Gość: wickedway IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 21:25 Czyli puszczą na początek te filmy które już można było widzieć w Warszawie rok-dwa lata temu. Jest to jakaś metoda..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cez Re: IMAX od 31 maja w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:53 Ale mimo wszystko warto zobaczyć.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: IMAX od 31 maja w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:47 Bo kopie tych filmów są bardzo drogie - jedna kopia jeździ po kilku krajach. Od siebie dodam, że akurat T-Rex i Podwodny Las to perełki, a już późniejsze produkcje to nieporozumienia, np. Nawiedzony Zamek (czy może Dwór). Jak po T-Rexie i Lesie puszczą jeszcze ten film o stacji kosmicznej i Nascar, to już będzie dobry program na pierwszy rok. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPAJA Re: IMAX od 31 maja w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:43 Nigdy nie byłem w IMAXe, ale mam nadzieje, że w Poznańskim puszczą to co W Warszawie i Krakowie juz było (i ma taką opinie!) a potem oczywiście filmy nowe... jesnak my w Poznaniu to mamy dobrze - Trzy duże kina Multikino (Najpopularniejsze w Polsce) Kinepolis (jedyne w Polsce, a sie chwalą, że największy kompleks w Europie [20 sal z przyzwoitej wielkości ekranem no certyfikat THX...]) no i teraz IMAX... Dobrze, że w czerwcu - maj mam już zajęty (RotS - i to kilka razy)... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada, Re: IMAX od 31 maja w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:14 omijajcie multikino chyba,ze chcecie byc sponsorem Legii Wawa to nalezy do jej wlasciciela ja i moi znajomi tylko ogladamy w kinepolis i jest zajebiscie chronmy to co ma siedzibe w Poznaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: IMAX od 31 maja w Poznaniu 20.04.05, 15:48 Jakie to ma znaczenie, skoro w środku masz reklamę Lecha? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaliemorph Re: IMAX od 31 maja w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.04.05, 16:32 A czy istnieje jakiś spis filmów IMAX z ichże recenzjami oraz przewodnikiem zdjęciowym (by uniknąć infantylnych kresek)? Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Standardowe pytanie o niepełnosprawnych 20.04.05, 21:34 Banalny ten artykuł. Ani nie ma napisanego repertuaru, ani cen biletów. A przedewszystkim gdzieś kiedyś czytałem że to chyba największy IMAX w polsce czy europie. Ale jak dla mnie nie ma najważniejszej rzeczy. Jak będą traktowani niepełnosprawni (może jakieś zniżki na bilety) I czy jak w kinepolis i Multikinie będą znów miejsca tylko w pierwszym rzędzie czy można będzie sobie podjechać wózkiem do każdego. pewnie znów będą pierdzielone schody. Ale cóż gazecie nie chce się wnikliwie pytać właścicieli bo pytania są niewygodne. Jak otworzą to pojadę zobaczyć kino pod tym kątem bo mam nie daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia pełen wypas dla poznaniakow IP: *.echostar.pl 20.04.05, 22:01 1.inwestorem plazy jest firma z izraela, moj ojciec pracuje przy tej budowie od poczatku jesli chodzi o bezpieczenstwo to na pewno nie bedzie takiej fuszery jak w kincrossie,podam przyklad okazalo sie ze na 2 pietro parkingu polozono zly beton,nikt nie zostawil tego od meisiaca kuja cale to pietro by polozyc nowy 2.ekran imaxu w plazie ma 18 metrow + 9 sal kinowych kompleksu cinema city 3.kafejki intenetowe kluby kregielnie bary retauracje kawiarnie ,dojazd schodami z pestki lechcka itp 4.250 sklepow dodam ze kingcross ma 120 5.architektura wnetrza wypasiona mnostwo kolorow podwieszane super sufity z mozaika recznie malowaną bedzie extra pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQryQ Re: no to idziemy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:54 A bileciki po ile są do tego cudeńka ? Odpowiedz Link Zgłoś