fiona80 13.06.08, 08:33 Przymierzam sie powoli do zakupu wózka. Jaki kupić jeśli dziecko urodzi się w październiku, wielofunkcyjny czy tylko głęboki a potem spacerówkę. Jaką firmę wybrać i model. Koszt do 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
territta Re: Jaki wózek kupić 13.06.08, 10:23 Podaj więcej szczegółów: - czy będziesz musiała wózek wnosić (wtedy lepszy lżejszy) i ile schodków pokonywać (po kilku schodkach można duży wózek wciagnąć, po kilkudziesięciu, juz trudniej) - czy musi mieścić się do samochodu (jak duży bagażnik) - gdzie mieszkasz (miasto, wieś) - wtedy podpowiemy Ci, jakie koła lepiej się sprawdzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
do.de Re: Jaki wózek kupić 15.06.08, 09:51 Autorka wątku milczy, więc jako że poszukuje podobnego wózka, poproszę o pomoc:) Dzidziuś urodzi się we wrześniu, mieszkam na I piętrze, w mieście, chodniki w stanie opłakanym. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszi-ania Re: Jaki wózek kupić 16.06.08, 14:53 no to ja się dołaczę w sumie ja już myslałam o 2 firmach ale po ostatniej wizycie w sklepach to tak mi zamieszano w głowi że nie skomentuje... czasami sie zastanawiam za co im płacą Odpowiedz Link Zgłoś
rubi88 Re: Jaki wózek kupić 16.06.08, 15:33 Jak do 1000 zł to taki z duzymi kołami ale skretny, z dużą gondolką to moze Mikado Ox-ford. Wiele mam jest z niego zadowolona.Podobna jest Bartatina FYN.Jak troszke dołozycie to kupicie Xlander XT. ewentualnie za 100zł można kupić sobie Deltima(Leo,Puma) A może coś fajnego kupić, ale używanego na allegro można nie raz złapac super okazje:) allegro.pl/item381664669_wozek_jane_powertrack_360_bcm_.html allegro.pl/item378535627_wozek_jane_nomad_gondola_fotelik_matrix_pro.html allegro.pl/item383227212_zestaw_x_lander_xa_fotelik_cabrio_model_2007.html Odpowiedz Link Zgłoś