Dodaj do ulubionych

Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.05, 22:09
Ciesze sie ,ze poznanska firma -Kompania Piwowarska sie rozwija i staje sie
firma nie tylko ogolnopolska ale tez miedzynarodowa,ze jest widoczna w wielu
miejscach m.in. w Wisle Krakow,obecnie najlepszej druzyny w Polsce.Jak
Kolejorz osiagnie przyzwoity wynik,bedzie mial konkretnego wlasciciela i
przejrzysta dzialalnosc to napewno browary w niego zainwestuja.Kompanii mozna
podziekowac za boiska ze sztuczna trawa,za stypendia ,za sponsorowanie
niezliczonej ilosci wydarzen kulturalnych w Poznaniu i w Wielkopolsce
itd.Strategia firmy jest bardzo racjonalna i wywazona.Jestem dumny ,ze
Kompania Piwowarska jest z Poznania,ktorego jest doskonalym ambasadorem.Ale
jak przeniosa centrale do Warszawy albo innego miasta osobiscie podloze
ladunki wybuchowe pod browary i je odpale.I tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbylut Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:35
      Kompania Piwowarska KŁAMIE. Głównym argumentem, którego używali włodarze tejże firmy, aby nie zainwestować w Lecha, była chęć nie wiązania się z pojedynczym klubem, by KP nie była z nim utożsamiana.

Teraz zapominając o wcześniejszych postanowieniach kp ładuje pieniądze w Wisłę.

Zresztą w zeszłym sezonie ta sama kp była głównym sponsorem koszykarzy Kotwicy Kołobrzeg. A w sekcji koszykówki Pyry klepią biede...

Ale oczywiście - jeśli firma z Poznania chce dać jego mieszkańcom tylko możliwość zwiedzenia browaru, ich sprawa.
    • Gość: qwert Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 00:02
      Uzywasz dokaldnie reotryki szefostwa KP.
      Najpierw warunkiem wejscia KP w Lecha byla:
      duza frekwencja na meczach.
      Kiedy wysilkiem klubu i kibicow udalo sie ja osiagnac mimo slabych wynikow, KP
      postawila kolejny warunek:
      dobre wyniki sportowe druzyny.
      Kiedy w 2004 LEch wysilkiem pilkarzy i trenera zdobyl Puchar Polski i zaapelowal
      o pomoc do sponsorow, odpowiedzi nie bylo. Byly natomiast oswiadczenia KP ze nei
      ma zamiariu wchodzic w sponsoring zadnego klubu pilkarskiego. Na odczepne
      podpisala z klubem umowe na kilkaset tys. zlotych na sezon.

Teraz czara goryczy kibicow Lecha przelala sie. Wejscie do Wisly Krakow ukazalo
      cala hipokryzje o oszustwa KP wzgledem Lecha, jego kibicow, sympatyzujacym z nim
      Poznaniakow i Wielkopolan. Jedyne co teraz mozemy zrobic to "wypiac" sie na
      produkty KP tak jak KP "wypiela" sie na Lecha Poznan.
      Bojkot!

kp.go.pl
    • Gość: Olo Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: 62.233.185.* 05.08.05, 00:17
      ...a mnie irytuje, że Kompania mimo, iż największa sprzedaż jest z Tychów,
      zarząd ma w Poznaniu. Ale i tak dwa największe browary(największa sprzedaż
      danej marki) w Polsce są w śląskim: Żywiec i Tychy. A Leszek? cie4kawi mnie.
      • Gość: Eye Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: *.block.alestra.net.mx 05.08.05, 00:21
        Jest to prywatna firma i sama decyduje kogo wspiera.
        Ale działa to w drugą strone również <-> to,że mieszkam w wlkp nie obligujemnie
        do zakupów wyrobów Kampani - teraz wręcz na odwrót.
        Jeszcze tylko brakuje,żeby zaczęli wspierac Legi.
    • Gość: polos Bojkot szczyn KOMPANII PIWOWARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:28
      republika.pl/antykp/
      • Gość: guerra Re: Bojkot szczyn KOMPANII PIWOWARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 01:13
        KP nara
        • Gość: MAG Re: Bojkot szczyn KOMPANII PIWOWARSKIEJ IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 08:43
          Gdybym miał się kierować kto kogo sponsoruje to pewnie zdechł bym z głodu! A gdybym miał się
          przejmować LECHEM P-ń to musiałbym się utopić, tu się świat nie zaczyna i nie kończy!!! Byłem
          kibicem tego klubu przez ponad 25 lat ale od dwóch sezonów mam dosyć oglądnia tej biedy za własne
          pieniądze i słuchania tych ch@@@i z zarządu!!!

TYSKIE ponad wszystkie!
          • Gość: www.kp.go.pl o 25 lat takie cos jak Ty za dlugo przychodzilo IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 11:50
            na Bulgarska. Ciesze sie ze Ciebie juz tam nie musze spotkykac.
          • Gość: rozumiem KP drużyna lecha to wstyd dla Poznania IP: *.piastlan.net 05.08.05, 11:55
            Chyba się pomyliłem (nie zauważyłem), bo jednak znalazłem minimum jednego
            kibica, któa potrafi samodzielnie myśleć i rozsądnie spojrzeć na zaistniała
            sytuację.
            • Gość: www.kp.go.pl [...] IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 11:57
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: znowu ja [...] IP: *.piastlan.net 05.08.05, 12:33
                • Gość: www.kp.go.pl [...] IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 12:55
    • b.e.l.l.a Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ 05.08.05, 09:02
      a ja mam w czterech literach to, kogo sponsoruje kompania piwowarska, ważne że
      jest to polska drużyna, poza tym za piwem ogólnie nie przepadam (za dużo płynu
      w żołądku)i nie kibicuję Lechowi, a komu? Wiśle też nie... zgaduj zgadula :D
    • Gość: Sineira Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:57
      Mam gdzieś, kogo sponsorują, ich prawo wybrać. Wokół drużyn piłkarskich świat
      się nie kręci - niektórzy faceci są jednak TYLKO dużymi dziećmi. Żeby się
      podniecać jakimś gonieniem za nadmuchanym skórzanym workiem.... Kompania daje
      ludziom pracę i produkuje świetne piwo - i tylko to się liczy.
      • Gość: lolo Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:00
        "produkuje świetne piwo"

Nie zartuj - to są ścieki a nie piwo
      • Gość: qwert Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 18:48
        To moze wymienisz nam czym podniecaja sie niektore kobiety.

Skoro masz gdzies to po co sie wpisujesz w tym temacie? Chociaz fragment o
        swientym piwo setnie mnie rozbawil, wiec moze pisz tak dalej :)

• Gość: Sineira Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:49
          > To moze wymienisz nam czym podniecaja sie niektore kobiety.
          Słowo "podniecać" rezerwuję dla kwestii łóżkowych. Tylko naładowani
          testosteronem smarkacze "podniecają się" byle czym. Moje zainteresowania nie
          mają tu nic do rzeczy.

> Skoro masz gdzies to po co sie wpisujesz w tym temacie?
          Jeżeli nie zauważyłeś, to temat odnosi się do Kompani Piwowarskiej i zaczyna
          się od słów "Ciesze sie ,ze poznanska firma -Kompania Piwowarska sie rozwija i
          staje sie firma nie tylko ogolnopolska ale tez miedzynarodowa". Wpisuję się, bo
          uważam, że należy się cieszyć, że mamy w tym mieście jeszcze jakiekowiek firmy,
          a bojkotowanie z powodu sponsoringu tej czy innej drużyny jest idiotyczne.

A co do piwa - "pies" mi bardzo smakuje, a wyroby Kopanii odpowiadają wielu
          ludziom, więc nie wiem, czemu Cię to tak bawi. Nie każdy i nie na co dzień może
          sobie pozwolić na Belhaven.
          • Gość: psie piwo z KP Re: Moje poparcie dla KOMPANI PIWOWARSKIEJ IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 05.08.05, 21:06
            sineira czy jak ci tam, ludzie z KP pracuja w domu ??
            wpisujesz sie w kazdym temacie o KP, daj juz spokoj - przegieliscie pale i jest
            juz za pozno na opowiesci z mchu i paproci...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka