ale_kolo 29.07.02, 13:46 kolo to kochanek lechity. wala sie wirtualnie co drugo dzien. lechita w kanadzie kupil lechicie 2 webcama.radost tylko cierpi i brandzluje sie do lustra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lechita2 Re: ale_kolo to zenada... IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 29.07.02, 23:43 a w dodatku głupi menel, któremu marzy sie upojna noc z Warschauem. musi się chłopak wyżyć na forum, dobrze, ja sie nie gniewam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: do lechity2 IP: 195.116.201.* 30.07.02, 10:11 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > a w dodatku głupi menel, któremu marzy sie upojna noc z Warschauem. musi się > chłopak wyżyć na forum, dobrze, ja sie nie gniewam. Moze byś sie głąbie poleczył? Co to wszystko ma wspólnego ze mną? Marzy ci się jakaś "męska" przygoda? Bo mnie nie...mam żone...A ty dzieciaku zapewne mozesz sobie o żonie tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: do lechity2 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 10:14 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Gość portalu: lechita2 napisał(a): > > > a w dodatku głupi menel, któremu marzy sie upojna noc z Warschauem. musi s > ię > > chłopak wyżyć na forum, dobrze, ja sie nie gniewam. > > Moze byś sie głąbie poleczył? Co to wszystko ma wspólnego ze mną? Marzy ci się > jakaś "męska" przygoda? Bo mnie nie...mam żone...A ty dzieciaku zapewne mozesz > sobie o żonie tylko pomarzyć. Skor jest dzieckiem to nie wyobrazam sobie aby w temacie zona robil cokolwiek innego niz marzyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: do lechity2 IP: 195.116.201.* 30.07.02, 10:19 Gość portalu: Radost napisał(a): > Skor jest dzieckiem to nie wyobrazam sobie aby w temacie zona robil cokolwiek > innego niz marzyl... Zapewne Radoście masz rację...zostaje chłopakowi jedynie pomarzyć... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: do lechity2 IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 30.07.02, 11:57 ja tylko nieśmiało zasugerowałem, że może ale_kolo chciałby to zrobić z Warschauem. Nie stwierdziłem, że Warschau jest gejem. A ja rzeczywiście o żonie mogę jedynie marzyć. sorry, Warschau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: do lechity2 IP: 195.116.201.* 30.07.02, 12:09 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > ja tylko nieśmiało zasugerowałem, że może ale_kolo chciałby to zrobić z > Warschauem. Nie stwierdziłem, że Warschau jest gejem. A ja rzeczywiście o > żonie mogę jedynie marzyć. > > sorry, Warschau. Nic sie nie stało.... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: do lechity2 30.07.02, 20:10 no proszę jak się pokojowo skończyło ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś