Dodaj do ulubionych

Nic nie siada...

IP: 217.8.178.* 18.09.01, 08:35
tylko trzeba nieco urozmaicić tematykę i mieć dobre checi do pogadania z innymi.
A poznaniacy tylko by o piłce nożnej, albo obrzucać się inwektywami.
A może by tak bardziej towarzysko? Może troszkę humoru, a czasem flirciku?
I już zrobi się przyjemniej.
Zapraszam i pozdrawiam! :-)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Nic nie siada... IP: 212.75.127.* 18.09.01, 09:56

Spijam słodycz z Twych ust Fiona. Chcę też powiedzieć że wyglądasz prześlicznie
      dzisiaj rano ;)
      Do flirtów jest forum towarzyskie raczej i dawno już tu nikt nie obrzucał się
      inwektywami - cholera! może dlatego siada. A że siada to fakt jest coraz mniej
      forumowiczów, coraz mniej postów, coraz rzadziej zaglądają tu ludzie z innych
      miast (kiedyś wpadali aby pokłócić sie i prowokować) Teraz robimy się
      nieciekawym forum jakim kiedyś była np. Łódź
      • Gość: fiona Re: Nic nie siada... IP: 217.8.178.* 18.09.01, 12:09
        Oh! Jak to miło od rana w tak paskudny dzień spotkac dżentelmena! :-)))
        Forum towarzyskie zostało opanowane przez grupkę ludasów, ktorzy sie wtrącają
        do kazdego wątku i zagłuszaja autora tegoż. Chciałam byc patriotką i tu coś z
        kimś popisać i urozmaicić politykowanie itp. czymś odmiennym (i możliwe, że
        sympatycznym). Widzę jednak, że poznaniacy są niechętni do towarzyskich
        pogaduszek. Wszystko "sieriozno" albo...
        Pozdrawiam i z drżącym sercem czekam na rozwój tego wątku!
        cześć!
        • Gość: Radost Re: Nic nie siada... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 18:53
          Gość portalu: fiona napisał(a):

> Oh! Jak to miło od rana w tak paskudny dzień spotkac dżentelmena! :-)))
          A wieczorem tez milo:))??? <kwiaty>:))
          > Forum towarzyskie zostało opanowane przez grupkę ludasów, ktorzy sie wtrącają
          > do kazdego wątku i zagłuszaja autora tegoż. Chciałam byc patriotką i tu coś z
          > kimś popisać i urozmaicić politykowanie itp. czymś odmiennym (i możliwe, że
          > sympatycznym). Widzę jednak, że poznaniacy są niechętni do towarzyskich
          > pogaduszek. Wszystko "sieriozno" albo...
          Oj nie wszystko:) nie wszystko:)

> Pozdrawiam i z drżącym sercem czekam na rozwój tego wątku!
          > cześć!
          W sumie dosyc ciekawy wwatek:) szczegolnie dla mnie:) juz sam tytul wskazuje na
          to ze sie dobrze dzieje:) Nic nie siada...w Poznaniu tak ani gospodarka , ani
          Lech:) ani piekne kobiety w lokalach i pieknie tancza....tak tak pisac sie chce:)
          • Gość: fiona Re: Nic nie siada... Do Radosta IP: 217.8.178.* 19.09.01, 12:29
            No to do roboty! Rozwijajmy wątek!
            Gdzieś Ty widział kobiety niesiedzące i tanczące? Ja, gdzie spojrzę, to
            same "babskie" kóleczka siedzące przy stolikach kawiarnianych. A tanczące, to
            tylko w dyskotekach - także we "wlasnym sosie". Gdzie ci mężczyźni?!
            Zapraszam na pogaduchy. Dzionek taki piekny! Też bym sobie potańczyła (jeden
            warunek- nie wyłącznie w damskim towarzystwie! To rozpaczliwie nudne.).
            Pozdrawiam
            • Gość: lol Re: Nic nie siada... IP: 212.75.127.* 19.09.01, 12:37

Te kobiety kiedyś w końcu i tak będą musiały usiąść, a Radost im wtedy miejsca
              ustąpi ;)))
              • Gość: fiona Re: Nic nie siada... IP: 217.8.178.* 19.09.01, 14:09
                Najpierw jednak elegancko poprosi do tańca, a później zabawi uroczą rozmową.
                A Ty Lol? Też jesteś gotów do takich poświęceń?
                :-)
                • Gość: lol Re: Nic nie siada... nie wszyscy tańczą dobrze :) IP: 212.75.127.* 19.09.01, 14:41

