Gość: artixx IP: *.arcor-ip.de 02.08.05, 15:37 Mam pytanie. Gdzie w Poznaniu można taką kupić. ? Bardzo proszę o info. Oczywiście interesuje mnie tylko oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hk Re: Żółte opaski LIVESTRONG fundacji Lance Armstr IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 15:41 trendy lans trendy dzezi lans lans trendi dzezi house klabing esencja lans modern art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka Re: Żółte opaski LIVESTRONG fundacji Lance Armstr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:21 jak chcesz pomóc potrzebującym to wpłac pieniądze na konto fundacji których jest bardzo duuuzo,zamiast "moi kul trendi znajomi mają bo to jest bardzo dżezi wiec i ja chce" Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia <a href="http://www.livestrong.org/" target="_blank">www.lives 02.08.05, 16:45 Polecam google :) Oryginał można kupić, również z Poznania poprzez stronę WWW www.livestrong.org/ Inne można kupić na rynkach i innych "sklepach"... ale czy oryginał... ? Z drugiej strony może najlepiej wpłacić te pare $ na Fundację Armstronga i po prostu nie chwalić się wszem i wobec. Można też iść do szpitala i zaopiekować się ludźmi chorymi na raka - tak też można przecież pomóc. Pomagać można na wiele sposobów, ale rozumiem, że symbole też są ważne... dzięki temu co osiągnął Armstrong i jak promuje swoją ideę ludzie zaczynają trochę rozumieć... ale dopiero zaczynają. Opaska ma wyraźny symbol, ale jeśli za nią się nie kryje konkretne działanie, to wtedy obniża to rangę symbolu stając się niewiele wartym kiczem. Pozdrawiam, VIPunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex chcesz byc trendi czy pomóc komuś? IP: *.hstl2.put.poznan.pl 02.08.05, 16:50 przeciez te opaski sa dla penerów którzy odwracaja głowe gdy widza potrzebującego... Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: chcesz byc trendi czy pomóc komuś? 02.08.05, 21:29 Zapewne nosisz takową i za penera się uważasz? Penerstwo nosi "opaski" koloru gold, na nienaturalnie szerokich szyjach! Odpowiedz Link Zgłoś