Dodaj do ulubionych

WIDZIAŁEM I ROZMAWIAŁEM Z CAPRICE83!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:17
HEJ, O CO CHODZI> DLACZEGO USUNALES MOJ WATEK MODERATORZE? TO ZE ZACZELA SIE
TAM PYTAKOWKA TO NIE MOJA WINA, TYLKO TYCH CO TU ZANIECZYSZCZAJA TO FORUM POD
KAZDYM WZGLEDEM - VIKKI, DRI I GEORGA? DLACZEGO ICH NIE UKARZESZ I NIE
USUNIESZ ICH WYPOWIEDZI TYLKO CALY MOJ WATEK? DAJ JAKIES PODSTAWY ALBO
POUSUWAJ ICH ZANIECZYSZCZAJACE FORUM WATKI!

CAPRICE ODPOWIEDZ PROSZE!
Obserwuj wątek
    • caprice83 do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 10:26
      witaj jeszcze raz:)
      jak widzisz tak tu jest z moderatorem, całymi dniami może nie usuwać
      spamerskich wątków vikki, dr hackenbusha czy georga, a czyjąś wypowiedź
      wykasowywuje od razu mimo iż nie naruszała regulaminu:(

czytałam do pewnego momentu tamten watek, ale później przestałam z uwagi na to
      kto i jak się tam wypowiadał, szczególnie o mnie:(

jesli chodzi o to dlaczego zdjęć juz nie ma to okazało sie że są one kopiowane
      i wykorzystywane przez niektórych w odrażający sposób, po zauważeniu tego faktu
      powiadomiłam o tym dziewczyny z forum piękne ozdoby i wykasowaliśmy ten wątek.
      niektórzy ludzie, pewnie o pokroju vikki czy georga sa po prostu 'inni' i z
      roznych wzgledow: złośliwość, głupota, popisywanie się, itp. sa stają się
      niebezpieczni dla otoczenia.

po drugie chciałabym cie prosic jesli jeszcze kiedys mielibysmy sie zobaczyc
      zebys powiadomił mnie o tym na gazetowego maila:) zaoszczedzimy pracy
      moderatorowi przy usuwaniu spamerskich watkow wiadomo kogo;)

aha, do pana.nikt, ostatnio usłyszałam takie przysłowie, uderz w stół a nożyce
      się odezwa:) czy jakos tak;) wiec skad ta pewnosc ze w tamtym wypadku mówiłam o
      tobie:)
      pzdr:)
      • pan.nikt Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 10:34
        Te, dowcipnisia.
        • caprice83 Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 10:36
          hihi:)
          • pan.nikt Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 10:38
            haha
          • v.i.k.k.a Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 19:12
            caprice83 napisała:

> hihi:)
            ### nie śmiej sie,bo próchnicą straszysz:))))
      • drhuckenbush Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 11:50
        > a czyjąś wypowiedź
        > wykasowywuje od razu mimo iż nie naruszała regulaminu:(

Zakladam, ze nie widzialas wszystkich wypowiedzi, wiec nie wiesz co bylo.
        Kilka postow autora watku bylo usunietych, za zle odnoszenie sie do innych osob
        przede wszystkim. No sorry, ale jesli autor wyzywa inne osoby od kurew itd to
        trudno, zeby jego watek zasmiecal forum Poznan.

> zaoszczedzimy pracy
        > moderatorowi przy usuwaniu spamerskich watkow wiadomo kogo;)
        >

Jak sie bedziecie zachowywac jak ludzie (akurat w tamtym watku do Ciebie
        zastrzezen nie mam) to nie widze powodu, dla ktorego admin mialby cokolwiek kasowac.

Zreszta, ludzie sami sie prosza. Duren jakis zalozyl watek o tym, ze Ciebie
        zobaczyl, a nagle masa osob prosi o zdjecie Vikki. Wiara ma niezle naje..e w
        glowach, bo co watek, to wchodza na temat Vikki. Potem nic dziwnego, ze syf sie
        robi.
        • caprice83 [...] 02.06.05, 14:32
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • l.george.l Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 14:42
            caprice83 napisała:
            [...]
            > albo twoje wyrażenie 'pedały', równiez nie nadaja się do
            > prezentowania na forum publicznym, jakim jest Poznan. [...]

Pedały nie jest wyrażeniem dra Huckenbusha. Jest to słownikowe określenie, w
            mowie potocznej oznaczające osobę o orientacji homoseksualnej, bo pewnie o to
            znaczenie Ci chodzi. Nie ma jakichkolwiek podstaw, by go nie używać. I
            tłumaczyłem to już tu dziesiątki razy cytując słownikowe źródła.
            • caprice83 Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 14:48
              A czy ja powiedziałam ze nie ma takiego słowa?
              Jest ale zwykle, jest przy nim taki znaczek - pej. albo inne tego tylu skrót,
              tzn że to slowo obraźliwe, a takie sa zakazane przez netykiete. Neutralnym
              słowem jest homoseksualista lub gej.
              • l.george.l Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 15:15
                Przy tym słowie nie ma żadnych znaczków. Powtarzam, wg najnowszych słowników
                Polskiego Wydawnictwa Naukowego jest to określenie potoczne. A netykieta... to
                jedynie zlepek pobożnych życzeń, a nie prawo.
              • drhuckenbush Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 19:24
                Przychodzi synek do taty i mowi:
                - Tato, jestem gejem.
                Tata sie zamyslil i rozpoczal z synem rozmowe:
                - Uzywasz perfumow Diora?
                - Nie!
                - Nosisz garnitury Versacego?
                - Nie!
                - Jezdzisz nowym BMW?
                - Nie!
                - Synu, ty nie jestes gejem. Ty jestes zwyklym pedalem.
          • v.i.k.k.a [...] 02.06.05, 19:16
          • drhuckenbush Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 19:20
            > Ale jakby co, to słowo idiotka, gó..ara itp, których nagminnie uzywa twoja
            > aspołeczna koleżanka, albo twoje wyrażenie 'pedały', równiez nie nadaja się do
            > prezentowania na forum publicznym, jakim jest Poznan.
            >

Nie widzisz roznicy miedzy gowniara, pedal a ku***? Bo ja widze.

> Rzeczywiście sądzę tez, jak juz wspomnialam, że watek był niepotrzebny,
            > wystarczyło mi napisac na malia, widziałem cie, itp.
            >

A mogl to na forum sobie pisac. Mnie to nie robi. Ale do cholery, po co potem na
            psy sprowadzac watek?

> Co do zdjęcia twojej aspołecznej koleżanki, to chyba nie ma sie co dziwić,
            > bezzasadna i złośliwa krytyka wywołuje bardzo uzasadniona ciekawośc jak wygląda
            >
            > ta wulgarna i wredna osoba, co zresztą jest jasne, gdyż większość takiego
            > zachowania jest wywołana zazdrością. Skoro ona tak mocno reaguje na wygląd to
            > oznaczac moze ze z jej wygladem musi byc cos bardzo nie tak.
            >

Zapewniam Cie, ze z jej wygladem jest wszystko jak najbardziej w porzadku i nie
            ma czego sie wstydzic ani nie ma czym sie martwic.
          • v.i.k.k.a aspołeczna...aspołeczna 02.06.05, 23:37
            caprice nauczyła się nowego słowa....w końcu:)))))
      • v.i.k.k.a [...] 02.06.05, 19:12
      • blue.k Re: do poznaniaka i pana.nikt:) 02.06.05, 21:16
        caprice83 napisała:
        > czytałam do pewnego momentu tamten watek, ale później przestałam z uwagi na to
        > kto i jak się tam wypowiadał, szczególnie o mnie:(

***nie o tobie a o sposobie w jaki przedstawiłas cos,co zanim trafiło do
        ciebie,było bielizną
      • Gość: 98 Do caprice83 - kup sobie slownik IP: *.icpnet.pl 11.06.05, 17:27
        bo robisz okropne bledy. Widac od razu jestes zaoczna studentka. Orydnarne
        bledy ortograficzne popelniasz.
        • Gość: POZNANIAK JAKIE BLEDY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:32
          KUP SOBIE LEPIEJ OKULARY ANALFABETO!
          • Gość: kupslownik Bledy caprice83 - huligan. hahahahahahahaha IP: *.icpnet.pl 11.06.05, 17:34
            w innym watku popelnia ordynarne bledy : "huligan" "nie legalny" wiec okulary
            polecam Tobie
            • Gość: POZNANIAK NIE LEGALNY TO NIE TO SAMO CO NIELEGALNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:40
              NIE LEGALNY TO NIE TO SAMO CO NIELEGALNY, NAJWYZEJ CO TAM BRAKUJE TO PRZECINEK,
              A CO DO BLEDOW TO WOLE TAKIE CZYTAC NIZ COKOLWIEK TEJ DZIWKI VIKI
              • Gość: L Analfabetka:DD Caprice jestes analfabetka IP: *.icpnet.pl 11.06.05, 17:42
                buahchaca osmieszasz sie w kontekscie jakim uzyla go caprice to jest blad(moze -
                morze) a "huligana" jak wytlumaczysz? Poza tym lektura forum na ktorym caprice
                jest moderatorka to juz w ogole smiechawa. Analfabetka .T
                • Gość: POZNANIAK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:59
    • l.george.l Re: WIDZIAŁEM I ROZMAWIAŁEM Z CAPRICE83! 02.06.05, 10:56
      Na oślą wyleciałeś forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=24529609
      Słuszne miejsce na mizdrzenie się do Caprice.
      • drhuckenbush Re: WIDZIAŁEM I ROZMAWIAŁEM Z CAPRICE83! 02.06.05, 11:51
        Swoja droga koles musi miec niezle problemy ze soba. Bo jesli sam fakt zapytania
        o godzine tak go podniecil, ze nazwal to rozmowa, to ja nie wiem co by bylo,
        gdyby Caprice mu ze 3 minuty poswiecila...
        • v.i.k.k.a Re: WIDZIAŁEM I ROZMAWIAŁEM Z CAPRICE83! 04.06.05, 13:58
          drhuckenbush napisał:

> Swoja droga koles musi miec niezle problemy ze soba. Bo jesli sam fakt zapytani
          > a
          > o godzine tak go podniecil, ze nazwal to rozmowa, to ja nie wiem co by bylo,
          > gdyby Caprice mu ze 3 minuty poswiecila...
          ### no jak to co-spodnie mokre....ale on juz chyba nie może:D
    • drhuckenbush Re: WIDZIAŁEM I ROZMAWIAŁEM Z CAPRICE83! 02.06.05, 11:41
      Watek nie zostal usuniety, trzeba umiec myslec, zeby to wiedziec.
      Pyskowke zaczales Ty i dobrze o tym wiesz. 13-letnim dzieciakom rodzice nie
      powinni pozwalac na uzywanie neta.
    • v.i.k.k.a [...] 02.06.05, 19:08
    • v.i.k.k.a Re: WIDZIAŁEM I ROZMAWIAŁEM Z CAPRICE83! 02.06.05, 19:09
      Gość portalu: POZNANIAK napisał(a):

> POUSUWAJ ICH ZANIECZYSZCZAJACE FORUM WATKI!
      ### ty zanieczyszczasz Pzn swoją obecnością
    • drhuckenbush WPROWADZIC OBOWIAZEK LOGOWANIA (n/txt) 02.06.05, 19:17
    • drhuckenbush Czy Admin nie moze go zablokowac??? (n/txt) 02.06.05, 19:29
      • l.george.l Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? (n/txt) 02.06.05, 19:43
        Ja blokowaniu jestem przeciwny. Każdy powinien mieć prawo do swobody
        wypowiedzi. Ale może ze względu na POZNANIAKA powstało by tęczowe podforum? I
        nie będziemy sobie w paradę wchodzić.
        • drhuckenbush Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? 02.06.05, 20:16
          Wiesz, ja tez nie lubie cenzury.
          Ale to, co wypisuje POZNANIAK jest po prostu zenujace i tego sie czytac nie da.
          Koles jest chory, niedorozwiniety i zachowuje sie jak 12-letni gowniarz, ktoremu
          mama na urodziny kupila Internet
          • af33 Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? 03.06.05, 14:17
            Żałuje, że nie zdążyłam zapisać fotki Caprice. Nie bylo mnie przez jakiś czas.
            Gdybym zdążyła zapisać fotkę, to mogłabym wtedy wstawić ją sobie na pulpit!!!
            Kiedyś widziałam tę fotkę na forum Ozdoby bodajże. Caprice była ślicznie
            ubrana. (była też cudnie opalona.. )
            Poznaniaku!!! Żałuj, że sie nie umówiłeś z Caprice!! Ta dziewczyna nosi
            najfajniejszą bieliznę w Poznaniu (nową)!!!
            • pan.nikt Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? 03.06.05, 17:31
              A po użyciu tej nowej bielizny ogłasza przetarg na nią?
              • af33 Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? 03.06.05, 19:05
                Musisz zapytać zainteresowaną co czyni obecnie ze swoją <nową> bielizną. Kiedyś
                reklamowała <nową> używaną bieliznę w swojej sygnaturce. Podejrzewam, że było
                tak ogromne zainteresowanie, że już tego nie czyni i nie sprzedaje przez
                internet tylko w inny sposób. Vikka zdaje sie była zainteresowana zakupem
                różowego kompleciku, nie wiem, czy do transakcji doszło czy nie ;))

Komplecik był droższy niż NOWY w sklepie ale to nic nie znaczy. Caprice
                chciała chyba nieźle zarobić i zyskac sławę ;) przy okazji.

• v.i.k.k.a Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? 04.06.05, 14:03
                  af33 napisała:

> Musisz zapytać zainteresowaną co czyni obecnie ze swoją <nową> bielizną
                  > . Kiedyś
                  > reklamowała <nową> używaną bieliznę w swojej sygnaturce. Podejrzewam, ż
                  > e było
                  > tak ogromne zainteresowanie, że już tego nie czyni i nie sprzedaje przez
                  > internet tylko w inny sposób.

### tak, teraz sprzedaje na wygryzionym trawniku-to taki jakby mini-stragan

Vikka zdaje sie była zainteresowana zakupem
                  > różowego kompleciku, nie wiem, czy do transakcji doszło czy nie ;))

### mam to różowe coś, ale nie obyło się bez walki;)blue.k też była tym mocno
                  zainteresowana i nasza przyjaźń stanęła pod wielkim znakiem zapytania;)

> Komplecik był droższy niż NOWY w sklepie ale to nic nie znaczy. Caprice
                  > chciała chyba nieźle zarobić i zyskac sławę ;) przy okazji.

### i sie udało-poczta pantoflowa to najlepsza reklama;)
                  • blue.k Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? 05.06.05, 19:04
                    v.i.k.k.a napisała:

> ### mam to różowe coś, ale nie obyło się bez walki;)blue.k też była tym mocno
                    > zainteresowana i nasza przyjaźń stanęła pod wielkim znakiem zapytania;)

***vikka oczywiscie o tym nie wspomniała ale do dzis nie rozmawiamy,jedyny nasz
                    kontakt ogranicza sie do oddania bielizny-wymiana następuje co 2dni a to i tak
                    nie jest kontakt osobisty tylko podrzucamy sobie te cudeńka na takie specjalne
                    wydziobane miejsce przed domem....

• v.i.k.k.a Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? 05.06.05, 20:35
                      blue.k napisała:

> ***vikka oczywiscie o tym nie wspomniała ale do dzis nie rozmawiamy,jedyny nasz
                      > kontakt ogranicza sie do oddania bielizny-wymiana następuje co 2dni a to i tak
                      > nie jest kontakt osobisty tylko podrzucamy sobie te cudeńka na takie specjalne
                      > wydziobane miejsce przed domem....
                      ### nie zapomnij, że jutro oddajesz;)
            • Gość: POZNANIAK Re: Czy Admin nie moze go zablokowac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:55
              > Żałuje, że nie zdążyłam zapisać fotki Caprice. Nie bylo mnie przez jakiś
              czas.
              > Gdybym zdążyła zapisać fotkę, to mogłabym wtedy wstawić ją sobie na pulpit!!!
              > Kiedyś widziałam tę fotkę na forum Ozdoby bodajże. Caprice była ślicznie
              > ubrana. (była też cudnie opalona.. )

WIEM O TYM

> Poznaniaku!!! Żałuj, że sie nie umówiłeś z Caprice!! Ta dziewczyna nosi
              > najfajniejszą bieliznę w Poznaniu (nową)!!!

NIE OBCHODZI MNIE JAKA BIELIZNE NOSI, WAZNE ZE JEST LADNA, A UMOWIC SIE BYM NIE
              MOGL, BO MNIE BY CHYBA DZIEWCZYNA ZABILA, A I ONA MA CHLOPAKA
              • af33 Poznaniaku!!! 03.06.05, 19:19
                Poznaniaku, czy nie można sie wg Ciebie umówić w celu towarzyskim np. na kawę??
                Mógłbyś przyjść ze swoją dziewczyną, a Caprice ze swoim chłopakiem.(tudzież
                narzeczonym/konkubentem/kochankiem/mężem itp-
                • Gość: adrian kocham ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:26
                  i vikke
                  • Gość: Wniosek Czytając ten wątek widać, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:25
                    Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

• caprice83 Re: Poznaniaku!!! 04.06.05, 09:52
                  > a Caprice ze swoim chłopakiem.(tudzież
                  > narzeczonym/konkubentem/kochankiem/mężem itp-
                  • v.i.k.k.a Re: Poznaniaku!!! 04.06.05, 14:10
                    caprice83 napisała:

> narzyczonym na razie nie jest więc mężem

###"narzyczonym"??!! tak się u was we wsi godo???
                  • v.i.k.k.a przyspieszony kurs obsługi klawiatury 04.06.05, 14:15
                    caprice83 napisała:

> A o bielixnie
                    ### caprice...
                    żeby wyszła literka "ź" nie wystarczy wcisąć tylko "x"- musisz jeszcze
                    przystrzymać prawy "alt"
                  • v.i.k.k.a Re: Poznaniaku!!! 04.06.05, 14:19
                    caprice83 napisała:
                    > Wybacz ze nie znosi mnie jakas głupia baba bo jest zazdrosna o swego synka
                    ### no i wyszła słoma z papci...
                • v.i.k.k.a [...] 04.06.05, 14:06
                  • Gość: antyvikka Re: Poznaniaku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:22
                    Vikko wszyscy wiemy ze twoj chlopak to sponsor, juz o tym pisałas ze sie tego
                    nie wstydzisz w innym watku, ale my tu nie mowimy o tobie wobraz sobie.
                    • v.i.k.k.a [...] 04.06.05, 20:48
                      • Gość: psycholog vikki wracaj do łózka w psychiatryku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:53
                        niepotrzebnie cie wypisałem, przestan zmyslac na temat twojego wyimaginowanego
                        chłopaka,ktory nie istnieje, bop nikt nie chcialby byc z tak grubasnym
                        babsztylem,chyba ze chodzi ci o tego sponsora-alfonsa z ktorym sie zadajesz!
                        • v.i.k.k.a Re: wracaj do łózka w psychiatryku 05.06.05, 01:17
                          to psycholog, czy psychiatra?! zdecyduj sie w końcu, bo to różnica
                    • v.i.k.k.a Re: Poznaniaku!!! 05.06.05, 01:16
                      mój chłopak jest zajebisty sam w sobie i nie musi sponsorować panien.
                      a i ja nie mam potrzeby bycia sponsorowaną....jak co niektórzy na tym forum:)
                      • Gość: chłopak(sponsor) V Re: Poznaniaku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 09:56
                        czemu kłamiesz, jak to cie nie sponsoruje, a kto dzis nad ranem ode mnie kase
                        wyciagnał!
                    • drhuckenbush Re: Poznaniaku!!! 05.06.05, 02:09
                      Gowno mozesz wiedziec kim ja jestem, zazdrosny pedale!
    • Gość: andrzej A kto to taki Caprice83? <lol> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:30
      • l.george.l [...] 10.06.05, 23:33
        • v.i.k.k.a i george'a też wycięli:(((( 11.06.05, 17:32
          NIE PODOBA MI SIĘ TO:/
          przecież to taki uprzejmy, grzeczny i przemiły chłopak i na pewno nic nieładnego
          nie napisał:)
          • l.george.l Re: i george'a też wycięli:(((( 11.06.05, 18:43
            Jedynie samą prawdę. Przecież caprice sama się przyznała, że jest kapusiem i
            współpracuje z administracją na rzecz usuwania postów. A może klikanie w kosz
            wywołuje wibracje myszy i dlatego niektórych tak to kręci?
          • drhuckenbush Re: i george'a też wycięli:(((( 11.06.05, 23:17
            Oczywiscie, ze nic zlego. Napisal jedynie, ze donosi adminowi na forumowiczow,
            czyli ze jest forumowym kapusiem.
            Tego nie mogl powiedziec. Ale jesli pedaly bruzdza nam i naszej religii, to
            wszystko zdaniem admina jest oki?
      • v.i.k.k.a to nasza forumowa gwiazda;) 10.06.05, 23:39
        • Gość: DD Re: to nasza forumowa gwiazda;) IP: *.icpnet.pl 11.06.05, 23:20
          Podniecają ciebie krzyżacy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka