Dodaj do ulubionych

mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:)

09.06.05, 10:11
najbardziej poszukuję: Przezmierowa, Lubonia, Swarzędza i Koziegłów:)
dajcie linki jak macie jakieś:)

Obserwuj wątek
    • elmek Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 10:16
      A może się trochę wysil i sama w necie poszperaj? To nie takie trudne ;-)
      Polecam google
      • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 10:42
        gdybym znalazła, to raczej nie pytałabym na forum.
        poza tym tak jest łatwiej-niektórzy an pewno je mają.
      • Gość: johan kobieta szuka konkretnej informacji a otrzymuje IP: *.icpnet.pl 03.07.05, 13:29
        kretyńskie porady i jest wciągana w debilną dyskusję. Jak widzę odpowiedzi typu "poszukaj sobie w googlach" to aż niedobrze mi się robi - najlepiej aby taki "doradca" poszukał sobie w googlach gdzie leży jego rozum.
    • Gość: madame Z. Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 10:39
      Ale to co wymieniłaś to nie są wsie. Jeszcze długa droga edukacji przed tobą
      dziecinko..
      • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 10:44
        wiadomo o co chodzi
      • Gość: kwadransik Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:38
        Raczej to ty musisz sie edukować ,bo Przeżmierowo nawet gmina nie jest ,
        Koziegłowy to tez nie miasto tylko wieś, no może nie?
    • blue.k swarzedz 09.06.05, 10:46
      www.swarzedz.pl/mapa/mapa.htm
      :))
      • v.i.k.k.a Re: swarzedz 09.06.05, 10:53
        na blue.k jak zawsze można liczyć:))))
        dziękuję:)))
        • energy52 Re: swarzedz 09.06.05, 11:00
          V.I.K.K.A, łajzo jedna, mam globus Przeźmierowa, reflektujesz?
          • v.i.k.k.a Re: swarzedz 09.06.05, 11:17
            nie-chce mape:)
          • blue.k swarzedz 09.06.05, 11:30
            energy52 napisał:
            > V.I.K.K.A, łajzo jedna..

***dziwie sie że taki paszczór jak ty ma odwage pisac takie rzeczy o innych tym
            bardziej że nie masz pojęcia jaka Vikka jest!

tak tak wszyscy tu pamiętamy twoją fote przy kompie obleśny brzydalu!!

• conena Re: swarzedz 09.06.05, 11:44
              obleśnym brzydalem paszczurem jest taki gołota, jachu fasola i tym podobne.

a może ma pojęcie? "wielki brat paczy";)
              • blue.k Re: swarzedz 09.06.05, 11:53
                conena napisała:

> obleśnym brzydalem paszczurem jest taki gołota, jachu fasola i tym podobne.

***dokładnie tak!!i tym podobnym jest również energy52

• conena Re: swarzedz 09.06.05, 12:02
                  ja tak nie uważam, ale w końcu gust jak doopa, każdy ma własną......
            • energy52 Re: swarzedz 09.06.05, 13:06
              Paszczur? Pokaż swoje oblicze pomiocie internetowy, skoroś taka odważna.

A tak na marginesie, to łajza nie oznacza wyglądu,więc zanim coś napiszesz
              skorzystaj ze słownika.
              • blue.k PA!szczurze 09.06.05, 13:22
                energy52 napisał:

> Paszczur? Pokaż swoje oblicze pomiocie internetowy, skoroś taka odważna.

***tylko taki argument masz?pokaz swoje zdjęcie?widze że w twoim przypakdu
                wygląd jest jak najbardziej adekwatny do inteligencji

• energy52 Re: PA!szczurze 09.06.05, 13:26
                  Tak to jest zasadniczy argument, w konwersacji z tak skumulowaną głupotą! Nie
                  proponuje innego rozwiązania, bo powątpiewam w Twoją inteligencje, w jej
                  istnienie!
                  • blue.k Re: PA!szczurze 09.06.05, 13:44
                    energy52 napisał:

> ...skumulowaną głupotą...

***???ja tylko napisałam że nie jesteś w moim typie(czyt.obleśny paszczur),czego
                    sie spodziewałes zamieszczając tu swoje zdjęcie?ojej biedactwo myslał że jest
                    fajny...
                    • energy52 Re: PA!szczurze 09.06.05, 16:30
                      Nie sądze aby ktoś zamieszczał tu zdjęcie celem poddania go czyjejś ocenie, no
                      ale cóż taki to już twoj tok rozumowania. Pusty i bezwartościowy!

Chyba niedlugo zamieszcze znów. Jak będziesz chciała się pomęczyć to sobie
                      popatrzysz!
                      • blue.k Re: PA!szczurze 09.06.05, 19:18
                        energy52 napisał:

> Jak będziesz chciała się pomęczyć to sobie popatrzysz!

*** sie=coś sobie
                        pomęczyć=obrzydzić
                        • energy52 Re: PA!szczurze 10.06.05, 10:44
                          Ok, na specjalne życzenie przesle Ci jeszcze inne zdjęcia!
                          • blue.k Re: PA!szczurze 10.06.05, 11:20
                            energy52 napisał:

> Ok, na specjalne życzenie przesle Ci jeszcze inne zdjęcia!

***a ty co tej?szukasz na siłe koleżanki przez internet?dziękuje nie skorzystam
                            • v.i.k.k.a dzień dobry pani:))))) 10.06.05, 11:23
                              • blue.k Re: dzień dobry pani:))))) 10.06.05, 11:25
                                Ty to mnie wszędzie znajdziesz;)
                                • v.i.k.k.a Re: dzień dobry pani:))))) 10.06.05, 11:26
                                  Wiadomo, że tak:)
                            • energy52 Re: PA!szczurze 10.06.05, 16:30
                              Jestem pod wrażeniem! Rozgryzłaś mnie!

Marzy mi się internetowa znajomość z tak fantastyczną kobietą ( masz w sobie
                              coś z kobiety ? ), taką inteligentną, kulturalną no i zapewne seksowną!
                              Chciałbym żebyśmy się wymieniali zdjęciami, pisali eski, żebyś mi przesyłała
                              mmsy swojej pryszczatej paszczy oraz posyłała w termosie swój zapach ( daje
                              głowe, że śmierdziś jak górnik przodkowy < z całym szacunkiem dla górnika > ).

Co powiesz na wirtualny sex? Pewnie jeszcze nie zasmakowałaś tego prawdziwego,
                              nie wliczając zabaw z plastikowym przyjacielem, więc zapewne spodoba ci się ten
                              pomysł. Spełniałbym twoje zachcianki i najskrytsze marzenia takie jak: wypady
                              do Mc Donald's-a, spacery po galeriach handlowych czy też zaleganie przy
                              osiedlowym trzepaku!

Zostaniesz moją Niunią?
    • l.george.l Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 11:36
      Jak będziesz w Tesco to kup "Atlas miasta i oklic - Poznań". Wygodniejsze to
      niż mapy w necie i zawsze warto to mieć pod ręką. Są w nim rozrysowane osiedla
      z numerami bloków, są też i okoliczne wiochy.
      • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 11:59
        nie ma szans-przez najblizszy tydzien albo dwa nie wychodzę z chaty:((((
        • l.george.l Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 12:03
          Możesz kogoś poprosić, by Ci kupił i podrzucił do chaty. W Tesco jest
          kwiaciarnia, więc i kwiaty może mieć dla Ciebie ;-)
          • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 12:06
            nie, sama musze zobaczyć:)
            a o kogo chodzi???:P
            • pan.nikt Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 12:44
              A kto ci zastosował areszt?

No i co z DR???
              • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 12:47
                dentysta;)
                a miś w mieście z tego co wiem:)
                • pan.nikt Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:03
                  v.i.k.k.a napisała:

> a miś w mieście z tego co wiem:)

## tzn poszedł do miasta, czy "W MIASTO"?
                  jak do miasta to wróci, jak w miasto, to szukaj następcy.
                  • l.george.l Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:09
                    pan.nikt napisał:

> [...] jak w miasto, to szukaj następcy.

Nie wierzę, by Vikka należała do tych, które muszą szukać.
                    • Gość: madame Z. Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 13:23
                      > Nie wierzę, by Vikka należała do tych, które muszą szukać.

Buhahahaha, faktycznie, tak bardzo nie musi szukać, że aż musiała jęczeć na
                      forum o swojej samotności i poznawać facetów przez internet!!! W taki sposób
                      tylko wyjątkowe gropy dobierają się w pary:D
                      • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:31
                        Gość portalu: madame Z. napisał(a):

> Buhahahaha, faktycznie, tak bardzo nie musi szukać, że aż musiała jęczeć na
                        > forum o swojej samotności i poznawać facetów przez internet!!!
                        ### płakała....płakała...i wypłakała

W taki sposób
                        > tylko wyjątkowe gropy dobierają się w pary:D
                        ### to dlatego masz największy możliwy transfer????
                        i tak ci to nie pomoze nawet jak bedziesz siedziec 24h/dobe w necie
                        • Gość: madame Z. Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 13:39
                          Nauczyłaś się tych odzywek na czacie, czy na gg, rozmawiając z 13-latkami?

jesteś maszkarą, której w realu nikt nie chciał:DDDD
                          • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:58
                            Gość portalu: madame Z. napisał(a):

> Nauczyłaś się tych odzywek na czacie, czy na gg, rozmawiając z 13-latkami?
                            ### nauczylam sie tego czytajac twoje posty

> jesteś maszkarą, której w realu nikt nie chciał:DDD
                            ### nie smiem twierdzic, ze jest inaczej
                    • pan.nikt Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:37
                      george.l napisał:

> Nie wierzę, by Vikka należała do tych, które muszą szukać

Niech jej tam i Tobie też.
                      Niech wam będzie:

"jak w miasto, to wybieraj następcę"
                  • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:10
                    wiem,ze wróci:))))))))))
            • l.george.l Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 12:52
              To może Ci zeskanować którąś wiochę i przesłać mailem?

> a o kogo chodzi???
              Pytasz o tego, kto ma Cię obsypać kwiatami?
              • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:08
                l.george.l napisał:

> To może Ci zeskanować którąś wiochę i przesłać mailem?
                ### jak Ci to nie sprawi kłopotu to poproszę przezmierowo(i okolice)tzn
                strzeszyn, ogrody itp:)

> > a o kogo chodzi???
                > Pytasz o tego, kto ma Cię obsypać kwiatami?
                ###taaaaaa:P
                • l.george.l Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:39
                  Jaki kłopot, zrobić coś dla Ciebie to sama przyjemność. Plik w drodze.
                  • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 13:57
                    dziekuję:)
                    własnie odebrałam.....wydaje mi się, że podobną mam w samochodzie:)
                    z tego co pamiętam jest na kółkach(tak jak Twoja), tylko,ze ja mam chyba w
                    kwadracie:)
                    • Gość: kurna Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:31
                      jak zwykle ta ćwierćinteligentna kobieta nie potrafi obsługiwać wyszukiwarki.
                      Kobieto, ty niedługo będziesz chciała aby ci poszukać w necie papier toaletowy.
                      Kurcze, ale z ciebie bambera
                      • l.george.l Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 18:51
                        Obsłużyć wyszukiwarkę nie jest żadną sztuką. Vikka z pewnością doskonale sobie
                        z tym radzi. Sztuką jest zjednać sobie ludzi, którzy podsuną gotowe wyniki, bo
                        do tego potrzeba nie tylko menadżerskich umiejętności, ale też niebywałego
                        uroku osobistego, jednym słowem przymiotów, których Vice nie brakuje.
                        • v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 09.06.05, 23:18
                          otóż to-po co mam sama szukac jak z pewnością inni już to mają i mogą mi podesłać:)
    • Gość: kiks czy jest z nami polonista??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.05, 23:11
      v.i.k.k.a napisała:

> najbardziej poszukuję: Przezmierowa, Lubonia, Swarzędza i Koziegłów:)

Czy może mi ktoś wyjasnić, dlaczego my- Poznaniacy- kaleczymy język polski?
      Na przykład cała Polska (nawet ta niespecjalnie kształcona) mówi i pisze: do
      Białegostoku ( czyli odmienia oba człony wyrazu BiałyStok) natomiast my
      Poznaniacy zamiast szukać mapki Kozichgłów pytamy o mapke Koziegłów, zamiast
      mieszkac w Kozichgłowach mieszkamy w Koziegłowach itd, itd..
      Oczywiście moje pytanie nie dotyczy tylko sympatycznej VIKKI ale ogółu
      Poznaniaków. Prawdę powiedziawszy, nie spotkałem w Poznaniu człowieka, który
      mówiłby tak jak reszta Polski mówi ( w tej kwestii oczywiście).
      • v.i.k.k.a Re: czy jest z nami polonista??? 09.06.05, 23:17
        to nie tak:
        gdyby były Kozie Głowy to wtedy odmieniasz kazdy człon z osobna, w innych
        przypadkach będzie tak ja napisałam.
      • blue.k polonista nie potrzebny 09.06.05, 23:43
        Gość portalu: kiks napisał(a):

> Czy może mi ktoś wyjasnić, dlaczego my- Poznaniacy- kaleczymy język polski?
        > Na przykład cała Polska (nawet ta niespecjalnie kształcona) mówi i pisze: do
        > Białegostoku ( czyli odmienia oba człony wyrazu BiałyStok) natomiast my
        > Poznaniacy zamiast szukać mapki Kozichgłów pytamy o mapke Koziegłów, zamiast
        > mieszkac w Kozichgłowach mieszkamy w Koziegłowach itd, itd..
        > Oczywiście moje pytanie nie dotyczy tylko sympatycznej VIKKI ale ogółu
        > Poznaniaków. Prawdę powiedziawszy, nie spotkałem w Poznaniu człowieka, który
        > mówiłby tak jak reszta Polski mówi ( w tej kwestii oczywiście).

***a może to My Poznaniacy mówimy poprawnie a reszta Polski nie,hę?bierzesz taką
        ewentualność pod uwagę?:)
    • primee Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 10.06.05, 08:27
      www.old.lubon.pl/lubon/plan.html
      ale chyba faktycznie szybciej byłoby skorzystać z google :)

a madame Z chciałabym powiedzieć, że Koziegłowy (nie dopuszczam innej wersji
      pisowni :) )nie są miastem a wioską właśnie. także przed tobą również długa
      droga edukacji ;)

• v.i.k.k.a Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) 10.06.05, 09:00
        dziękuje:)
      • conena w kwestii formalnej.............. 10.06.05, 09:29
        Koziegłowy (nie dopuszczam innej wersji
        > pisowni :) )nie są miastem a wioską właśnie.

Koziegłowy są miastem, mają burmistrza, Radę Gminy i Miasta Koziegłowy.
        www.kozieglowy.pl/
        a znajduje się to miasto w okolicach Częstochowy:)
        a to jego mapa
        www.kozieglowy.ug.pl/mapa.html
        • Gość: kwadransik Re: w kwestii formalnej.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:41
          Ale jezeli ktoś wymienia miejscowości wokół Poznania to na pewno nie chodzi mu
          o tamte
    • Gość: ozon Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:02
      Kozziegłowy to wiocha!kolega który tam mieszka dostał kiedys zapomoge dla
      rolników a mieszka w bloku, czy to nie poje..ane?
      A mnie interesują zdjęcia satelitarne i lotnicze Poznania i okolic, ktoś ma?
      • Gość: J_P Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) IP: *.ibch.poznan.pl 17.06.05, 22:38
        nie ale mam zdjecia kosmosu (Ksiezyc etc)z Poznania. Podobno widok Franowa z
        orbity jest niezapomniany ale juz Biedrusko jest utajnione.
        • Gość: ozon Re: mapki Pzn i okolicznych wsi w necie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:40
          tak Franowo prezentuje się wyśmienicie z orbity, zresztą Antoninek też niczego
          sobie.
    • Gość: Wójt Ja w kwestii formalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:29
      Wioski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka