Dodaj do ulubionych

Słuchajcie - mam szkopuł

24.02.12, 21:15
Naprawdę, nie kłamię !
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:15
      No bo było tak :
      • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:16
        Wysłałem na konkurs literacki 1 ( słownie : jedną ) pracę swego autorstwa.
        • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:16
          Poszedłem na ogłoszenie wyników.
          • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:17
            Tam na tym ogłoszeniu siedzieli jurorzy.
            • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:17
              A dokładnie 3 ( słownie : trzech ) jurorów.
              • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:18
                Znaczy się 2 ( słownie : dwie ) kobiety-jurorki.
                  I 1 ( słownie jeden ) facet - juror.
                    No i oni - jak już wspomniałem, byli wielce zafrasowani.
                    • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:19
                      To zafrasowanie to się malowało na ich twarzach.
                        Jak podnosili je na chwilę.
                          Bo przeważnie, to je wlepiali w biurko.
                          • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:20
                            To biurko to zielonym suknem było nakryte
                            • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:20
                              To się troch czułem, jak na maturze.
                              • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:21
                                Najpierw ten pan ( słownie : jeden ) zaczął się drapać po brodzie.
                                  Bo był ogolony, więc się drapał po skórze.
                                    Co oczywiste
                                      Bo, gdyby był nieogolony
                                      • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:22
                                        To by się nie drapał po brodzie
                                          Tylko po niej drapał.
                                            Potem panie zaczęły pąsowieć.
                                              Zwłaszcza jedna z pań-jurorek spąsowiała.
                                              • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:23
                                                A druga tochę mniej spąsowiała.
                                                  I ta, co mniej spąsowiała, zaczęła chrząkać
                                                    A raczej pochrząkiwać
                                                    I wtedy coś mni tknęło
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:24
                                                    Że jest nie teges.
                                                    A oni tym drapaniem
                                                    Oraz tym pąsowieniem
                                                    A także pochrząkiwanio-chrząkaniem
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:25
                                                    Grają na zwłokę
                                                    Ale się nie odzywam.
                                                    Bo sam byłem na sali.
                                                    Ale się nie dziwiłem.
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:26
                                                    Bo polska poczta- w odróżnieniu np. od poczty niemieckiej
                                                    Działa do lufthansy.
                                                    Więc mogli innych nie zdążyć powiadomić pozostałych.
                                                    Więc siedzę i czekam.
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:27
                                                    Aż wreszcie po długiej chwili
                                                    Ta pani, co mniej pąsowiała
                                                    Ale za to bardziej pochrząkiwała
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:28
                                                    Powiedziała nieco drżącym głosem :
                                                    Przypadł mi w udziale zaszczyt ogłoszenia wyników.
                                                    Na konkurs nadesłano 1 ( słownie : jedną ) pracę.
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:29
                                                    Dokładnie - pan nadesłał.
                                                    I jury konkursu
                                                    Przyznało panu
                                                    2. ( słownie : drugą ) nagrodę.
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:30
                                                    No to ja się pytam
                                                    Nie jurorów, tylko Was się pytam :
                                                    Cy ja wygrałem może ten konkurs ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:31
                                                    Proszę, nie olewajcie mnie w tym problemie.
                                                    Bo nie zasnę.
                                                    I niczego już Wam tu nie wkleję
                                                    Nawet przeklejanki Wam tu nie wkleję.
                                                    Tylko Wam na złość
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 21:32
                                                    Dostanę depresji nieodwracalnej.
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:14
                                                    Wściekły - żadnej depresji
                                                    no bo sam sie zastanów trzech jurororó i jedna praca
                                                    jurorów
                                                    to jest NIEMOZLIWE
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:15
                                                    dlatego myśłę że na ten konkurs jak na wiekszość
                                                    wyslano multum prac
                                                    na moje oko tak ze dwa worki (duże worki!) co najmniej
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:16
                                                    ale nie doszły
                                                    i mnie to nie dziwi bo do mnie też nie dochodzą
                                                    ani do diaska ode mnie
                                                    to znaczy dochodzą ale
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:17
                                                    z opóźnieniem bywa że wielodniowym
                                                    no więc do nich te worki też
                                                    dojdą z opóźnieniem czyli po terminie
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:18
                                                    rozstrzygnięcia i mam pewność że to jest wina wielka wina
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:18
                                                    POczty POlskiej bo to polska poczta
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:19
                                                    no więc nie ma co się dziwić
                                                    zę nie doszło a raczej dojdzie
                                                    z opóźnieniem, bo gdyby to
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:20
                                                    była poczta chińska
                                                    albo norweska albo eskimoska
                                                    albo włoska albo francuska, albo chorwacka
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:21
                                                    albo estonska albo z Pernambucom albo sudańska
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:21
                                                    Pernambuco znaczy
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:22
                                                    albo turecka afgańska albo indonezyjska
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:22
                                                    albo węgierska czy austriacka
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:23
                                                    a juz na pewno niemiecka albo australijska to
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:23
                                                    wtedy by doszło
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:24
                                                    na pewno Ci nie zabiorą - laur to laur nie?
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:24
                                                    ale gdyby na poczcie nie pracowali Polacy tylko
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:20
                                                    No czyli jak myślisz Ulissesie
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:20
                                                    Czy oni wtedy nie powtórzą tego konkursu ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:21
                                                    I nie zabiorą mi tego dyplomu ?
                                                    Miałeś mnie pocieszyć !
                                                    A ja jestem jeszcze bardziej zmartwiony
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:22
                                                    Bo już se oprawiłem ten dyplom
                                                    No i już wypililiśmy z Sorelliną wino
                                                    Chilijskie wino wypiliśmy
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:23
                                                    Bo się z internetu dowiedzieliśmy
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:24
                                                    Że chilijskie są najlepsze
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:24
                                                    Choć dla mnie najlepszy jest jabol
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:25
                                                    Po jabolu czuję się, jakbym chodził
                                                    Po Mlecznej Drodze.
                                                    I wtedy mam natchnienie
                                                    I czerpię z niej obydwoma rękami
                                                    Wiesz co, Ulissesie ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:26
                                                    Tak se myślę, że może
                                                    Poczta Polska wysłała te dwa worki
                                                    Lufthansą - jako cargo
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:27
                                                    Wprost na Mleczną Drogę ?
                                                    Albo te worki posłali do Św. Mikołaja ?
                                                    Bo termin nadsyłania prac był do 13.12.2011
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:28
                                                    A te polskie matoły
                                                    jak zwykl poszły po najmniejszej linii oporu
                                                    i wysłały te worki do Laponii
                                                    Albo inszej Japonii.
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:29
                                                    A tam, jak przeczytali
                                                    kradzioną poezję
                                                    to pewnie popełnili harakiri
                                                    albo seppuku popełnili
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:30
                                                    Czyli jest szansa,
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:30
                                                    Że może nie unieważnią tej nagrody, co ?
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:27
                                                    Więć one się znajdą
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:28
                                                    Trzeba w to wierzyć, Wsciekły
                                                    Nadzieja umiera ostatnia
                                                    no chyba że wysłali
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:29
                                                    np Lufthansą
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:31
                                                    Ale nie upadajmy na duchu
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:31
                                                    Na pewno nie unieważnią
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:32
                                                    A kradną teraz nad podziw mnie też ukradli
                                                    Ale nie będe się szarpał ani kopał
                                                    z koniem
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:33
                                                    bo nie lubię sie kopać
                                                    zwłaszcza z końmi
                                                    więc nie łam sie idę pisać
                                                    znowu pod pseudonimem
                                                    i pewnie znowu kradną a ja
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:34
                                                    się nie będe kopał
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:35
                                                    tylko zakaże i copyright zrobie
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:35
                                                    to na razie, Wsciekły
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:36
                                                    bardzo słusznie, niech nie otwierają
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:25
                                                    Afganczycy, Chilijczycy, ci z Pernambuco, Chorwaci albo Węgrzy
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:25
                                                    albo Eskimosi, czyli Innuici
                                                  • ulisses-achaj Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:26
                                                    ewentualnie Aborygeni
                                                    że o Łotyszach Niemcach i Austriakach nie wspomnę
                                                    jako i o Norwegach
                                                    wtedy by było Ok
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:34
                                                    Nie, nie byłoby
                                                    Muszę napisać do tych jurorów
                                                    Zażądam od nich
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:35
                                                    aby nie ważyli się otwierać tamtych worków
                                                    Odkupię może, jako makulaturę
                                                    Polacy są chciwi
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:36
                                                    Więc pewnie, jak usłyszą o forsie
                                                    to się zgodzą
                                                    i mi odsprzedadzą , co ?
                                                    Tyle, że znowu mni to martwi
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:37
                                                    Bo nie wiem, po ile odkupić za kilo ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł 24.02.12, 22:37
                                                    Chciałbym jak najtaniej
                                                  • wscieklyuklad Re: Słuchajcie - mam szkopuł