22.05.05, 11:08
zamykają? zamknęli?
kiedy impreza "pożegnalna"?

ja tam muszę jeszcze raz wyskoczyc...już na obojetnie co, może być nawet Tresor;)
Obserwuj wątek
    • z3r0 Zamykają Eskulapa? 22.05.05, 11:44
      Skąd masz info??
      • v.i.k.k.a Re: Zamykają Eskulapa? 22.05.05, 11:57
        z pewnych źródeł;)
        poza tym plotki chodzą już od dawna,że mieli zamknąć-teraz nawet manager klubu
        sie wypowiedział na ten temat na innym forum:)
        positiva.info/main.php?id_kat=9
        (dla niewtajemniczonych-esculator to on)
        • v.i.k.k.a Re: Zamykają Eskulapa? 22.05.05, 12:06
          nie wiem, czemu nie wychodzi bezposredni link w każdym razie:

"...2) to sa ostatnie imprezy klubowe za naszej działalności, dzisiaj jest
          oficjalnie ostatnia impreza housowa, beda jeszcze 2 imprezy techniczne: 6
          Urodziny Currently Processing i Tresor. Dziekuje wszystkim za te lata wielu
          niezapomnianych chwil - łezka sie w oku kreci! Dziekuje WAM, bo to WY
          tworzyliście ten klub.

3) co sie tyczy przyszłości eskulapa jako miejsca to nie wiem czy przetrwa; z
          ostatnich informacji jakie do mnie docieraja to władze uczelni same jeszcze nie
          maja pomysłu co z tym zrobic - mysle ze spotka go los TROPSA. Nie chce poruszać
          tutaj tematu konfliktu z władzami uczelni, bo był juz on wałkowany na innym
          forum. Co sie tyczy ducha eskulapa to przetrwa on na pewno - w koncu niedługo
          rusza dziedziniec, a po wakacjach otwarcie nowego/nowych MIEJSC!

pozdrawiam wszystkich
          marcin"
          • Gość: Mm Re: Zamykają Eskulapa? IP: 80.53.33.* 22.05.05, 12:08
            Nie manager tylko dzierzawca(byly) ;)
            • v.i.k.k.a Re: Zamykają Eskulapa? 22.05.05, 12:10
              na jedno wychodzi-zajmował się organizacją, wiec mozna go tak nazwać;)
              • Gość: Mm Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.koibuchi.ac.jp / *.koibuchi.ac.jp 22.05.05, 12:29
                jest różnica i to zasadnicza bo managerem byl inny frajerczyk ;)
                • v.i.k.k.a Re: Zamykają Eskulapa? 22.05.05, 12:34
                  czyżby pan B.?
                  • Gość: koles vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:46
                    kocham vikke
                  • Gość: v.i.k.k.a. Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:02
                    kocham vikkę
          • Gość: Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:48
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • v.i.k.k.a [...] 22.05.05, 21:51
            • Gość: algida Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:52
              no jak mam ale nie napisze boś moja konkurencja
              • Gość: Ewcia Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:46
                ja jestem konkórencja
                • Gość: prawdziwa Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:51
                  • Gość: Ewcia Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:53
                    głópia genś
                    • Gość: Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 02:25
    • Gość: miv Re: sq :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 02:27
      Jak ktos bedzie wiedzial, niech da info tutaj.
      • Gość: Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:24
        • Gość: he Re: sq :)heeh koniec gejostwa i lanserki IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 09:57
          koniec nacpanego talatajstwa i wylansowanych chlopczykow i zeszczurzalych
          dziewczyn. Dobrze za AM sie za to bierze. 2 tysiace zlotych miesicznie placili
          za to.. Dosc juz styly warszawskiego - clubbing,selekcje heh konczy sie ta era.
          • Gość: hehehe... Re: sq :)heeh koniec gejostwa i lanserki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:09
            Rany! Cale zlo, to ta Warsiawka! Co Ci ta wieś tak za skore zalazla? I tak do
            pięt Poznaniowi nie dorasta. Tu sa prekursorzy. Tam nie mieszka intelekt. Tylko
            tu. Wiocha warszawska jedynie moze podazac w tyle.Nic stworzonego na warszawska
            modle w Poznaniu nie zaistnieje tu na dlugo, bo to nie ta polka i nie te
            horyzonty. Nawet nie ma co niszczyc. Samo zdechnie, chyba, ze zrozumie i sie
            dostosuje.
          • v.i.k.k.a Re: sq :)heeh koniec gejostwa i lanserki 23.05.05, 10:49
            Gość portalu: he napisał(a):

> koniec nacpanego talatajstwa i wylansowanych chlopczykow i zeszczurzalych
            > dziewczyn.
            ### koniec tam-przeniosą się gdzie indziej-moje typy: projekt, kukabara

Dobrze za AM sie za to bierze. 2 tysiace zlotych miesicznie placili
            > za to..
            ### nie zapominaj,ze tam odbywały sie najdrozsze imprezy w pzn(nie znaczy,ze
            najlepsze), wiec sq przynosił zysk-moze nie AM, ale przynosił. A teraz AM chce
            to zepsuć i otworzyc tam "klub studencki". Wjazd bedzie za 5zł, 0 utargu na
            barze(w końcu studenci sa biedni;), wiec nie opłaci sie tego nikomu prowadzić.

Dosc juz styly warszawskiego - clubbing,selekcje heh konczy sie ta era.
            ### nie kończy, tylko zmienia miejscówkę
          • blue.k klabers 23.05.05, 10:59
            Gość portalu: he napisał(a):

> ...koniec nacpanego talatajstwa i wylansowanych chlopczykow...

***az normalnie mnie kusi by zamiescic tu zdjecie takiego jednego,jeny klabers
            na całego,minka zawsze taka sama(czyt.wycwiczona)do zdjecia,ale nie wiem czy
            czasem nie bede potem o cos oskarzona:)
            ostatecznie podam adresy gdzie go mozna obejrzec ale to tez musze sie jeszcze
            zastanowic:)
            • v.i.k.k.a Re: klabers 23.05.05, 11:20
              domyślam sie, że o pana w żółtej czapce chodzi;)
              zima...lato...czapka musi być:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka