Dodaj do ulubionych

imax-ceny biletów

04.06.05, 14:44
Obserwuj wątek
    • michmaj Re: imax-smak nachos 04.06.05, 15:08

• Gość: . Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:27
        • Gość: kurna Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:37
          ja nie wiem czy niektórzy ludzie są ograniczeni czy są uzaleznieni od forum.
          Kurcze - ćwierćinteligentna osobo wejdź sobie na stronę imax-u i sprawdź.
          • v.i.k.k.a Re: imax-smak nachos 04.06.05, 20:45
            ale jesteś głupi:///
            myąlales,ze tam nie byłam??!!!
            • v.i.k.k.a Re: imax-smak nachos 04.06.05, 20:46
              myąlales=myślałeś
              • Gość: kurna Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:08
                Masz głupia kobieto !!!
                widać, że rozumkiem nie grzeszysz, ba czym tu grzeszyć jak go nie masz.

www.kinoimax.pl/kina.php?cid=1060
                kurna kobieto w takich przypadkach to wstyd być też babą
                żałosne
                • Gość: kurna Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:11
                  no i oczywiście wyjaśnienie dla ciebie kobieto, ceny są równe w całej Polsce.
                  to tyle - chyba zrozumiesz bo już więcej nie mam ochoty ci tłumaczyć prostych rzeczy
                  • Gość: GRAVIS Re: imax-smak nachos IP: *.hstl6.put.poznan.pl 05.06.05, 02:51
                    chciało by się powiedziec RTFM!!
                • Gość: antyvikka Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:10
                  trzeba jej bylo od razu podac, przeciez wiadomo ze to nie mysli, ciekawe czy
                  choc na link bedzie umiala wejsc, moze jej napiszemy tutaj ceny?
                  • v.i.k.k.a a co to link?:/ 05.06.05, 20:36
                • vipunia Re: imax-smak nachos 06.06.05, 06:20
                  Gość portalu: kurna napisał(a):

> Masz głupia kobieto !!!
                  > widać, że rozumkiem nie grzeszysz, ba czym tu grzeszyć jak go nie masz.
                  [...]
                  > kurna kobieto w takich przypadkach to wstyd być też babą
                  > żałosne

Właśnie... uprasza się o poniżanie kobiet poprzez swoją głupotę i lenistwo...
                  • zorka7 Re: imax-smak nachos 06.06.05, 09:10
                    21 zł normalny :)
                    Pozdr.
                    • v.i.k.k.a Re: imax-smak nachos 06.06.05, 15:35
                      dziekuję:))))
                  • Gość: VIPunia oczywiście chodziło o NIEponiżanie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:32
                    • Gość: ADRIAN KOCHAM VIIVKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:25
                      MELONIKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka