
                się ominąć że nie mogą być tak często tutaj jak również na gg ale niebawem
                chyba to się zmieni :o) Pozdrawiam Wszystkich a w szególności Ciebie
                kormoranie :o)
                • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 6 15.09.05, 19:51
                  Alez mi chodzilo o to ze ja moglbym byc leniem i nie dac nowego zestawienia
                  dopoki nie bedzie zadnych zmian ale mimo wszystko poczuwam sie do obowiazku i
                  notowanie zrobilem z przwdziwa przyjemnoscia. Nigdy bym nie osmielil sie nazwac
                  cie Martusiu leniuszkiem. No i dzieki za pozrowienia.:)
              • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 7 13.10.05, 15:17
                Wreszcie od dluzszego czasu mamy jedną zmiane. Szkoda ze tylko jedna no ale
                cieszmy sie z tego co mamy. Niech ktos da reprymende Duchowi ze sie tutaj nie
                pojawia juz choc dawno wrocil ze swojej podrozy. W koncu to ojciec chrzestny
                naszego forum i gdyby nie on nie byloby nas tutaj na tym pieknym forum. A
                wyniki na ten miesiac wygladaja tak

1)<=>Kormoran7 1031 (+58)
                2)<=>Duch3 715
                3)<=>Waclaw 549 (+60)(Bohater miesiąca)
                4)<+>Marcin 331 (+36)
                5)<->ROGEER 313 (+5)
                6)<=>Natala 288 (+31)
                7)<=>Martula 214 (+12)
                8)<=>Emi 175 (+5)
                9)<=>K_walus 119
                10)<=>Cipcipcip 114 (+1)

Od dzis przyznaje jednej osobie tytuł Bohatera Miesiaca.Bohaterem zostanie ten
                ktory doda najwiecej postow na forum albo zaslynie z jakiegos niespodziewanego
                wielkiego skoku. No to by bylo na tyle w tym miesiacu
                • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 7 13.10.05, 23:49
                  Dziękuję za wyróżnienie. Czuję się dumny z tytułu bohatera Miesiąca i postaram
                  się spisywać (wpisywać) nadal, jak na bohatera przystało.

A Duchowi udzielam osobistej reprymendy. W obliczu dość umiarkowanej aktywności
                  Forumowiczów po wakacjach jego obecność jest nam potrzebna! A on gdzie? nie wiadomo.

Duchu, powróć do nas, prosimy!
                  • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 7 16.10.05, 18:38
                    Czy wydaje mi się, czy wygrywaliśmy już z wrześnią, ateraz z nią nieznacznie
                    przegrywamy? Biorąc pod uwage wielkości miast z którymi rywalizujemy, nadal
                    jesteśmy wspaniali... ale trzeba zakasać rękawy i ożywić się nieco. Drodzy
                    Forumowicze! Wakacje się już skończyły!
                    • natala77 Re: Forum w statystykach notowanie 7 16.10.05, 20:21
                      Czy Ci się wydaje? Mi się wydaje, że znacznie za nami zostawała już w tyle... Musimy czym prędzej ją znowu dogonić!!:)
                      • natala77 Re: Forum w statystykach notowanie 7 16.10.05, 20:33
                        wakacje się skończyły i.. nie chcę zapeszyć, ale mam wrażenie - i nadzieję - że dzięki waszemu twórczemu niepokojowi zastój na forum lada chwila też się skończy:) tego wam i sobie życzę;))
                        • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 7 16.10.05, 20:40
                          A jeszce bedziemy reklamowac sie w inny sposob ale to narazie tajemnica ktora
                          zna tylko Waclaw i ja:)

Ps:Tym sposobem wyprzedzilismy znow Wrzesnie a jutro wróci Magister i on pewnie
                          juz nie da nam zginac:)
                          • natala77 Re: Forum w statystykach notowanie 7 16.10.05, 20:43
                            oiii tak
                            majtkowo-stanikowy Magister nie dam nam zginąć nigdy:PP
                            hahaaha:)))
                            • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 7 16.10.05, 22:07
                              mam tylko nadzieję, że wasze jednozdaniowe wypowiedzi w wielu tematach, Natalo i
                              Kormoranie nie mają słuzyć tylko nadrobieniu statystyk. Nie prowadzimy przecież
                              wyścigu wojny i pokoju, tylko mamy dyskutować. Ach, jak miło było mimo moich
                              obaw, powrócić po godzinie do domu i zpbaczyć taki zalew nowymi postami. Aż
                              łezka się w oku kręci. Tylko dlaczego taki nasz zmasowany atak. Nie zaduście
                              nowych, na razie nieśmiało się wypowiadających, bo się przestraszą. Mam
                              nadzieję, że nie. Zobaczymy, co jutro się stanie...
                              A co do Magistra, hihi, ale czeka go jutro w pracy niespodzianka, gdy tyle
                              wypowiedzi po weekendzie zobaczy... choć i tak domyślam się, do których tematów
                              zajrzy w pierwszej kolejności ;)
                            • marcinszymczak1 OOOO!!!! 17.10.05, 08:37
                              OOOO nie wierni!!!

Przenajświętszy Wielki Dża pokaże was plagom godną co najmniej ostatniej w
                              Egipcie.

OOOO po trzy kroć oooo!

Jak możecie pisać takie oszczerstwa i farmazony.

Magisterek udziela się w innych tematach również.
                              A zmniejszona moja obecność ostatnimi czasy na forum jest wywołana tylko
                              składaniem najnowszego wydania i po prostu nie miałem czas.
                              Ale niech nikt tu więcej nie pisze, że jestem tylko na jednym temacie.......

Idę teras pomedytować i połączyć swoje czi a kosmicznym szi i będzie git.... :)
                              • natala77 Re: OOOO!!!! 17.10.05, 17:00
                                haaa nie Wacławie, akurat mi wszelkie statystyki zwisają.
                                Najchętniej poprosiłabym Kormorana o nieuwzględnianie mnie w notowaniach,
                                bo nie jest mi takie zaspokojenie do nieczego potrzebne, a uniknę podejrzeń o nabijanie postów:)
                                • kormoran7 Re: OOOO!!!! 17.10.05, 17:19
                                  Przeciez to tylko zabawa. W zasadzie tak jak kiedys Waclaw pisal jest to tylko
                                  radosny dodatek do tego forum. Ot co miesieczny rytual:)gdybym chcial to
                                  moglbym juz ponad 2000 postow sam nabic ale po co?Jestem normalnym czlowiekiem
                                  i wiem ze przeciez nie chodzi o to by na forum bylo 10.000 postow tylko zeby
                                  byly one kulturalne i fajne. A ten ranking to nagroda dla nas za to ze jestesmy
                                  tutaj. Przynajmniej widac ze zyjemy:)Tak wiec natalo twoja prosba nie zostala
                                  przyjeta:)
                                  • natala77 Re: OOOO!!!! 17.10.05, 17:27
                                    no wlasnie. chodzilo mi tylko o to, zeby wam przypomniec ze notowania były, są i byc powinny tylko "na jaja" :P

a najważniejsza na forum jest WOLNOŚĆ SŁOWA!!!:)
                                    • waclaw_kzn Re: OOOO!!!! 17.10.05, 18:57
                                      Właśnie chodziło mi tylko o wyjaśnienie watpliwości, bo było martwo, martwo... a
                                      potem, gdy pojawiła się krytyka, że nic się nie dzieje i przegrywamy w
                                      statystykach ruch nagle ruch jak na autostradzie (w Europie, a nie na odcinku
                                      koło Poznania) :) Ale skoro nie taki był cel, to wszystko OK.

A co do - Magistra - Ty już chyba od dwóch tygodni masz ten skład, bo co z Toba
                                      rozmawiam, to się nim zasłaniasz :p
                                      • marcinszymczak1 Re: OOOO!!!! 18.10.05, 09:02
                                        Tak zacny kolego i już koniec i już mamy świeżutką cieplutką nowiutką i lśniącą
                                        gazetkę.
                                        To nasze najnowsze dziecko i jest śliczne......

I wcale nie prawda, że od 2 tygodni bo jak ostatnio rozmawialiśmy to
                                        kończyliśmy zeszło miesięczne wydanie - mój zacny kolego.
                • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 8 13.11.05, 13:05
                  Akcja dywersyjna na GS, reprymenda dla Ducha i powrot niektorych starych
                  bywalcow forum zrobilo swoje.Narazie nikt nie zadebiutowal na liscie w tym
                  miesiacu ale poczekajmy jeszcze troche.W zasadzie zmian tez nie ma duzo ale
                  najwazniejsze ze w koncu w liczbach widac roznice.Jak ulotki dojda do skutkow
                  to mam nadzieje ze na liscie zrobi sie jeszcze wieksze zamieszanie. a
                  zestawienie wyglada tak:

1)<=>Kormoran7 1171(+140)
                  2)<=>Duch3 730(+15)
                  3)<=>Wacław 699(+150)
                  4)<+2>Natala 372(+84)(Bohaterka miesiąca)
                  5)<-1>Marcin 358(+27)
                  6)<-2>Rogeer 334(+21)
                  7)<=> Martula 217(+3)
                  8)<=> Emi 207(+32)
                  9)<+1>Cipcipcip 125(+11)
                  10)<-1>K_walus 119

W tym miesiacu bohaterka miesiaca zostaje Natala 77 za skok o dwa miejsca. Choc
                  150 na plusie Kazana tez robi wrazenie. Ale lepiej niech bohaterowie sie
                  zmieniaja.
                  • natala77 Re: Forum w statystykach notowanie 8 13.11.05, 13:43
                    Fajnie:] Ale btw. gdzie ten Magister się podziewa?:||((( Po dojściu do władzy Kaczyńskich tak przycichł...
                    • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 8 16.11.05, 15:01
                      Magister nie boi sie braci K ale z przyczyn losowych musial nas opuscic na
                      pewien czas. Moze kiedys wroci...
                  • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 9 19.12.05, 20:05
                    Spozniona lista w tym miesiacu ale to tylko moja wina i nie ma sensu sie
                    tlumaczyc. Przejde zaraz do rzeczy. Myslalem ze Duch bedzie juz latwym kaskiem
                    dla Kazana a tutaj znow nasz Duch- Wódz odskoczyl Waclawowi na 72 punkty. I
                    znow gonitwa sie rozpoczyna. Sam jestem ciekaw kiedy ta gonitwa sie skonczy ale
                    dla dobra tej listy lepiej niech trwa jak najdluzej. Chodzi o atrakcyjnosc i
                    dynamike:)A cala lista wyglada tak

1)<=>Kormoran7 1201(+29)
                    2)<=>Duch 3 820(+90) (Bohater miesiaca)
                    3)<=>Wacław 748(+49)
                    4)<=>Natala 408(+36)
                    5)<+1>Rogeer 377(+43)
                    6)<-1>Marcin 358(+0)
                    7)<+1>Emi 259(+52)
                    8)<-1>Martula 217(+0)
                    9)<=>Cipcipcip 128(+3)
                    10)<=>K_walus 120(+1)

Jest to ostanie notowanie w tym roku. I wypadalo by miec nadzieje ze w nowym
                    roku pojawi sie na tej liscie sporo nowych ludzi ktorzy zastapia nam tych
                    ktorzy odeszli(Wolframiq, Andromacha)i tych ktorzy odejda lub lepiej zabrzmi -
                    znikna z pola widzenia niedlugo(Martula i Magister)A bohaterem miesiaca zostaje
                    Duch. Nalezy mu sie za brawurowy powrot na forum i za twarda obrone 2
                    miejsca:)
                    • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 9 29.12.05, 10:53
                      Czlowiek sie napracuje a nikt nie skomentuje jego ciezkiej pracy. ja rozumiem
                      ze nikt nie bierze tego na powaznie ale jakies opinie mogly by byc. W koncu w
                      TV jak sie robi jakis program to tez liczy sie na opinie widzow. A jak nie ma
                      zadnych opinni to program sie zamyka i kropka...
                      • duch3 Re: Forum w statystykach notowanie 9 29.12.05, 10:56
                        Więc wziąłem sie ostro do pracy, a Wacław dostanie niedługo baty! ;)

A tak szczerze to zawsze czytam tę statystyke ale nie zawsze wiem jak ja
                        skomentować. Moge tylko powiedzieć że to kawał dobrej roboty.
                      • emi53 Re: Forum w statystykach notowanie 9 01.01.06, 23:04
                        Kormoranie,nie miej do nas pretansji za brak komentarzy.Ja zawsze przeglądam
                        Twoje wyliczenia statystyczne,też lubię wiedzieć wszystko przedstawione za
                        pomocą liczb.Interesuje mnie np. ilość użytkowników zalogowana na Średzkim
                        Forum.Niektóre fora je podają.Mają takie statystyki na odpowiednich
                        linkach.To, że tych ,najbardziej aktywnych na naszym forum jest około
                        dziesięciu,pewnie sprawia ,że więcej niż średnio 100 postów miesięcznie nie
                        jesteśmy uzyskać.Dlatego rozumiem akcję ulotkową ,i tą z plakatem,która -
                        domyślam się ,że nie udała się...
                        Cóż -jest Nowy Rok ,i okazja ,by tę statystykę poprawić.Jeszcze raz
                        spróbowałbym rozprowadzić ulotki,i wykonać plakat.Może wreszcie się uda?
                        Przy dwukrotnie większej ilości najbardziej aktywnych,możemy osiągać 200 postów
                        miesięcznie,i w ten sposób szybciej dogonić Złotów.
                        • emi53 Re: Forum w statystykach notowanie 9 01.01.06, 23:17
                          Pomyłka z mojej strony: oczywiście nie chodziło mi o 100 postów miesięcznie- a
                          500.A jako docelową ilość,przy zwiększonej dwukrotnie liczbie aktywnych
                          forumowiczów - 1000 postów miesięcznie.
                    • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 10 13.01.06, 20:34
                      trzeba spojrzec prawdzie w oczy i powiedziec ze narazie kampania nie przyniosla
                      zadnych skutkow. Byc moze trzeba ja troche przyspieszyc czym zajme sie
                      niebawem. Dzis ulotki doszly do Strusia wiec zobaczymy co bedzie dalej. Na
                      liscie nikt sie pozycjami nie zamienil wiec jest jak bylo ostanio

1)<=>Kormoran7 1261(+60)
                      2)<=>Duch 3 870(+50)
                      3)<=>Waclaw 760(+12)
                      4)<=>Natala77 434(+26)
                      5)<=>Rogeer 406(+29)
                      6)<=>Marcin 358(+0)
                      7)<=>Emi 281(+22)
                      8)<=>Martula 217(+0)
                      9)<=>Cipcipcip 135(+7)
                      10<=>K_walus 120(+0)

Dane liczbowe moga sie nie zgadzac w obecnej chwili poniewaz zestawienie
                      zrobilem juz przed 18 a dopiero teraz je wklejam. Ale roznica moze byc tylko w
                      jednym czy dwoch glosach wiec dla rankingu nie robi to roznicy:)A w tym
                      miesiacu nikt nie bedzie bohaterem miesiaca bo nikt niczym sie nie wyroznil:)
                      • natala77 Re: Forum w statystykach notowanie 10 13.01.06, 23:56
                        Mylisz sie, bohaterem miesiaca jestes Ty Kormoranie!
                        Jestesmy pelni podziwu i wdziecznosci dla Twoich staran o promowanie i rozwoj
                        forum:) 3maj sie cieplutko.
                        • waclaw_kzn Re: Forum w statystykach notowanie 10 14.01.06, 00:06
                          To prawda! KORMORAN jest bohaterem miesiący, a powody są dwa:
                          1. Nieprzerwanie udziela się na Forum, nawet, gdy aktywność spada. Wciąż,
                          niezachwianie wierzy w to Forum!
                          2. Drugie i chyba najważniejsze w tym miesiącu: Kormoran podjął się trudów akcji
                          promocyjnej!
                          KORMORAN BOHATEREM MIESIąCA!
                          • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 10 14.01.06, 15:09
                            Dziekuje za mile slowa ale bohaterem poczuje sie wówczas kiedy choc 2 osoby tu
                            przyjda i powiedza ze skloniły ich do tego nasze ulotki. Narazie wiem ze ludzie
                            czytaja ulotki, wchodza na forum ale wypowiadac sie nie chca.
                            • natala77 6000 01.02.06, 15:54
                              ... wlasnie zauwazylam,
                              ze przed chwilka napisalam 6000 post na forum.... :)))
                              • emi53 Re: 6000 04.03.06, 21:55
                                Mamy 6444 posty.Ale w dalszym ciągu Września nam depcze po piętach - 451 za
                                nami.Natomiast do Złotowa znów mamy dalej - w tej chwili - 1774 posty...
                      • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 11 13.02.06, 00:23
                        Pozycje sie nie zmieniaja ale to mnie nawet nie martwi. Widze bowiem ze na
                        forum zaczely pojawiac sie nowe osoby. Pisza co prawda od czasu do czasu cos
                        ale to zawsze jeden post wiecej na forum.Mozna powiedziec jedna mysl wiecej.
                        Czyli jednak o forum na miescie jakies glosy chodza:)

1)<=>Kormoran7 1336(+75)
                        2)<=>Duch 3 1027(+157)Bohater miesiąca
                        3)<=>Waclaw 817(+57)
                        4)<=>Natala77 456(+22)
                        5)<=>Rogeer 446(+40)Bohater miesiąca
                        6)<=>Marcin 358(+0)
                        7)<=>Emi 313(+32)
                        8)<=>Martula 217(+0)
                        > 9)<=>Cipcipcip 170(+35)
                        > 10<=>K_walus 120(+0)

Do listy juz niesmialo puka Misiaczyca i za dwa miesiace juz zapewne sie tu
                        znajdzie. Jesli oczywiscie nie ucieknie stad.

Ta lista jest o tyle ciekawa ze spojrzcie jak niektore osoby sa liczbowo blisko
                        siebie.przewiduje ze za miesaic moga byc juz calkiem spore przetasowania.
                        wlacznie z powrotem Ducha na szczyt listy. Jesli nie teraz to za 2 miesiace.

W tym miesiacu przyznaje tytul bohatera miesiaca dwom osobom rownoczesnie
                        Przyznaje ci Duchu po raz 2 tytuł bohatera miesiaca za najwieksza ilosc wpisow
                        i galerie. A druga osoba jest Rogeer. Tytul za to ze wraz z Duchem
                        wspołstworzyles galerie.
                        • rogeer Re: Forum w statystykach notowanie 11 13.02.06, 11:31
                          Och naprawde nie spodziewałem się takiego wyróżnienia!:)
                          Prawie, że nie wiem co napisać:) Dziękuje bardzo a jednocześnie jestem troszke
                          zdziwiony faktem, że dostałem ten zaszczytny tytuł za rzecz niezwiązaną z Forum.
                          No cóż z jury się nie dyskutuje;)
                          • kormoran7 Re: Forum w statystykach notowanie 11 13.02.06, 21:29
                            Przeciez galeria jest zweiazana z forum bo tworzyli ja ludzie z forum i
                            udzielaja sie na niej ludzie z forum:)To jedyny i najwiekszy argument.
                        • kormoran7 Forum w statystykach notowanie 12 13.04.06, 22:50
                          Lista najwięcej udziałajacych się na forum obchodzi pierwszą rocznice. Lista
                          będzie nadal prowadzona ale treaz co dwa miesiace.Doszlem do przekonania ze co
                          miesiac nie wiele sie zmienia a jak bedzie lista co 2 miesaice to jakies tam
                          zmiany zawsze bedzie widac. O to najnowsze notowanie
                          1)<=>Kormoran7 1373(+37)
                          2)<=>Duch 3 1141(+114)
                          3)<=>Waclaw 868(+51)
                          4)<=>Natala77 521(+65)
                          5)<=>Rogeer 492(+46)
                          6)(+1)Emi 389(+76)
                          7)(-1)Marcin 362(+4)
                          8)<=>Martula 217(+0)
                          9)<=>Cipcipcip 208(+33)
                          10<=>K_walus 120(+0)
    • duch3 Spadłem na 2... 14.05.05, 23:39
      ... i cieszyłbym się gdybym spadł jeszcze dalej utrzymując dotychczasową
      aktywność! :)
      • kormoran7 Re: Spadłem na 2... 14.05.05, 23:53
        Jak sie zaczna wakacje to troche zmian zapewne bedzie. Ktos nadrobi,ktos
        straci....
        • kormoran7 Re: Spadłem na 2... 15.05.05, 00:29
          Duchu a co z Wolframigiem?Pytam bo jak wiem to twoj bliski kolega. Czemu juz tu
          nie wchodzi?
          • duch3 Re: Spadłem na 2... 15.05.05, 00:31
            Pytam go o to za każdym razem jak go widze.
            Odpowiedz jest zawsze ta sam: "Eeee... nie mam czasu, wpadne niedługo"! :/
            • kormoran7 Re: Spadłem na 2... 15.05.05, 00:32
              A tu juz ponad miesiac ani slychu ani widu kolegi W:(
              • marcinszymczak1 Re: Spadłem na 2... 16.05.05, 09:46
                Niech nie wpada bo alimenty będą ......hie hie....
                :P

A świat zaleje fala blondynek.....
                Nostradamus- Księga Przepowiedni
              • emi53 Re: Spadłem na 2... 15.06.05, 23:23
                Kormoranie,co z czerwcowa statystyka ?
                • marcinszymczak1 Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 16.06.05, 09:04
                  ciekawe jak tam magisterek?
                  • waclaw_kzn Re: Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 16.06.05, 10:58
                    Myślę, Magisterku, że dzięki bieliźnie i sukienkom wspięliśmy sie nieco w górę
                    statystyk ;-) ku ogólnej radości Adminów ;-p
                    • marcinszymczak1 Re: Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 17.06.05, 09:13
                      Zacny druhu Waclawie
                      Mądrze Prawisz.
                      Wreszcie mają coś do roboty.... hehe:P
                      • natala77 Re: Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 23.06.05, 15:04
                        ale zobaczcie: takiego Kormorana -jak nie ma- to brak, no nie?:}
                        reszty też;] duch wybył, inni zajęci - stąd mały zastój wyczuwalny.. i
                        widzialny:) /ale nie ma się co łamać:]
                        • kormoran7 Re: Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 25.06.05, 12:10
                          Kormoran wrocil caly i zdrowy i oznajmia ze 13 lipca pojawi sie statystyka za
                          miesiac czerwiec i lipiec. Emocje juz niedlugo...
                          • waclaw_kzn Re: Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 25.06.05, 23:32
                            A czy statystyka będzie zbiorcza, czy każdy miesiąc oddzielnie? Zmartwię się,
                            jeśli potraktujesz dwa miesiące razem, bo piękny dorbek sukienkowo-bieliźniani
                            był ostatnio zaprzepaszczony przez sesję i wizytę Mojej Ukochanej i tak mocno
                            wypracowwana pozycja mogła znów spaść, a tak miałbym saysfakcję, że choć przez
                            jeden miesiąc wspiąłem sie do góry w statystyce ;-)
                            • elmek Re: Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 18.07.05, 15:19
                              Czy Wy naprawdę potrzebujecie motywacji w postaci statystyk i rankingów, żeby
                              pisać na forum? ;-) Trochę to śmieszne - nabijanie postów, żeby być wyżej w
                              rankingu... Nie boicie się, że jakość przejdzie w ilość?
                              Pozdrawiam!
                              • waclaw_kzn Re: Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 18.07.05, 22:32
                                To tylko taka mała przyjacielska rywalizacja. A dowodem stan obecny - jeśli nie
                                ma z kim dyskutować nie wykorzystujemy bez sensu czasu do nabijania statystyki
                                tylko czekamy aż rozmówcy powrócą.
                                • black791 Re: Kormoranie daj znać jak przyjedziesz. 01.03.06, 03:38
                                  Wracam tu czesto i gesto...ale jakos tak smetnie na tym forum :(.Probowalem cos rozruszac topiciem "Smieszne" ale pomysl spadl na 2 strone...
                                  Eh...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka