Gość: P.B IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 15:51 Mamy nowe forum, fakt! Ale jakim cudem znaleźliśmy się tak dalego za Krakowem, Bydgoszczem, Trójmiastem a nawet Szczecinem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffmarkus Re: Jak to? Kiła!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.07.02, 16:02 Gość portalu: P.B napisał(a): > Mamy nowe forum, fakt! Oj mamy, mamy. NIESTETY. Jest okropne, pomieszane, nieczytelne, nieprzejrzyste. Jednym słowem beznadziejne!!! Żądam starego, dużo lepszego forum!!! > Ale jakim cudem znaleźliśmy się tak dalego za Krakowem, Bydgoszczem, > Trójmiastem a nawet Szczecinem? Wszyscy mają mniej. Wa-wa np prawie o połowę. Bydgoszczy odjęli ok 10k. Nam jednak ubyło prawie 20k. CO jest grane??? SKANDALLLLL Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Jak to? Kiła!!! 08.07.02, 16:13 Chyba w nowym forum nie ma zawartości podforów... Ja w każdym razie do nowego zajrzałam i czym prędzej wrósiłam na stare... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Jak to? Kiła!!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 16:20 stettiner napisał(a): > Chyba w nowym forum nie ma zawartości podforów... Raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Jak to? Kiła!!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 16:17 Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > Jednym słowem beznadziejne!!! Żądam starego, dużo lepszego forum!!! Racja, ja wolę poprzednie. > Wszyscy mają mniej. Wa-wa np prawie o połowę. Bydgoszczy odjęli ok 10k. Nam > jednak ubyło prawie 20k. CO jest grane??? SKANDALLLLL Wszyscy? Popatrz ma Kraków, Szczecin i Trójmiasto, ich liczba postów uległa niewielkiej zmianie, a nam odciągneli 10.000 postów, a Warszawie jeszcze więcej Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f "Bydgoszczem" ??? 08.07.02, 16:32 Gość portalu: P.B napisał(a): > Mamy nowe forum, fakt! > Ale jakim cudem znaleźliśmy się tak dalego za Krakowem, Bydgoszczem, > Trójmiastem a nawet Szczecinem? Bydgoszczem!? P.B., ja wiem, że jesteś największym poznaniofilem na forum, ale to nie usprawiedliwia tak daleko posuniętej ignorancji w dziedzinie nazewnictwa największych miast w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 17:10 > Bydgoszczem!? > > P.B., ja wiem, że jesteś największym poznaniofilem na forum, ale to nie > usprawiedliwia tak daleko posuniętej ignorancji w dziedzinie nazewnictwa > największych miast w kraju. To niezamierzona pomyłka a nie celowe działanie! Pomylić każdy się może. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: 08.07.02, 17:54 Jestem wlasnie w nowej @cafe na moim osiedlu i myslalam, ze to "jej wina", a to jednak nie tak! Tez wolalam stare Forum, ale pewnie i do tego sie przyzwyczaimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: niestety IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.07.02, 18:19 misiamisia napisała: > Jestem wlasnie w nowej @cafe na moim osiedlu i myslalam, ze to "jej wina", a to > jednak nie tak! Niestety, koszmar się urzeczywistnił!:) > Tez wolalam stare Forum, ale pewnie i do tego sie przyzwyczaimy... Jak nie zmienią to nie będziemy mieli innego wyjścia...:( > Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: niestety 08.07.02, 18:22 Jak juz gdzies pisalam, zaczyna Misie tu podobac. Tym bardziej, ze ta cafe@ pracuje miedzygalaktycznie, tj. b.szybko. :c) Odpowiedz Link Zgłoś