v.i.k.k.a 22.05.05, 11:08 zamykają? zamknęli? kiedy impreza "pożegnalna"? ja tam muszę jeszcze raz wyskoczyc...już na obojetnie co, może być nawet Tresor;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: Zamykają Eskulapa? 22.05.05, 11:57 z pewnych źródeł;) poza tym plotki chodzą już od dawna,że mieli zamknąć-teraz nawet manager klubu sie wypowiedział na ten temat na innym forum:) positiva.info/main.php?id_kat=9 (dla niewtajemniczonych-esculator to on) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Zamykają Eskulapa? 22.05.05, 12:06 nie wiem, czemu nie wychodzi bezposredni link w każdym razie: "...2) to sa ostatnie imprezy klubowe za naszej działalności, dzisiaj jest oficjalnie ostatnia impreza housowa, beda jeszcze 2 imprezy techniczne: 6 Urodziny Currently Processing i Tresor. Dziekuje wszystkim za te lata wielu niezapomnianych chwil - łezka sie w oku kreci! Dziekuje WAM, bo to WY tworzyliście ten klub. 3) co sie tyczy przyszłości eskulapa jako miejsca to nie wiem czy przetrwa; z ostatnich informacji jakie do mnie docieraja to władze uczelni same jeszcze nie maja pomysłu co z tym zrobic - mysle ze spotka go los TROPSA. Nie chce poruszać tutaj tematu konfliktu z władzami uczelni, bo był juz on wałkowany na innym forum. Co sie tyczy ducha eskulapa to przetrwa on na pewno - w koncu niedługo rusza dziedziniec, a po wakacjach otwarcie nowego/nowych MIEJSC! pozdrawiam wszystkich marcin" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: Zamykają Eskulapa? IP: 80.53.33.* 22.05.05, 12:08 Nie manager tylko dzierzawca(byly) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Zamykają Eskulapa? 22.05.05, 12:10 na jedno wychodzi-zajmował się organizacją, wiec mozna go tak nazwać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.koibuchi.ac.jp / *.koibuchi.ac.jp 22.05.05, 12:29 jest różnica i to zasadnicza bo managerem byl inny frajerczyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v.i.k.k.a. Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:02 kocham vikkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a [...] 22.05.05, 21:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algida Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:52 no jak mam ale nie napisze boś moja konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:46 ja jestem konkórencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Zamykają Eskulapa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:53 głópia genś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 02:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miv Re: sq :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 02:27 Jak ktos bedzie wiedzial, niech da info tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: sq :)heeh koniec gejostwa i lanserki IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 09:57 koniec nacpanego talatajstwa i wylansowanych chlopczykow i zeszczurzalych dziewczyn. Dobrze za AM sie za to bierze. 2 tysiace zlotych miesicznie placili za to.. Dosc juz styly warszawskiego - clubbing,selekcje heh konczy sie ta era. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe... Re: sq :)heeh koniec gejostwa i lanserki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:09 Rany! Cale zlo, to ta Warsiawka! Co Ci ta wieś tak za skore zalazla? I tak do pięt Poznaniowi nie dorasta. Tu sa prekursorzy. Tam nie mieszka intelekt. Tylko tu. Wiocha warszawska jedynie moze podazac w tyle.Nic stworzonego na warszawska modle w Poznaniu nie zaistnieje tu na dlugo, bo to nie ta polka i nie te horyzonty. Nawet nie ma co niszczyc. Samo zdechnie, chyba, ze zrozumie i sie dostosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: sq :)heeh koniec gejostwa i lanserki 23.05.05, 10:49 Gość portalu: he napisał(a): > koniec nacpanego talatajstwa i wylansowanych chlopczykow i zeszczurzalych > dziewczyn. ### koniec tam-przeniosą się gdzie indziej-moje typy: projekt, kukabara Dobrze za AM sie za to bierze. 2 tysiace zlotych miesicznie placili > za to.. ### nie zapominaj,ze tam odbywały sie najdrozsze imprezy w pzn(nie znaczy,ze najlepsze), wiec sq przynosił zysk-moze nie AM, ale przynosił. A teraz AM chce to zepsuć i otworzyc tam "klub studencki". Wjazd bedzie za 5zł, 0 utargu na barze(w końcu studenci sa biedni;), wiec nie opłaci sie tego nikomu prowadzić. Dosc juz styly warszawskiego - clubbing,selekcje heh konczy sie ta era. ### nie kończy, tylko zmienia miejscówkę Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k klabers 23.05.05, 10:59 Gość portalu: he napisał(a): > ...koniec nacpanego talatajstwa i wylansowanych chlopczykow... ***az normalnie mnie kusi by zamiescic tu zdjecie takiego jednego,jeny klabers na całego,minka zawsze taka sama(czyt.wycwiczona)do zdjecia,ale nie wiem czy czasem nie bede potem o cos oskarzona:) ostatecznie podam adresy gdzie go mozna obejrzec ale to tez musze sie jeszcze zastanowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: klabers 23.05.05, 11:20 domyślam sie, że o pana w żółtej czapce chodzi;) zima...lato...czapka musi być:) Odpowiedz Link Zgłoś