Dodaj do ulubionych

3-5 tysięcy jednorazowo

11.07.05, 15:36
Szukam kobiety, najlepiej takiej, ktora ma juz dziecko, chetnej do oddania mi
swoich komorek jajowych. Za jednorazowe pobranie wystymulowanych komorek
jajowoych jestem w stanie zaplacic od 3 do 5 tysiecy zlotych.
Czekam tylko na powazne oferty.
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: wióra Re: 3-5 tysięcy jednorazowo IP: *.szc.vectranet.pl / 217.153.6.* 11.07.05, 20:18
      czy taki zabieg pobrania komórek niesie za sobą jakieś niebezpieczeństwo? Może
      byłabym chętna
      • aniolek_666 Re: 3-5 tysięcy jednorazowo 12.07.05, 01:09
        dokładnie... napisz proszę coś więcej na ten temat... pozdrawiam
        • marzena121 Re: 3-5 tysięcy jednorazowo 12.07.05, 10:19
          Niesie, choć niewielkie i właściwie chyba nie zbadane. Ryzykiem są ewentualne
          nowotwory jajników, o których mówią przed zabiegiem in vitro firmy leczące w
          ten sposób niepłodność.
          Poza tym musisz przejść cały cykl badań i stymulację hormonalną w celu
          wytworzenia dużej ilości pęcherzyków. No i najważniejsze pod znieczuleniem
          ogólnym (narkoza) zostaną Ci te pęcherzyki pobrane bezpośrednio z jajnika.
          Tak naprawdę dla osoby, która pragnie mieć dziecko cały cykl połaczony z
          oczekiwaniem jest bezproblemowy (czego kobieta nie wytrzyma), nie wiem tylko
          jak podejdzie do tego osoba nie związana emocjonalnie z całym zabiegiem.
          Chociaż z drugiej strony podejmujesz się oddania "części siebie, a właściwie
          początku swojego dziecka", więc to trudne decyzje.
          • Gość: ja Re: 3-5 tysięcy jednorazowo IP: *.u.mcnet.pl 12.07.05, 12:35
            Napisz gdzie mieszkasz- może byłąbym zainteresowana, aha i czy to wcześniejsze
            posiadanie dziecka jest konieczne, bo ja jeszcze nie miałąm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka