Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:01 bardzo prosze o dobre, sprawdzone namiary. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila Re: psychoterapia w Poznaniu IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 19.04.05, 13:09 no cuż to zależy z jakim problemem przychodzisz uzależnienia? problemy małżeńskie sama potrzebujesz wsparcia? byłaś już na terapii czy dopiero chcesz pójść pierwszy raz? od różnych rzeczy są różni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: psychoterapia w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:15 Nie bylam - teraz jestem w kryzysie, ale myślę, że w ogole potrzebuję pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: psychoterapia w Poznaniu IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 20.04.05, 11:55 dowiem się i do piątku dam ci namiar na kogoś . dzisiaj jestem zawalona robotą, nie dam rady, sprawdze jutro. mamy na naszym poletku kilka dobrych osób. czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka do MILA IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:49 czy moglabys podac swojego maila, prosilabym tez o polecenie kogos ale wole sie z toba skotaktowac na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:47 bardzo prosze o jakies podpowiedzi - zwlaszcza od osob, ktore korzystaly z [odobnych uslug. jesli kogos szczegolnie odradzacie to tez prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 21.04.05, 10:51 Najlepszy psycholog, to dobry chłop. Jak to było?? "chłopa jej braknie". Niby żart, ale to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:41 Rozumiem, że dla Pana najlepszy psycholog to dobry chlop - ciekawe w jaki sposob w Pana przypadku przebiega ta terapia. Tak sie składa, że czasami bardzo potrzebna jest profesjonalna pomoc i o namiary na taka proszę. Ludowe mądrości nie sa tu adekwatne - przykro mi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 21.04.05, 12:14 Oj nie,NIE, NIE Źle mnie rozumiesz. Dla mnie terapią jest oczywiście odpowiednia KOBIETA, DZIEWCZYNA, CZY BABA jak wolisz. Oczywiście trochę żartowałem, ale tylko trochę. Człowiek zakochany, patrzy na świat, przez rózowe okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila do pana. nikt IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 21.04.05, 12:31 przesadziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subzero Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:37 ja mam zycie zdruzgotane,calymi dniami leze tylko w lozku i nic mi sie nie chce,ale nie pojde do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 21.04.05, 12:48 nie zawsze miłość pomaga życie jest zbyt skomplikowane żeby można tak było uprościć. (może niestety..) a powiedzenie "weź się w garść" niczego nie daje. trzeba wiedzieć kiedy należy poprosić o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:46 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subzero Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:29 pewnie sa rozne specjalizacje, jedni zajmuja sie terapia dzieci, inni terapia alkoholikow, przemocy w rodzienie itd. dla takich swirow jak ja nie ma terapeutow:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.05, 19:27 każda zmora ma swego amatora.... nie łam się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:55 Ja polecam Pracownię Psychoterapii HUMANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubek Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:12 w gnieźnie Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 23.04.05, 10:38 Oj Olu Olu, chwalą dr. Piotra Ognika. Gdzie?? Nie pamietam. Ale prywatnie powiem FACET JEST SUPER. Jak, to mówią MIŁY KOLEŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
smitianta Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 23.04.05, 11:33 Polecam Barbarę Gojżewską - www.barbaragojzewska.com Mogę Cię zapewnić, że podejdzie do Ciebie profesjonalnie i z wyczuciem, ale czy będzie Ci odpowiadać jej metoda, tego nie mogę Ci obiecać. Najważniejsze to zidentyfikować problem, bo dopiero wtedy możesz coś z tym zrobić. Na początku trzeba odwagi i cierpliwości, ale warto. To, że szukasz pomocy jest już bardzo dużym krokiem we właściwym kierunku. Wizyta kosztuje 80 zł za godzinę. Trzymam kciuki. Świat jest dla nas, a nie my dla świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila ognik? IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.05, 19:43 dr ognik? żółta fura? "showman" świetnie , ale jako terapeuty go sobie nie wyobrażam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: ognik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:27 ha,ha - niezłe, ale trafne poza tym dr Ognik jest raczej neuropsychologiem(np. po wypadkach, wylewach, adhd etc.) niż psychoterapeutą. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ognik? 23.04.05, 23:00 Wiesz fury, to jego hobby od 30 lat. I te fury nie mają wpływu na jego pracę. Ps do fury z nim nie wsiadam, bo mam pietra. słowo honoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: ognik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 14:11 Wierzę - ja tez dużo dobrego o nim słyszałam. Mówię tylko, że to nie jest psychoterapeuta tylko neuropsycholog. Pytanie Oli jak rozumiem dotyczy psychoterapii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ognik? 24.04.05, 21:43 Ja też tylko slyszałem, a specjalistą w podziałach psychologii, nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renne Re: ognik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:05 Dr Bielan przyjmuje gdzieś w oklicach Krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikkifan Re: ognik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:08 Poradzcie jakiegokolwiek psychiatrę vicce, byleby ją uzdrowił dla społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:34 Dziesiaj pytałam sie mojej koleżanki o której wiem, że uczęszcza na psychoterapię. Chodzi do Pani Anny z Ośrodka Humani na Sciegiennego. nie pamietala numeru telefonu, ale adres strony tak: www.humani.pl. Pozdrawiam i powodzenia Ola Odpowiedz Link Zgłoś
panodmuzyki Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 20.05.05, 19:07 Ja zakończyłem już swoją psychoterapię u Pani Joanny Zapały z Centrum Psychoterapii Integralnej. Bardzo serdecznie ją polecam. Ma świetne podejście do pacjenta i pomogła mi odmienić moje życie. Mają swoją stronę internetową: www.cpi.poznan.pl Żaden wiatr nie sprzyja temu kto nie ma wyznaczonego portu ;) Odpowiedz Link Zgłoś