Ha! Ustąpienie miejsca kobiecie nie jest dla mnie poświęceniem a przyjemnością
                  jeno :) A taniec? Cóż, jeśli byłby to walc angielski to taniec ze mną byłby
                  poświęceniem ze strony partnetki. Już się domyślasz czemu ;)
                  • Gość: fiona Re: Nic nie siada... nie wszyscy tańczą dobrze :) IP: 217.8.178.* 19.09.01, 15:42
                    Ależ lol! Nie musi być walc! Mozemy zatańczyć coś mniej skomplikowanego. Np.:
                    rock'nroll
                    :-)))
                    • Gość: lol Re: Nic nie siada... nie wszyscy tańczą dobrze :) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 17:01

A aaaa to my tańczymy??? Nie wiedziałem że my! Wiesz, Radost był pierwszy a to
                      mój kolega a ja jestem bardzo lojalny. Przyjacielom nie robi się takich
                      numerów :) Fiona! Czy to wszystko nie dzieje się za szybko?: ;)))
                      Walc to w moim wykonaniu walec, rock`and`roll taniec rodziców OK -
                      najważniejsza jest ekspresja :) i dobry słuch no i "zwinne" ciało Także uważaj.
                      Mam nadzieję że jak będę gotów dać z siebie wszystko na danceflor nie będziesz
                      miała wówczas ochoty uśiąść jak tamte kobiety :)
                      • Gość: ethanol Re: Nic nie siada... nie wszyscy tańczą dobrze :) IP: 151.112.27.* 19.09.01, 21:05
                        Uf...fionella zielonoka tanczy z lol-em, a ja sie przygladam i sacze piwo :)
                        radost siedzi w rogu i zerka na telewizor (wlasnie mecz leci). wszyscy sa
                        zadoweleni i jest OK. No moze troche lol juz z lekka zmeczony, ale trzyma sie
                        dzielnie :)
                        • Gość: lol Re: Nic nie siada... nie wszyscy tańczą dobrze :) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 22:45

lol mimo swego wrodzonego wigoru pada zmęczony. Na parkiet wkracza Radost,
                          zaraz, zaraz... zadowolony jest bardziej niż zwykle. No tak Dudek nie puścił
                          dziś po raz pierwszy w Liverpoolu bramki :) Ethanol kończy piwo i zamawia
                          kolejne :)
                          • Gość: fiona Re: Nic nie siada... Panowie! IP: 217.8.178.* 20.09.01, 09:10
                            Jak tak można? Przedkładać mecz nad towarzystwo uroczych kobiet?
                            Lol, jak już bedziesz gotów, to daj znać zawczasu. Pojadę na zgrupowanie nabrać
                            kondycji. Radostowi i ethanolowi też by się chyba to przydało po tej ilości
                            wypitego piwka, bo inaczej będą tylko siedzieć. I zazdrościć tańczącym, a nie
                            chcialabym by im smutno.
                            A zatem na początek może mały jogging?
                            :-)))
                            • Gość: ethanol Re: Nic nie siada... Panowie! IP: 151.112.27.* 20.09.01, 21:06
                              fionus, mi jogging niepotrzebny, poza tym nienawidze joggingu, wole inne formy
                              aktywnosci ruchowej :).
                              A w tany to ja ide wlasnie co najmniej po 4 piwkach :)))
                              • Gość: fiona Re: Nic nie siada IP: 217.8.178.* 21.09.01, 09:44
                                ethanolku, po 4 piwach to nogi juz Ci same tanczą. To jest pójście na łatwiznę.
                                I nie musisz mieć juz wtedy nawet partnerki, chuba że tez by była po promilkach.
                                A jakaż aktywność ruchowa Cię bardziej zadawala? Solo czy w duecie? :-))
                                NADCHODZI weekend, trzeba by się rozruszać. Jakie plany?
                                • Gość: lol Re: Nic nie siada IP: *.esus.pl 21.09.01, 10:57

Przygoda,przygoda. Ja jadę do lasu się napić piwa zgubić :))) Teoretycznie jedę
                                  na grzyby ;)
                                  • Gość: fiona Re: Nic nie siada IP: 217.8.178.* 21.09.01, 11:27
                                    Ależ Ci zazdraszczam! Szkoda, ze nie mozesz mnie zabrać.
                                    Tylko nie pij za dużo tego chmielowego trunku, bo nie trafisz do domciu i zrobi
                                    sie pusto na parkiecie.
                                    A ja bedę co nieco balować, o!
                          • Gość: anka9009 Re: Nic nie siada... nie wszyscy tańczą dobrze :) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 18:42
                            a o mnie zapomnieliście
                            nie było mnie tylko sześc dni a wy już z jakąś fioną (bez obrazy fiona)
      • Gość: anka9009 Re: Nic nie siada... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 18:45
        w sumie forum służy do wymiany opinii
        ale co tam
        przynajmniej się coś dzieje
        serdeczne pozdro dla wszystkich
        • Gość: ethanol Re: Nic nie siada... IP: 151.112.27.* 21.09.01, 20:29
          fiona: duecik. ewentualnie moze byc trio :)
          Weekend ???..cholera nie mam jeszcze palnow. Dzis po pracy napewno bede
          odpoczywal z piwkiem w reku to moze mi sie cos pod czaszka rozjasni i bede mial
          genialny plan na spedzenie lykendu :)
          • Gość: RAdost Re: Nic nie siada... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 11:37
            Gość portalu: ethanol napisał(a):

> fiona: duecik. ewentualnie moze byc trio :)
            a moze kwartet:)) ale co lolem?:)
            > Weekend ???..cholera nie mam jeszcze palnow. Dzis po pracy napewno bede
            > odpoczywal z piwkiem w reku to moze mi sie cos pod czaszka rozjasni i bede
            mial>
            usiade obok Ciebie:) jakis marlborasek lajcik i piwko:) to jest to:)
            > genialny plan na spedzenie lykendu :)
            To chyba to jest ten plan spedzenia:) dla mnie genialny:) no dodam do tego
            meczyk:)
            • Gość: fiona Re: Nic nie siada... IP: 217.8.178.* 24.09.01, 12:37
              Oj, chyba jednak siada...
              Panowie po grzybkach, piwku itp itd i jakoś zamilkli. Chyba że czekają na
              kolejną zaczepkę. Nic własnej inicjatywy! Oj, nieładnie!
              A ja sobie ciutkę potańczyłam, o! Was tam jednak nie widziałam.
              Pozdrowionka na początek pracowitego tygodnia!
              • Gość: anka9009 Re: Nic nie siada... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 20:08
                przyłaczam się
                z nimi to tak zawsze
                • radost2001 Re: Nic nie siada... 25.09.01, 20:13
                  Gość portalu: anka9009 napisał(a):

> przyłaczam się
                  > z nimi to tak zawsze
                  Ej eje Anka to niby z kim tak zawsze?????
                  • Gość: anka9009 Re: Nic nie siada... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 15:11
                    z wami
                    ja się produkuje
                    zagladam nastepnego dnia i co
                    to samo co wczoraj
                    • Gość: fiona Re: Nic nie siada... IP: 217.8.178.* 01.10.01, 09:08
                      Przyznaję Ci rację Aniu. Z Panami to tak właśnie najczęściej bywa. Tylko by o
                      polityce, albo mecz przy piwku. A piękne kobiety się marnują.
    • Gość: Ela Nr.2 Re: Nic nie siada...ja wchodze... IP: *.outland.avaya.com 01.10.01, 10:25
      Hallo,
      na jaki temat zakrecamy/tanczymy? Czekam na propozycje.
      Wylogowac Panow.
      Ela Nr.2.
      • Gość: Kosa Re: Nic nie siada...ja wchodze... IP: 150.254.98.* 01.10.01, 12:46
        Kobiety, jak wam sie nie podobaja męzczyzni te sobie załóżcie wątek pt. baskie
        pierdoły.
        • !steve Do Kosy 01.10.01, 12:54
          Kosa! Przestań proszę. Wątek taki sympatyczny, a Ty z pierdołami wyskakujesz!
          • Gość: fiona Re: stev'a IP: 217.8.178.* 01.10.01, 13:41
            Jak to miło, że choc jeden mężczyzna jest po naszej stronie. Będzie Ci to w
            niebie policzone, albo może i tu na ziemii. My kobiety cenimy takie gesty.
            Rezerwuję dla Ciebie kolejny taniec. Na co miałbyś ochotę?
            • !steve Re: stev'a 01.10.01, 14:06
              Niestety nie tańczę. Ale lubię patrzeć. Taki podglądacz ze mnie, co siedzi w
              kącie, sączy piwo, pali ćmika i gada z kumplami. Wybierz więc sobie coś
              ulubionego i zatańcz. Będziesz miała we mnie zapalonego kibica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka