Dodaj do ulubionych

Droga na lotnisko

IP: *.echostar.pl 28.06.05, 15:58
Na skrzyżowaniu Bukowskiej i Polskiej grasuje banda łysych gnojków
wymuszających opłaty za tzw. mycie szyby. Jakiś koleś chodzi z kartką między
autami zajmując się żebraniną. Wszystko to na drodze do i z Ławicy. Często
jest to dla przyjezdnych jeden z pierwszych kontaktów z miastem (czasem z
krajem). Gratuluję naszemu miastu pięknej wizytówki na powitanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Droga na lotnisko IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 16:46
      Miałem nieprzyjemny kontakt z jednym z nich. Chłopak, około 23 lat, łysa głowa, twarz przestępcy! Gdy zaczymałem się na światłach podbiegł i zaczął myć przednią szybę pomimo tego, że już z daleka krzyczałem, że sobie tego nie życzę. Włączyłem wycieraczki aby uniemożliwić mazanie szyby, na co koleś mnie zbluzgał: CO KUR..., NIE DASZ ZAROBIĆ DO CHU..
      Przejeżdżam tamtędy często i zawsze widzę tych kolesi. Ktoś powinien coś z tym zrobić!
      • Gość: 007 dlaczego ma to za ciebie zrobić ktoś inny? Tel.997 IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 22:04
    • Gość: kerowca Re: Droga na lotnisko IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 22:07
      To samo jest na rondzie Rataje, jak się wjeżdża do miasta od strony Kórnika.
      • Gość: tomili7 Re: Droga na lotnisko IP: *.echostar.pl 28.06.05, 23:30
        a gdzie jest policja? straż miejska? Oni wolą zaczaić sie na jakąś staruszke i
        mandat wlepić za przejscie np na czerwonym- no bo statystyki musza sie zgadzac!
        Ciekawe kiedy dojdzie do tragedi i ktos przejedzie tych lysych idiotow od mycia szyb
    • Gość: HeHe Re: Droga na lotnisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:38
      Kurde niech ktoś wyśle tam pały albo co. Czy oni wogóle mają pozwolenie na taką
      pracę? Albo nasłać na nich karki i będzie po sprawie.
      HeHe
    • Gość: Kay23 Re: Droga na lotnisko IP: *.echostar.pl 29.06.05, 00:37
      Z tym trzeba skończyć raz na zawsze. Jest to postulat do władz Poznania. Wytępić
      tą żenadę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka