Gość: Sineira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:22 Czy w naszym pięknym mieście jest choć jeden basen na tyle czysty i przy tym nie "zachemiowany", byście go mogli z czystym sumieniem polecić niewieście w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bella Re: CZYSTY basen w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 04.07.05, 15:45 Polecam basen UAM na Morasku. Woda jest ozonowana, więc nie musisz przejmować się chlorem. Jedyny minus to położenie - Morasko z mojej perspektywy jest na końcu świata:)) Aha i nie wiem, czy wpuszczają tam ludzi z zewnątrz, tzn. nie studentów i nie pracowników UAM... Musiałabys zadzwonić i sprawdzić. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: CZYSTY basen w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:58 Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: CZYSTY basen w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:01 Basen AWF przy Drodze Dębińskiej. Tam prowadzone są zajęcia dla kobiet w ciąży, a także dla maluszków. www.crawf.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: CZYSTY basen w Poznaniu 04.07.05, 16:59 ja polecam ten: www.crawf.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś