Gość: akatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:47 Potańczyć, ale nie tylko disco? Może wschód, może coś bardziej złożonego? Gdzie? Może zkrzykniemy jakąś impreze? Pod golym niebem? a może pod dachem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akatr Re: potańczyć? gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:53 No piszcie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: potańczyć? gdzie? IP: *.icpnet.pl 12.06.05, 04:43 akatr, czytając poniższy wpis, oraz wołania "Fajni ludzie, gdzie wy? Chcę pisać? Potańczyć gdzie? i Marzą mi się spotkania przy muzyce orientalnej. widać że doskwiera Ci samotność. Jak na 9 lat mieszkania w Poznaniu, to 11 wpisów na poznańskim forum, i to wywołujących, a raczej usiłujących wywołać rozmowę, a chyba właściwie stworzyć okazję, jak sama piszesz "do narzekania": /"Też jestem tego zdania, a mimo to żyje tu już 9 lat. Jestem z Krakowa, mój pies z Częstochowy, a mąż z Poznania. Mam nadzieję na powrót do Krakowa. A gdzie mieszkasz? w Poznaniu. Szukam kogoś do narzekania razem. :)"/ Zachęcam do włączenia się w życie tego miasta. Jest tyle okazji, nawet jeżeli tylko interesuje Cię taniec. Właśnie w Poznaniu odbywają cię co roku warsztaty tańca. Można tam z pewnością poznać ciekawych ludzi. Jak przeczytasz chociażby tą widomość, to zobaczysz jak można być aktywnym będąc uczniem, mającym wiele zajęć. Może pomożesz im, oni też chcą zająć się tańcem: " We wrześniu w Poznaniu organizują spotkanie młodzieży z Białorusi, Ukrainy i Czech. - Przewodnim tematem jest taniec, którego będziemy się wspólnie uczyć." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2761540.html Poznań, w którym żyję 63 lata, to trudne do życia środowisko. Tutaj ludzie, jeżeli coś chcą robić, to robią, a nie mówią, że chcą. Internet nie jest miejscem wiarygodnym. Gdy nie widać twarzy, to niczym w masce, każdemu wydaje się, że jest nierozpoznawalny i może mówić co mu ślina na język przyniesie. Ale słowa mają służyć do wymiany myśli. Jeżeli czujesz potrzebę rozmowy, to próbuj, czasami na tym forum dochodzi do wymiany myśli, czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akatr Re: potańczyć? gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:01 Dziękuję za wskazówki. Warsztaty tańca, owszem są, ale w tym roku nie ma żadnej techniki, która mnie interesuje. W życie miasta włączam się, może nawet bardziej niż miałam zamiar. W różnych konfiguracjach i dla różnych ludzi mam w dorobku około 70 koncertów(w samym Poznaniu). Samotność chyba też mi nie doskwiera, bo nigdy się nie nudzę, mam wspaniałego męża... A ze spotkania z Białorusią i Czechami bardzo się cieszę i będę pytać. Jutro więcej, bo już późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: potańczyć? gdzie? IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 12:48 "W życie miasta włączam się, może nawet > bardziej niż miałam zamiar. W różnych konfiguracjach i dla różnych ludzi mam w > dorobku około 70 koncertów(w samym Poznaniu)." Napisz proszę o tych koncertach, to ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś