Dodaj do ulubionych

Skup używanych ksiażek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:56
Czy istnieje w Poznaniu takie mijsce, w którym można sprzedać stare
podręczniki??Mam kilka ksiązek, które są praktycznie nieużywane (może kilka
razy do nich zajrzałam) i chciałabym je gdzieś odsprzedać.Czy jest gdzieś
miejsce skupujące używane podręczniki??Proszę o pomoc, bo pieniądze są mi na
gwałt potrzebne;))
Obserwuj wątek
    • Gość: AS Re: Skup używanych ksiażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:01
      na ul.Ratajczaka skupują używane książki!!!
      • Gość: madzialena Re: Skup używanych ksiażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:13
        hmmm, a mogę prosić o dokładniejsze wskazówki??Byłabym wdzięczna:))
    • Gość: Franciszek Kimono Re: Skup używanych ksiażek IP: 150.254.101.* 30.06.05, 18:25
      To Ty, Magdo D. z Kościana?
      • Gość: madzialena Re: Skup używanych ksiażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:27
        Nie, to ja Magda S. z Poznania!
        Halooo, jest tu kto??
        • Gość: Ania Re: Skup używanych ksiażek IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.06.05, 22:36
          A moze po prostu sprobujesz na allegro?? www.allegro.pl
          • Gość: madzialena Re: Skup używanych ksiażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:13
            JAK WSPOMINAŁAM WYZEJ: PIENIĄDZE NA GWAŁT POTRZEBNE!A NA ALLEGRO TO POTRWA.
            JADĘ NA RATAJCZAKA, JAKOŚ SOBIE PORADZĘ...
            • Gość: MIG8 Re: Skup używanych ksiażek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 11:21
              jakbyś dobrze poszukała to trafiłabyś darmowy gwałt
              • Gość: madzialena Re: Skup używanych ksiażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:33
                Wymyśliłbyś cos nowego, bo to już stare i zużyte -wiecej inwencji!!
            • l.george.l Re: Skup używanych ksiażek 01.07.05, 11:22
              Jak sobie poradzisz, to daj cynk, gdzie to dokłądnie jest, bo mam do upchnięcia
              podręczniki do religii. Nikt nie chciał w szkole od dzieci odkupić.
              • Gość: madzialena Re: Skup używanych ksiażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:32
                Byłam na Ratajczaka- tam podręczników nie skupują,
                kawałek dalej na narożniku Ratajczaka i Kościuszki znalazłam inny antykwariat
                ze sporym szyldem: Skupujemy podręczniki...itd.Juz miałam nadzieję, że się uda,
                jednak dopiero w srodku usłyszałam, że skupują jedynie podręczniki akademickie
                (szkoda że na szyldzie tego nie zaznaczyli).Ale dziś dowiedziałam się, że
                podobno gdzieś niedaleko placu Bernardyńskiego skupują (ale też nie wszystkie,
                bo oczywiście tylko te co są aktualne - to akurat rozumiem).Jutro tam idę, jak
                uda mi się te książki opchnąć to dam znać;)Pozdrawiam
                • Gość: Kuba Re: Skup używanych ksiażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:26
                  Ksiażki skupuje ksiegarnia WIlDA na rynku wildeckim (liceum 5zł) (gim 3zł)
                • Gość: niezalogowany Plac bernardyński IP: *.echostar.pl 02.07.05, 05:47
                  Na placu bernardyńskim to kiedyś przy sklepie harcerskim było. Od przystanku
                  autobusowego na szage przez rynek.
              • Gość: bella Re: Skup używanych ksiażek IP: *.icpnet.pl 01.07.05, 21:54
                l.george.l napisał:

> Jak sobie poradzisz, to daj cynk, gdzie to dokłądnie jest, bo mam do
                upchnięcia
                >
                > podręczniki do religii. Nikt nie chciał w szkole od dzieci odkupić.

george, bardzo fajny post!! :))) zanieś do jakiegos kościółka, to dewotka jakas
                sobie kupi, może sie czegoś przy okazji nauczyłaby:))
                • Gość: madzialena Re: Skup używanych ksiażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:35
                  Byłam w księgarni Wilda - Kuba miał rację, dają 5zł. za podręczniki do szkoły
                  średniej i 3 zł za ksiazki do gimnazjum, więc nie wiem jak będzie z Twoimi
                  katechizmami george.Ale moze warto isc sie dowiedzieć, przynajmniej dzieciaki
                  bedą miały na lody:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka