Dodaj do ulubionych

To za mało, chcę więcej

IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 24.04.05, 21:59
Obserwuj wątek
    • Gość: dawid BOLS IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 24.04.05, 22:03
      dla mnie koncert nie był najgorszy, tylko sam koncert to była mała dostawka do
      promocji Bolsa. i jeszcze trochę cena bilemtu mnie zaszokowała bo 20 zł to było
      dużo jak na taki koncert(nstępnego dnia był Skalpel i też 20zł a tydzień
      wcześniej Sound clash i też 20 zł) ale na szęćie alkochol pomógł (ale nie
      Bols:) i już potem było miło i sympatycznie. Czy ktoś wie moze czy gdzieś jest
      jakaś fotorelacja z konceru.
      • Gość: cumber you wont it more?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:55
        koncert był oki. nagłośnienie tez nie najgorsze, chyba że na kanapach (gdzie
        najprawdopodobniej siedziała Pani Autorka pseudo-recenzji) było nie najlepiej
        słychać. może jej słuch osłabiła również wyżej wspomniana promocja. ludzi
        faktycznie nie było dużo, jednak nie wyobrazam sobie tego koncertu, jeśli w
        klubie było by ich więcej - wielki to on w końcu nie jest. dzięki temu koncert
        sprawił wrażenie kameralnego nawet. cena biletu Panie Dawidzie... każdy musi z
        czegoś żyć :|
        całą imprezę oceniam pozytywnie, nawet bardzo. źle bawili się tylko ci, którzy
        przyszli na koncert jedynie po to aby poobserwować kto siedzi na kanapach, a
        kto sie dobrze bawi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka