Dodaj do ulubionych

potańczyć? gdzie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:47
Potańczyć, ale nie tylko disco? Może wschód, może coś bardziej złożonego?
Gdzie? Może zkrzykniemy jakąś impreze?
Pod golym niebem? a może pod dachem?
Obserwuj wątek
    • Gość: akatr Re: potańczyć? gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:53
      No piszcie!!!!!!
      • Gość: 007 Re: potańczyć? gdzie? IP: *.icpnet.pl 12.06.05, 04:43
        akatr,

czytając poniższy wpis, oraz wołania "Fajni ludzie, gdzie wy? Chcę pisać? Potańczyć gdzie?
        i Marzą mi się spotkania przy muzyce orientalnej.

widać że doskwiera Ci samotność. Jak na 9 lat mieszkania w Poznaniu, to 11 wpisów na poznańskim
        forum, i to wywołujących, a raczej usiłujących wywołać rozmowę, a chyba właściwie stworzyć okazję,
        jak sama piszesz "do narzekania":

/"Też jestem tego zdania, a mimo to żyje tu już 9 lat. Jestem z Krakowa, mój pies z Częstochowy, a
        mąż z Poznania. Mam nadzieję na powrót do Krakowa. A gdzie mieszkasz? w Poznaniu. Szukam kogoś
        do narzekania razem. :)"/

Zachęcam do włączenia się w życie tego miasta. Jest tyle okazji, nawet jeżeli tylko interesuje Cię taniec.
        Właśnie w Poznaniu odbywają cię co roku warsztaty tańca. Można tam z pewnością poznać ciekawych
        ludzi. Jak przeczytasz chociażby tą widomość, to zobaczysz jak można być aktywnym będąc uczniem,
        mającym wiele zajęć. Może pomożesz im, oni też chcą zająć się tańcem: " We wrześniu w Poznaniu
        organizują spotkanie młodzieży z Białorusi, Ukrainy i Czech. - Przewodnim tematem jest taniec,
        którego będziemy się wspólnie uczyć."
        serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2761540.html
        Poznań, w którym żyję 63 lata, to trudne do życia środowisko. Tutaj ludzie, jeżeli coś chcą robić, to
        robią, a nie mówią, że chcą. Internet nie jest miejscem wiarygodnym. Gdy nie widać twarzy, to niczym w
        masce, każdemu wydaje się, że jest nierozpoznawalny i może mówić co mu ślina na język przyniesie.
        Ale słowa mają służyć do wymiany myśli. Jeżeli czujesz potrzebę rozmowy, to próbuj, czasami na tym
        forum dochodzi do wymiany myśli, czasami...
        • Gość: adrian lpcham ,elony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 06:19
        • Gość: akatr Re: potańczyć? gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:01
          Dziękuję za wskazówki. Warsztaty tańca, owszem są, ale w tym roku nie ma żadnej
          techniki, która mnie interesuje. W życie miasta włączam się, może nawet
          bardziej niż miałam zamiar. W różnych konfiguracjach i dla różnych ludzi mam w
          dorobku około 70 koncertów(w samym Poznaniu). Samotność chyba też mi nie
          doskwiera, bo nigdy się nie nudzę, mam wspaniałego męża...
          A ze spotkania z Białorusią i Czechami bardzo się cieszę i będę pytać. Jutro
          więcej, bo już późno
          • Gość: 007 Re: potańczyć? gdzie? IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 12:48
            "W życie miasta włączam się, może nawet
            > bardziej niż miałam zamiar. W różnych konfiguracjach i dla różnych ludzi mam w
            > dorobku około 70 koncertów(w samym Poznaniu)."

Napisz proszę o tych koncertach, to ciekawe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka