privus 27.07.26, 11:52 że MSZ przekaże Stanom Zjednoczonym wniosek o jego ekstradycję. Nie mam nic przeciwko temu, ale czy zdąży przed wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: RMF FM ustaliło, 27.07.26, 14:54 privus napisał: > że MSZ przekaże Stanom Zjednoczonym wniosek o jego ekstradycję. > > Nie mam nic przeciwko temu, ale czy zdąży przed wyborami? Z czym zdąży? Z kompromitacją? Dostaną odmowę wraz z uzasadnieniem, które będzie wyjaśnieniem co wspólnego z państwem prawa ma Polska Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: RMF FM ustaliło, 27.07.26, 15:14 Jak na razie, to kompromituje się rozpaczliwy hejt PiS-owski. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: RMF FM ustaliło, 27.07.26, 16:27 privus napisał: > Jak na razie, to kompromituje się rozpaczliwy hejt PiS-owski. To Żurek i agiwrtych są hwjtem pisowskim? Przegrywane kolejno sprawy przez Żurka są faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: RMF FM ustaliło, 27.07.26, 15:57 privus: > RMF FM ustaliło, że MSZ przekaże Stanom Zjednoczonym wniosek o jego ekstradycję. > > Nie mam nic przeciwko temu, ale czy zdąży przed wyborami? Najlepiej po połówkowych wyborach usawskich w listopadzie 2026 i po ustabilizowaniu się sytuacji związanej z tym wydarzeniem. Wcześniej można mieć jak w banku, że taki wniosek zostanie przez Trumpistów olany lub załatwiony negatywnie. I najlepiej przed polskimi wyborami na jesieni 2027. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: RMF FM ustaliło, 27.07.26, 16:29 stefan4 napisał: > privus: > > RMF FM ustaliło, że MSZ przekaże Stanom Zjednoczonym wniosek o jego ekstr > adycję. > > > > Nie mam nic przeciwko temu, ale czy zdąży przed wyborami? > > Najlepiej po połówkowych wyborach usawskich w listopadzie 2026 i po usta > bilizowaniu się sytuacji związanej z tym wydarzeniem. Wcześniej można mieć jak > w banku, że taki wniosek zostanie przez Trumpistów olany lub załatwiony negaty > wnie. > > I najlepiej przed polskimi wyborami na jesieni 2027. > > - Stefan > A jakie znaczenie i co mogą zmienić połowinki w USA? Represje polityczne w Polsce są faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: RMF FM ustaliło, 27.07.26, 16:58 no-popis napisała: > A jakie znaczenie i co mogą zmienić połowinki w USA? > Represje polityczne w Polsce są faktem. > > Stefan ma rację. Mimo obelg jakimi go tu obdarzają. Ostatnio pro putinowski, antypolski „hordol” przezwał go: „stiepan”. * * * Trump dwoi się i troi, aby zatrzeć ślady po swych katastrofalnych pomyłkach. Jedną z nich to wojna z Iranem o brzemiennych konsekwencjach i zerowych zyskach dla Stanów. Przegra kongres. A wówczas nie będzie oporów w ekstradycji Ziobry. Mimo, że Trump wychodzi z siebie, aby mobilizować swych zwolenników w walce o przegrany już kongres. Ostatnio zapowiedział, że zostanie prezydentem USA na kolejną kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: RMF FM ustaliło, 27.07.26, 17:11 Bo ścigają przestępców z PiSu? To nie nazywa się represjami politycznymi Odpowiedz Link Zgłoś