Dodaj do ulubionych

psychoterapia w Poznaniu - gdzie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:01
bardzo prosze o dobre, sprawdzone namiary. Dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: mila Re: psychoterapia w Poznaniu IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 19.04.05, 13:09
      no cuż to zależy z jakim problemem przychodzisz
      uzależnienia?
      problemy małżeńskie
      sama potrzebujesz wsparcia?
      byłaś już na terapii czy dopiero chcesz pójść pierwszy raz?
      od różnych rzeczy są różni ludzie
      • Gość: ola Re: psychoterapia w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:15
        Nie bylam - teraz jestem w kryzysie, ale myślę, że w ogole potrzebuję pomocy.
        • Gość: mila Re: psychoterapia w Poznaniu IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 20.04.05, 11:55
          dowiem się i do piątku dam ci namiar na kogoś . dzisiaj jestem zawalona robotą,
          nie dam rady, sprawdze jutro. mamy na naszym poletku kilka dobrych osób. czekaj
          • Gość: poznanianka do MILA IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:49
            czy moglabys podac swojego maila, prosilabym tez o polecenie kogos ale wole
            sie z toba skotaktowac na priv.
    • Gość: ola Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:47
      bardzo prosze o jakies podpowiedzi - zwlaszcza od osob, ktore korzystaly z
      [odobnych uslug. jesli kogos szczegolnie odradzacie to tez prosze o informacje
      • pan.nikt Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 21.04.05, 10:51
        Najlepszy psycholog, to dobry chłop.

Jak to było??
        "chłopa jej braknie".

Niby żart, ale to prawda.
        • Gość: ola Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:41
          Rozumiem, że dla Pana najlepszy psycholog to dobry chlop - ciekawe w jaki
          sposob w Pana przypadku przebiega ta terapia.
          Tak sie składa, że czasami bardzo potrzebna jest profesjonalna pomoc i o
          namiary na taka proszę.
          Ludowe mądrości nie sa tu adekwatne - przykro mi.
          Pozdrawiam
          • pan.nikt Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 21.04.05, 12:14
            Oj nie,NIE, NIE
            Źle mnie rozumiesz.
            Dla mnie terapią jest oczywiście odpowiednia KOBIETA, DZIEWCZYNA, CZY BABA jak
            wolisz.

Oczywiście trochę żartowałem, ale tylko trochę.
            Człowiek zakochany, patrzy na świat, przez rózowe okulary.
            • Gość: mila namiar IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 21.04.05, 12:27
              galda@poczta.fm
              • Gość: mila do pana. nikt IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 21.04.05, 12:31
                przesadziłeś
                • pan.nikt Re: do pana. nikt 21.04.05, 12:32
                  Z czym??
                  Z tym, że miłość pomaga??
        • Gość: subzero Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:37
          ja mam zycie zdruzgotane,calymi dniami leze tylko w lozku i nic mi sie nie
          chce,ale nie pojde do lekarza
          • Gość: mila Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 21.04.05, 12:48
            nie zawsze miłość pomaga
            życie jest zbyt skomplikowane żeby można tak było uprościć. (może niestety..)
            a powiedzenie "weź się w garść" niczego nie daje. trzeba wiedzieć kiedy należy
            poprosić o pomoc
            • pan.nikt Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 21.04.05, 12:53
              OK
    • Gość: ola Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:46
      ?
      • Gość: subzero Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:29
        pewnie sa rozne specjalizacje, jedni zajmuja sie terapia dzieci, inni terapia
        alkoholikow, przemocy w rodzienie itd. dla takich swirow jak ja nie ma terapeutow:(
        • Gość: mila Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.05, 19:27
          każda zmora ma swego amatora.... nie łam się;)
    • Gość: aga Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:55
      Ja polecam Pracownię Psychoterapii HUMANI
    • Gość: czubek Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:12
      w gnieźnie
    • pan.nikt Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 23.04.05, 10:38
      Oj Olu Olu, chwalą dr. Piotra Ognika.
      Gdzie?? Nie pamietam.
      Ale prywatnie powiem FACET JEST SUPER.
      Jak, to mówią MIŁY KOLEŚ.
    • smitianta Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 23.04.05, 11:33
      Polecam Barbarę Gojżewską - www.barbaragojzewska.com Mogę Cię zapewnić, że
      podejdzie do Ciebie profesjonalnie i z wyczuciem, ale czy będzie Ci odpowiadać
      jej metoda, tego nie mogę Ci obiecać. Najważniejsze to zidentyfikować problem,
      bo dopiero wtedy możesz coś z tym zrobić. Na początku trzeba odwagi i
      cierpliwości, ale warto. To, że szukasz pomocy jest już bardzo dużym krokiem we
      właściwym kierunku. Wizyta kosztuje 80 zł za godzinę. Trzymam kciuki. Świat
      jest dla nas, a nie my dla świata.
      • Gość: mila ognik? IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.05, 19:43
        dr ognik?
        żółta fura?
        "showman"
        świetnie , ale jako terapeuty go sobie nie wyobrażam.......
        • Gość: kika Re: ognik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:27
          ha,ha - niezłe, ale trafne
          poza tym dr Ognik jest raczej neuropsychologiem(np. po wypadkach, wylewach,
          adhd etc.) niż psychoterapeutą.

• pan.nikt Re: ognik? 23.04.05, 23:00
          Wiesz fury, to jego hobby od 30 lat.
          I te fury nie mają wpływu na jego pracę.

Ps do fury z nim nie wsiadam, bo mam pietra.

słowo honoru
          • Gość: kika Re: ognik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 14:11
            Wierzę - ja tez dużo dobrego o nim słyszałam. Mówię tylko, że to nie jest
            psychoterapeuta tylko neuropsycholog. Pytanie Oli jak rozumiem dotyczy
            psychoterapii. Pozdrawiam
            • pan.nikt Re: ognik? 24.04.05, 21:43
              Ja też tylko slyszałem, a specjalistą w podziałach psychologii, nie jestem.
              • Gość: Renne Re: ognik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:05
                Dr Bielan
                przyjmuje gdzieś w oklicach Krakowskiej
                • Gość: Vikkifan Re: ognik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:08
                  Poradzcie jakiegokolwiek psychiatrę vicce, byleby ją uzdrowił dla społeczeństwa
    • Gość: kika Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:34
      Dziesiaj pytałam sie mojej koleżanki o której wiem, że uczęszcza na
      psychoterapię. Chodzi do Pani Anny z Ośrodka Humani na Sciegiennego. nie
      pamietala numeru telefonu, ale adres strony tak: www.humani.pl.
      Pozdrawiam i powodzenia Ola
      • panodmuzyki Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 20.05.05, 19:07
        Ja zakończyłem już swoją psychoterapię u Pani Joanny Zapały z Centrum
        Psychoterapii Integralnej. Bardzo serdecznie ją polecam. Ma świetne podejście
        do pacjenta i pomogła mi odmienić moje życie. Mają swoją stronę internetową:
        www.cpi.poznan.pl Żaden wiatr nie sprzyja temu kto nie ma wyznaczonego portu ;)
        • annaank Re: psychoterapia w Poznaniu - gdzie? 23.09.05, 13:24
          up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka