pan.nikt 06.05.05, 13:32 "Partia Demokratyczna jeszcze nie istnieje, a już ma w Wielkopolsce dwóch posłów...." miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,2691154.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: love krowe Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 14:20 Niezbyt rozumiem postępowanie założycieli PD. Z tego co mi wiadomo, ma to być UW wzbogacona o nowe nazwiska, więc dlaczego UW nadal istniejje jako partia? O co chodzi, moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love krowe Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 14:29 To oświeć mnie proszę, Vikko?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love krowe Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 14:38 Widzisz, zabierasz głos w sprawach, o których nie masz pojęcia! Ot, cała Vikka. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI 06.05.05, 14:38 przeczytaj DOKŁADNIE to co napisałam powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI 06.05.05, 14:38 po co? moja odp ma tyle sensu co twoja w temacie o fotografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love krowe Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 14:43 Napisałaś, że się myle, więc liczyłem, że napiszesz mi jak jest naprawde. A odnośnie wątku o WPF, to wydaje mi się, że poznanianka, spedzająca mase czasu w internecie i sprawiająca wrażenie osoby wszystkowiedzącej, winna wiedzieć, gdzie wystawa takowa się ulokowała! Stąd moja odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI 06.05.05, 17:11 Gość portalu: love krowe napisał(a): > Stąd moja odpowiedź. ### a mi sie wydaje, ze jednak nie stad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love krowe Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 06.05.05, 19:54 A mi sie wydaje, że skoro nie wiesz, gdzie jest co roku eksponowana wystawa WPF, to tym bardziej nie masz pojęcia o nowej formacji politycznej na naszej scenie. Zapewne głos zabrałaś w tym wątku z nudów. Jesteś żałosna Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI 06.05.05, 20:15 nudze sie caly dzien w nocy tez wiec pewnie z nudów pisze no i zalosna jestem oczywiscie ale to wiedzialam od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: ALE WSTYD DLA WIELKOPOLSKI 09.05.05, 22:32 To tak samo jak z PZPRem i SLD, a de facto SdRP. Kolejny kongres PZPR przerwano, zalozono SdRP (ktore potem sie przeksztalcilo w SLD), wznowiono kongres PZPR i rozwiazano partie. A oto skroty, rozszyfrowane przez Moczulskiego i ulicznych prawicowcow: PZPR = Platni Zdrajcy Pacholki Rosji SdRP = Sprytne Dzieci Rosyjskich Pacholkow SLD = Stalin, Lenin, Dzierzynski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Nowiak poza SLD? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 09.05.05, 22:27 A za co wywalono ta pania z klubu? Albo dlaczego zrezygnowala? Umknelo mi to jakos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Nowiak poza SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:31 bo bekała przy stole Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Nowiak poza SLD? 09.05.05, 22:54 Widze, ze Ewcia ma jak zwykle odzywki na poziomie... Nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
palestynski_komandos_podwodny Re: Nowiak poza SLD? 09.05.05, 22:56 Ewcia, może wylukasz jakieś forum 5-10-15? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Nowiak poza SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:36 no tak a jak no wlasnie 5-10-15 zara sie zacznie Odpowiedz Link Zgłoś