Dodaj do ulubionych

Do tych co mnie nie lubia

IP: 211.191.12.* 24.07.02, 09:03
Mozecie mnie nie lubic, mnie to wogole nie obchodzi. Bede pisal co chce,
gdzie chce i ile chce.

Pndzelek jestes durniem. Myslisz ze pare spamow puscisz na forum i ja sobie
pojde?:) Wiesz, teraz bede pisal WIECEJ na twoim forum za to co zrobiles.
Chciales sie Lechity pozbyc? Teraz bedziesz mial all Lechita all the time
hahahahahahah.
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek >>>A my tebe PRDELIM pane lehita!!! 24.07.02, 09:08

• elola Re: Do tych co mnie nie lubia 24.07.02, 11:22
      Czyli mały zakomleksiony pedałku piszesz do wszystkich? Bo nikt ciebie nie
      lubi. Forum kobieta tym bardziej.
    • Gość: asd Re: Do tych co mnie nie lubia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.02, 01:13
      Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Mozecie mnie nie lubic, mnie to wogole nie obchodzi. Bede pisal co chce,
      > gdzie chce i ile chce.
      >
      > Pndzelek jestes durniem. Myslisz ze pare spamow puscisz na forum i ja sobie
      > pojde?:) Wiesz, teraz bede pisal WIECEJ na twoim forum za to co zrobiles.
      > Chciales sie Lechity pozbyc? Teraz bedziesz mial all Lechita all the time
      > hahahahahahah.

buhahahahahaha maly lechita maly burku dales glos i zarazem popisales sie swoja
      gejowata durnota. jeszcze nie pojeles cioto, ze dla takich leszczy jak ty
      miejsce jest tylko pod cmentarnym plotem? duzo bylo takich internetowych
      kozakow, co czuli sie przed swoimi kompami, w domowych pieleszach bardzo mocni
      i bluzgali na kazdego za pomoca netu. a pozniej ci kozacy w realu okazywali sie
      tacy "malutcy" i jak dostawali po ryju to tak blagali o litosc. myslisz debilu,
      ze jak jestes teraz w kanadzie, to jestes nietyklany? to sie debilku mocno
      mylisz!
      • Gość: Lechita Re: Do tych co mnie nie lubia IP: 211.191.12.* 26.07.02, 03:50
        Gość portalu: asd napisał(a):

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
        >
        > > Mozecie mnie nie lubic, mnie to wogole nie obchodzi. Bede pisal co chce,
        > > gdzie chce i ile chce.
        > >
        > > Pndzelek jestes durniem. Myslisz ze pare spamow puscisz na forum i ja sobi
        > e
        > > pojde?:) Wiesz, teraz bede pisal WIECEJ na twoim forum za to co zrobiles.
        > > Chciales sie Lechity pozbyc? Teraz bedziesz mial all Lechita all the time
        > > hahahahahahah.
        >
        >
        > buhahahahahaha maly lechita maly burku dales glos i zarazem popisales sie
        swoja
        >
        > gejowata durnota. jeszcze nie pojeles cioto, ze dla takich leszczy jak ty
        > miejsce jest tylko pod cmentarnym plotem? duzo bylo takich internetowych
        > kozakow, co czuli sie przed swoimi kompami, w domowych pieleszach bardzo
        mocni
        > i bluzgali na kazdego za pomoca netu. a pozniej ci kozacy w realu okazywali
        sie
        >
        > tacy "malutcy" i jak dostawali po ryju to tak blagali o litosc. myslisz
        debilu,
        >
        > ze jak jestes teraz w kanadzie, to jestes nietyklany? to sie debilku mocno
        > mylisz!

To mnie buraczku znajdz:) NO DALEJ!
        • zerwiec Re: Do tych co mnie nie lubia 26.07.02, 10:13
          Kochani,

dlaczego ciągle znajdują się osoby, które zainteresowane są udzielaniem
          odpowiedzi czemuś takiemu jak lechita. Przecież to jest zwykły popapraniec i
          niedorozwój. Mały, pryszczaty, głupkowaty bachorek, który swoje kompleksy leczy
          w internecie.
          Czy rozmowa z idiotą sprawia Wam taką frajdę? Świat jest pełen idiotów, więc
          ten jeden nie jest niczym szczególnym.

Pozdrawiam
          • Gość: Camara Re: Do tych co mnie nie lubia IP: 217.96.35.* 26.07.02, 10:37
            Z definicji nazywasz Go idiotą - więc faktycznie rozmowa nie ma sensu - ale z
            Tobą mój drogi Kolego - po to jest forum, aby glosić swe poglądy - a
            niekoniecznie po to, aby "kasować" bądź obrażac kogoś za poglądy, które tu
            glosi.
            To tak gwoli rozwagi szanowny rozmówco.
            • Gość: Warschau Re: Do tych co mnie nie lubia IP: 195.116.201.* 26.07.02, 10:41
              Gość portalu: Camara napisał(a):

> To tak gwoli rozwagi szanowny rozmówco.

Tak gwoli rozwagi to Twój przedmówca Camara ma rację. Można wygłaszać poglądy.
              To oczywiste,. Ale ważny jest też sposób wygłaszania owych poglądów. A sposób
              Lechity to chamstwo, wulgaryzmy i obrażanie każdego kogo się da...Z takim
              osobnikiem dyskusja raczej nie wyglkąda na dyskusję...
              pzdr.

P.S. Co bys powiedział gdyby ktoś napisał do Ciebie sposbem dyskusji
              Lechity: "ty poznański smierdzący pedziu" (oczywiście to jest tylko przykład
              nie odnoszący się do Ciebie)?
              • Gość: Camara Re: Do tych co mnie nie lubia IP: 217.96.35.* 26.07.02, 10:50
                Każdy swój garb nosi - jedni po lewej, inni po prawej stronie. Są tez tacy,
                którym wydaje się, iz go nie maja.
                Jestesmy różni - ale ani lepsi, ani gorsi - i tylko z tym nalezy sie pogodzić.
                Reszta jest....................netem.
                Camara
            • Gość: IPM Re: Do tych co mnie nie lubia IP: *.bci.net.pl 26.07.02, 16:42
              Gość portalu: Camara napisał(a):

> Z definicji nazywasz Go idiotą - więc faktycznie rozmowa nie ma sensu - ale z
              > Tobą mój drogi Kolego - po to jest forum, aby glosić swe poglądy - a
              > niekoniecznie po to, aby "kasować" bądź obrażac kogoś za poglądy, które tu
              > glosi.
              > To tak gwoli rozwagi szanowny rozmówco.

Niby pięknie ale sam się zagubiłeś, drogi kolego. Forum jest po to aby głosić
              poglądy, a niejaki "zerwiec" ma taki pogląd, ze lechita to idiota. To tak gwoli
              rozwagi szanowny rozmówco.

PS. Ja tez mam swój pogląd, który chciałbym wygłosić. Lechita to nie tylko
              idiota ale jeden z największych skurwysynów z jakim w ten czy inny sposób się
              spotkałem. Mam jeszcze jeden pogląd...co najmniej dziwny jesteś jeżeli
              skurwysyństwa takiej szmaty jak lechita nie dostrzegasz.

Z wyrazami szacunku
        • everybody Re: Do tych co mnie nie lubia 26.07.02, 16:50
          >
          >
          > To mnie buraczku znajdz:) NO DALEJ!

Kwestia checi i pieniedzy.Dowiedz sie troche wiecej na temat telekomunikacji, a
          potem kozacz.
        • Gość: asd Re: Do tych co mnie nie lubia------------ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.02, 20:35

> Gość portalu: asd napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Lechita napisał(a):
          > >
          > > > Mozecie mnie nie lubic, mnie to wogole nie obchodzi. Bede pisal co ch
          > ce,
          > > > gdzie chce i ile chce.
          > > >
          > > > Pndzelek jestes durniem. Myslisz ze pare spamow puscisz na forum i ja
          > sobi
          > > e
          > > > pojde?:) Wiesz, teraz bede pisal WIECEJ na twoim forum za to co zrobi
          > les.
          > > > Chciales sie Lechity pozbyc? Teraz bedziesz mial all Lechita all the
          > time
          > > > hahahahahahah.
          > >
          > >
          > > buhahahahahaha maly lechita maly burku dales glos i zarazem popisales sie
          > swoja
          > >
          > > gejowata durnota. jeszcze nie pojeles cioto, ze dla takich leszczy jak ty
          > > miejsce jest tylko pod cmentarnym plotem? duzo bylo takich internetowych
          > > kozakow, co czuli sie przed swoimi kompami, w domowych pieleszach bardzo
          > mocni
          > > i bluzgali na kazdego za pomoca netu. a pozniej ci kozacy w realu okazywal
          > i
          > sie
          > >
          > > tacy "malutcy" i jak dostawali po ryju to tak blagali o litosc. myslisz
          > debilu,
          > >
          > > ze jak jestes teraz w kanadzie, to jestes nietyklany? to sie debilku mocno
          >
          > > mylisz!
          >
          >
          > To mnie buraczku znajdz:) NO DALEJ!

widzisz cwelu, kazesz sie szukac bo jestes zasranym tchorzem, leszczem i
          frajerem. nie masz na tyle honoru by przyjac moje wyzwanie i umowic sie na
          ustawke. jestes jebana cioto, takie szmaty bez honoru kazdy jebie i powie ci to
          samo kazdy kibol lecha. jestes marna gnida i nic wiecej. gdyby na leszku
          wiedzieli ze taki gej bez honoru jak ty mieni sie jego kibolem to rozpalili by
          ci ognisko pod pepkiem!
    • aborys Re: Do tych co mnie nie lubia 26.07.02, 10:43
      A mi akurat Lechita u kobiet podpasował.
    • anka9009 Re: Do tych co mnie nie lubia 26.07.02, 19:13
      alez Lechito jakże Ciebie możnaby nie lubić?! ty nigdy nikogo nie obrażasz,
      żadne tam wyzwiska. po prostu kulturalnie przedstawiasz swoje poglądy, czyż nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka