ja7028 15.11.05, 18:59 co sadzicie na temat imion moich dzieci ;zachariasz jan ,faustyna maria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: zachariasz faustyna 15.11.05, 22:51 Na pewno są orginalne. Ale: Zachariasz brzmi dla mnie strasznie poważnie, a Faustyna to imię dla siostry zakonnej (skojarzenie po prostu, słyszy sie jedynie w kontekście "siostra Faustyna"). Ogólnie są niezłe i nie ma szans, żeby dzieci miały tabuny rówieśników o takich imionach. A dla mnie to ważne Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: zachariasz faustyna 15.11.05, 23:31 Zachariasz podoba mi się tak jak i Zachary. a Faustynke mamy w najbliższej rodzinie-dlatego tez dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: zachariasz faustyna 16.11.05, 09:01 Mi sie bardzo podobaja - oba pierwsze. Drugie sa bardzo klasyczne i troche tonuja pierwsze; osobiscie podkreslilabym tak oryginalne i piekne imiona. A poza tym odbierz poczte Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: zachariasz faustyna 16.11.05, 09:23 Zachariasz, Zachary to bardzo ladne imiona. Faustyna zbyt silnie kojarzy sie z imieniem siostry zakonnej. Pa Cataluna Odpowiedz Link Zgłoś
scarbonka Re: zachariasz faustyna 16.11.05, 09:27 Zachariasz ładnie, ale wolę Zacharego. Faustynka absolutnie ślicznie. Mam przyjaciółke Faustynę i jeszcze znam jedną 13 letnią. Super. Pozdrawiam Ciebie i Dzieciaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: zachariasz faustyna 16.11.05, 11:44 Faustyna- bardzo mi się podoba. Rzeczywiście są silne skojarzenia z siostrą Faustyną, ale co z tego? Zachariasz- również ładnie, bardziej mi się podoba niż Zachary. Odpowiedz Link Zgłoś