Dodaj do ulubionych

dieta kopenhaska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:55
heyo!szukam osob stosujacych diete kopenhaska-opiszcie mi swoje wrazenia!ja
moja przerwalam w 5 dniu-zemdlalam i po kilku dniach zauwazylam spowrotem
zbedne sadelko:-(macie na to jakis racjonalny sposob?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Liwka18 Re: dieta kopenhaska IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 28.07.05, 11:36
      Cześć Aniu=)) mnie się zaczął właśnie 4 dzień diety!! wiesz co może póżniej
      wymienimy sie numerami gadu i opowiesz mi jak ty przechodzilłąś tą dieta a ja
      ci opowiem jak ja ??!! =*
      • Gość: ankaa Re: dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:00
        hej Liwka!ja niestety nie dotrwalam do konca:(i narazie nie jestem w stanie
        rozpoczac jej znowu-upaly, wyjazdy itp.zycze zelaznej woli i powodzenia!aha-mam
        nadzieje ze podzielisz sie koncowym rezultatem:)pa
    • Gość: Liwka18 Re: dieta kopenhaska IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 28.07.05, 21:59
      Napewno się podziele końcowym rezultatem!! mam nadzieję że wytrwam do końca!! a
      wiesz właśnie dzisiaj były takie upały i jeszce wiesz spoktkała mnie
      comiesięczna dolegliwość kobiet hhehe to myślałam że padne!! ale wsumie to nie
      jest źle w przeciągu 3 dni schudłam 2 kilo , najgorzej jest wieczorami , ale
      nawet nie z tego powodu ,że jestem tak strasznie głodna tylko nachodzą mnie
      różne smaczki :p!! Ale oczywiście jeszce oprócz diety ćwicze i yto naprawde
      dużo daje!! mam nadzieje że jeszce kiedyś spróbujesz tej diety bo uważam, że
      jest naprawde super w 13 dni można sie pozbyć tylu kilogramów!! i mam nadzieje
      ze nei bedziesz miala juz problemów ze zdroeim wtedy!! papapa pozdrawiam
      • Gość: ankaa Re: dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:59
        hej Liwka! i jak ci idzie??do przodu?pytam bo temperatura spadla i chyba od
        jutra zaczne diete :)pozdrawiam!!
    • maro22 Re: dieta kopenhaska 04.08.05, 21:35
      Dziewczyny trzymam kciuki! - mnie się udało 2 miesiące temu stosowałam dietę i
      wytrwałam do końca, mimo iż nie było łatwo. Schudłam 8 kg i jeszcze moja rada -
      po ukończeniu diety warto nadal ograniczać jedzenie oczywiście nie tak
      drastycznie ja zrezygnowałam z pieczywa i ziemniaków schudłam jeszcze 5
      kilogramów. Trzymam wagę, chociaż od paru dni dziwnie ssie mnie w żołądku
      izaczynam podjadać MUSZĘ SIĘ OGRANICZYĆ
      • Gość: ankaa Re: dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:09
        a ja sie nadal waham!!na studiach troche trudno sie ograniczac;(((ale
        coz...pozyjemy zobaczymy;)dzieki za odzew:)
    • Gość: kana Re: dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:36
      Od jutra mam zamiar zacząc tą diete, wiele osób przekonywało mnie że jest ona
      skuteczna nawet. Z tego co się dowiedziałam potrzebna tylko silna wola. Więc
      prosze o małe wsparcie gdyż ciężko mi było zabrać się do diety, któą mam
      zacząć. 2 lata temu schudłam 15kg lecz jakies poł roku temu przybylam 10kg zle
      się z tym czuje:/ Chciałabym wrócić do normalnej wagi i znow być sobą:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka