Dodaj do ulubionych

Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej

IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.08.05, 19:31
Nie mozna byc mobilnym slupem reklamowym dla piwa,ktore ma smak moczu.Tyskie
to jest lokalne piwko kochane na Slasku,ale jego smak i jakosc wymaga
ogromnej poprawy.I szkoda,ze na piersiach Wislakow nie bedzie np.Zywca,bo o
tym piwie nikt nie powie zlego slowa,czy chociazby Okocima.
Obserwuj wątek
    • Gość: charlee Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:46
      ja osobiscie sie wkurzylem choc tych co naprawde przestana pic piwa KP bedzie
      malo - sam dzis kuwa kupilem bo akurat w takim sklepie wylondowalem gdzie nie
      bylo nic ninnego - nic zmnie nie usprawieldiwia - nastepnym razem kupuje zywca
      przed bulgarska a nie lecha
      • Gość: Wielkopolanin Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.05, 20:32
        Za ta akcje kibicow Kompania Piwowarska powinna zaprzestac sponsorowania
        Lecha ,nie wyplacac Lechowi obiecanych 500tys.zl i przeznaczyc na
        sponsorowanie innych druzyn chocby WARTY Poznan.Za taka decyzje Kompanii wypije
        sobie smakowitego Lecha Pilsa.
        • Gość: wedfv Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:59
          Gość portalu: Wielkopolanin napisał(a):

> Za ta akcje kibicow Kompania Piwowarska powinna zaprzestac sponsorowania
          > Lecha ,nie wyplacac Lechowi obiecanych 500tys.zl i przeznaczyc na
          > sponsorowanie innych druzyn chocby WARTY Poznan.Za taka decyzje Kompanii
          wypije
          >
          > sobie smakowitego Lecha Pilsa.

"smakowitego Lecha Pilsa" - to ściek a nie piwo
          • Gość: kolo bojkotujcie wiesniaki z pyrlandi :)))) IP: *.ny325.east.verizon.net 09.08.05, 04:39
        • Gość: Bundy Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:44
          Jestes idiotą to Lech jest symbolem WIelkopolski. A o akcje sama prosila sie KP
          przez wiele miesecy. Wczytaj sie najpierw w sens tekstu i sytuacji jaka zaszla.
          To KP co innego mówi i robi.
    • Gość: Ostrowiak Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.promax.media.pl 05.08.05, 21:24
      Popieram akcję. Ja nie piję piwa Kompanii bo ta zlikwidowała browar w Ostrowie.
      To taki mój osobisty protest. Bojkot piwa to jedyna możliwość wypowiedenia się
      konsumentów. Może dotrze wreszcie do głowy panom z Kompanii iż nie oni ale
      klient jest tym biznesie najważniejszym. Kibice Lecha tak trzymać! Ja piję w
      teraz Warkę lub Żywca. Da się wyżyć.
      • Gość: Koleś Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:03
        Myślę, że jutro możemy skandować podczas meczu nazwy Warka i Żywiec. Niech
        wiedzą, które piwo jest dobre, niech wiedzą, że browar obłowił się finansowo na
        popularności nazwy klubu Lech Poznań w promocji piwa Lech. Jutro skandujemy!!!
        A oni niech sobie sponsorują Wisłę.
      • Gość: BLEEEE Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 10:21
        Lech czy Tyskie smakują tak samo źle. Czeskie piwka mają pyszny smak. No i
        Żywiec wraz z Okocimem.Mniam. A akcję kibiców popieram. Tylko,żeby jeszcze nasz
        klub zaczął wreszcie grać piłkę... Na razie żal na nich patrzeć
        • Gość: iop Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.um.poznan.pl 19.08.05, 08:38
          tez skonczylem z piciem piw KP.
    • Gość: domos Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 23:15
      Kupowałem Lecha Pilsa. Od dziś przerzucam sie na Żywca.
    • Gość: tyskie też ściek! Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:36
      Jestem Z Poznania i już od kilkunastu lat nie piję moczowego lecha,ani
      turbołebbolirano tyskiego,a o pilsie cudownym wynalazku nie wspomnę!
      Ludzie teraz za 2,59 można kupić Beck's'a o,5 z butelką do wyrzucenia!
      Sam sprawdziłem działanie po 5 flaszkach,i rano zero bólu!W ogóle
      piwka ,pilsnery niemiecke górą!Cieszy mnie ,że kibice dokopią temu browarkowi!
      Co oni zrobili z Uruquella to skandal! Piłem,czeskie oryg. z Pragi i to z
      Franowa ,no i jedno z nich cuchnie ,zgadnijcie które!?
      • Gość: kibic lecha ja wczoraj przerzucilem sie z lecha na warke !!! IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 09:00
        mam żal do dzialaczy Kompanii że wybrali Wisle kraków i tak traktują klub Lech
        który jest z tego samego miasta, który jest wizytówką tego miasta i na którego
        mecze przychodzi najwięcej kibiców w Polsce.
    • Gość: Gall Anonim popieram!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:04
      ...aczkolwiek tzw. piwa KP (ktore z piwem ma tyle wspolnego co McDonald z restauracja) i tak nie pijam od ponad dekady. Powiem tyle: bylo sobie kiedys piwo grodziskie. Byl to najstarszy browar w Polsce (piwo grodziskie bylo znane od 1301 roku!). Przezylo wszystkie zawieruchy dziejowe - rozbiory, kryzys przelomu lat 20 i 30tych, Hitlera, komune. Potrzeba bylo Kulczyka i KP, aby je ubic. Aby bylo ciekawiej, dzis wlasnie biale piwa przezywaja swoj renesans na swiecie - Lambic i Berliner Weissbier sukcesywnie zwieksza produkcje. Mozna wiec bylo utrzymac sie na rynku. Niestety piwo grodziskie RIP, wiec nic z tego.
    • Gość: arcy Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 01:48
      Nikt o Żywcu nie powie złego słowa? Gdzie Ty żyjesz?
      Zapraszam na www.browar.biz
      Niech żyją browary lokalne!
    • Gość: paw Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:37
      No coz mozna sie tego bylo spodziewac....
      Magnaci K..w d...maja Poznan i poznaniakow.
      Juz raz to udowodnili wycofujac sie ze sponsorowanai naszych koszykarek!
      A moglismy miec naprawde dobra druzyne!
      Teraz olali pilkarzy....
      Ciekawe kto nastepny w kolejce...
      Paw
    • Gość: LECHITA Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.05, 09:48
      POPIERAM BOJKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • depeche98 Browary w klubach 06.08.05, 10:07
      Do wiadomości wszystkich kibiców:
      LECH Poznań - Lech (KP)
      LEGIA Warszawa - Królewskie (ŻYWIEC/HEINEKEN/WARKA)
      POGOŃ Szczecin - Bosman (CARLSBERG/OKOCIM)
      GÓRNIK ŁĘCZNA - Perła (Lubelskie Browary Perła)
      WISŁA KRAKÓW - Tyskie (KP)
      JAGIELLONIA BIAŁYSTOK - Żubr (KP)
    • Gość: szwejk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: sickgirl Re: mam w dupie kibiców IP: *.ec-userreverse.dion.ne.jp 06.08.05, 11:28
        tyszczak jest ok. Lech raczej słaby i mętny, piwo jak i klub...
      • Gość: dobrywojak [...] IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 12:08
      • Gość: tomek Re: mam w dupie kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:35
        też mam w dupie kibiców, a zwłaszcza lecha!! od kiedy KP przejęła
        tyskie,smakuje jak popłuczyny,leszek zresztą też!! piję tylko warkę,a od czasu
        jak mieszkam w poznaniu raz na jakiś czas dla odmiany Fortunkę ciemną;))
        • Gość: jarule [...] IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 14:23
          • Gość: gryzli a ja pije nadal Lecha IP: *.hstl2.put.poznan.pl 07.08.05, 19:14
            i mam w duupie akcje bandy dresów, żelmenów i chłoptasiów w koszulkach
            HWDP+białe skarpetki...
          • Gość: marti Re: ej wiesniaku z wildy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:46
            uważasz, że jesteś więcej wart od innych, bo jesteś penerem z Wildy z dziada
            pradziada, a ci inni przyjechali do Poznania "z wioski" np. na studia? myślisz,
            że w necie jesteś anonimowy, i nikt (np. policja) cię nie namierzy? BTW
            grożenie komuś pobiciem jest karalne, choć pewnie już masz różne inne
            przestępstwa na koncie, więc nie robi to na tobie wrażenia.
        • Gość: Olo a ja nawet na ciebie bym nie naszczał. Szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:30
          moczu...
          • Gość: szkoda Re: a ja nawet na ciebie bym nie naszczał. Szkoda IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 15:48
            szkoda ze mieszkasz w Poznaniu.
    • Gość: klasa średnia bez sentymentów. IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 13:43
      popieram. koniec. jeśli w biznesie nie ma sentymentów to ja też ich nie mam. nie
      podoba mi się decyzja kompani wiec sięgam po inne piwa.
    • Gość: JanK Lech pils i tak nie ma racji bytu IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 13:44
      istnieje dzięki nam, jeśli tego nie doceniają to ich sprawa.
    • Gość: sędzia zdunek To nie ma związku z promocją piwa w Europie IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 13:46
      zapewniam WAS. To jest chwyt, sztuczka. Dzięki temu chcą nadać tej sprawie
      ogólnopolski a nie krakowski wymiar.
    • Gość: lajkonik ORLEN i Wisła Płock IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 13:50
      a dlaczego oni kierowali się sentymentami a KP nie może?? Bo liczy na to że
      skoro to są wielkopolskie browary to im nic nie grozi?? Proszę KP nie czujcie
      się POZNANIAKAMI??
      Nie chcecie się stać tym czym jest VW dla Wolfsburga to wasza sprawa.
    • Gość: vodka Browar Fortuna IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 13:52
      słuchajcie musimy zgodzić sie na zmianę nazwy. LECH cos tam Poznań!!!!
    • Gość: marcin piełm piwo tylko kompani piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:45
      ale do czasu, gdy dowiedziałem się że Tyskie czyli KP jest sponsorem Wisły i
      nie chodzi mi o ten klub ale o traktowanie Naszego klubu Lecha Poznań. Od lat
      KP kreciła że nie chce angażować sie w jeden klub i być z nim koja zona a tu
      jest sponsorowana Wisła. Teraz piję Hainekena i Calsberga.
    • Gość: Piwosz z Poznania KTO NADAL BEDZIE PIŁ PIWA Z KP ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:18
      np ja bede :) Rozumiem, akcje i protest kibiców, ale nie jestem w stanie
      porzucić piwa z KP i zacząć pic coś innego, po prostu uzalezniłem sie od Lecha,
      Żubra, Pilsnera ...
      • Gość: lech ja IP: *.hstl2.put.poznan.pl 07.08.05, 19:15
        Lech to jest Lech...Piwo sie pije za smak a nie dla tego że bada dresów je
        bojkotuje lub nie..
        • Gość: mexico ale kit wciskacie IP: *.hstl2.put.poznan.pl 07.08.05, 23:33
          przeciez wiekszosc z was pisze tu nieprawde, tylko po to zeby zrobic sztuczny
          bojkot, bo wam sie to nie uda...lecha sie piło i tak zostanie, czy to wam sie
          podoba czy nie...w waszych HWDPeckich dupach sie poprzestawialo chyba...
          • Gość: qwert Re: ale kit wciskacie IP: *.icpnet.pl 08.08.05, 01:09
            Zdeycudj sie na jeden nick. To jzu nie rozdwojenie jazni. "melanz, "gryzli"
            "mexico" itd. Smieszne. Jednosobowa krucjata.
            Wielonickowy kolega z KP czy z policji? bo "CHWDP" przewija sie w kazdej
            wypowiedzi.
            Pij, pij, najlepiej zapij sie na smierc. Trzymam kciuki.
            • Gość: mexico Re: ale kit wciskacie IP: *.hstl2.put.poznan.pl 08.08.05, 14:01
              a co za roznica jaki nick- po ip mozesz sie i tak połapac...
      • Gość: PoZeR LECH PILS :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 10:08
        Jestem kibicem Lecha, ale nie identyfikuje sie z tego typu protestem, nie
        zamierzam bojkotować browaru i ... nie pracuje w KP żeby była jasność ;)
    • Gość: koliber73 Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.icpnet.pl 09.08.05, 17:27
      jasne jasne ...
      szkoda że tak mało wiesz o jakości piw owszem i żywiec i okocim są nieałej
      jakości ale na pewno tyskie nie jest gorsze a może i lepsze, bo niby skąd
      nagrody międzynarodowe?
    • Gość: Totoronton Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:19
      Przede wszystkim: od dziada pradziada jestem Poznaniakiem (P nie p) i wiadomo
      jaki klub jest moim klubem: LECH POZNAN. Po drugie jak ktos pisze mi ze piwo
      Lech czy Tyskie to mocz to niech pije karmi albo slodziutka wareczke. Na ta cala
      akcje-bojkot patrze z przykroscia. Pracuje w miejscu w ktorym doskonale widac
      nieudolnosc naszych wladz i zwiekszajaca sie niechec inwestorow (przede
      wszystkim zagranicznych),dajacych czesto tysiace miejsc pracy (bezposrednio i
      posrednio), do naszego Miasta. Ledwo co utrzymalismy VW a teraz bojkot przeciwko
      KP!!??
      Nazwa piwa Lech najprawdopodobniej wiazala sie z owczesnymi sukcesami klubu, byc
      moze KP przejela te nazwe ot tak a moze wiazaly sie z tym jakies pieniadze-tego
      nie wiem. Mowienie dzis o "darmowej reklamie klubu dla piwa" jest przy calym
      szacunku dla Kolejowego co najmniej naiwne... Firma o krajowym i m-nar znaczeniu
      ktora mialaby sie podpierac na klubie zajmujacym miejsca w drugiej czesci
      tabeli, w ktorym dlugi sa tak ogromne ze pilkarze musza strajkowac, majacym w
      pucharach tak silna pozycje że zdarzaja sie mu "potkniecia" z Czeczeniami jest
      kpina! Kolejna sprawa: dlaczego bojkotujemu KP? Czy klub nazywa sie Kompania
      Piwowarska Poznań? Klub nazywa sie LECH wiec nie pijmy tego i TYLKO TEGO piwa
      dajac wyraznie znak NASZEJ POZNANSKIEJ FIRMIE o co nam chodzi (co i tak sie nie
      uda bo w bilansach KP nie bedzie po tym sladu)! Tak, tak KP produkuje nie tylko
      Lecha tylko Tyskie, Debowe, Pilsnera, Reddsa i in. Ale popatrzcie na to z tej
      strony. Pierdoly o "polityce marketingowej" mozna wlozyc miedzy bajki. Kazda
      firma szuka zyskow. Co miala KP powiedziec? Prawde? Prosze: "Pieniedzy wam nie
      damy wiecej niz 400tys bo w sumie sprzedajecie mecze, jestescie w ogonie tabeli
      i od dawna macie problemy finansowe, ba z dostaniem licencji! Waszemu zarzadowi
      nie ufamy ani troche a to w koncu nasze pieniadze i zrobimy z nimi co chcemy!
      Tak pompujemy je w Wisle. Tam zostalismy profesjonalnie zaproszeni do
      negocjacji, omowilismy szczegolowo warunki, pracujemy z ludzmi przygotowanymi,
      godnymi zaufania. Po drugie Wisla jest czysta jezeli chodzi o afere korupcyjna,
      ma najlepsza druzyne (choc dzisiaj przegra z Panathinaikosem hehe) i jest z
      wielkiego polskiego miasta do ktorego przyjezdzaja miliony turystow rocznie!" Na
      przyklad...
      A jak slysze teksty "Niech KP spier...na Reymonta" to az mnie krew zalewa!
      Zastanowcie sie - jezeli firma taka jak KP wyszlaby z Poznania - powiedzmy
      teoretycznie z powodu bojkotu jej produktow przez Poznaniakow (bosz...)
      automatycznie prace traca setki pracownikow zatrudnionych w samej fabryce Do
      tego prace traci tysiace poznaniakow pracujacych w tzw. firmach obsługujacych
      browary: zajmujacych sie produkcja butelek, opakowan, konserwujacych maszyny,
      rozwozacych piwo (), handlujacych nim, itp. Kolejny skutek jest taki ze samo
      miasto traci ogromne wplywy z podatkow. A jadac dalej duza zachodnia firma ktora
      sie temu wszystkiemu przyglada (teraz w tym momencie) rezygnuje juz teraz do
      konca z inwestycji w Poznaniu bo po co za pare lat ma byc ZMUSZANA DO PLACENIA
      NA KLUB (wiem wiem chodzi o nazwe LECH i o "polityke regionalna KP", pisze tak
      specjalnie bo z jakiej racji ktos zupelnie obcy ma to rozumiec?). Jednym z
      wazniejszych czynników lokalizacyjnych obecnie nie jest juz odleglosc, jest nim
      tzw. millieu czyli ogolnie klimat danego miejsca przyjazny lub nieprzyjazny dla
      inwestowania. Sytuacja obecne na pewno NIE PRZYCIAGA INWESTOROW! Browary i
      oczywiscie sama KP stanowia tak ogromna reklame Poznania przez swoje produkty
      ze nawet ciezko sobie to wyobrazic. Pomyslcie, siedzi dwoch kolesi w Lublinie
      czy Bialymstoku i pija co? Tyskie! I patrza na nalepke i co widza: KP POZNAŃ!
      Jadac jeszcze dalej po wycofaniu sie KP z rynku poznanskiego bedziemy miec na
      Starym parasolki: Zywiec, Warka, HEineken Grolsh i inne.

Inna mozliwosc jest taka ze cala tak akcja jest sterowana przez zarzad Lecha
      probujacy albo wymusic na KP jakies decyzje lub zwalajaca na nia wine za
      nieudane negocjacje. Byc moze steruje tym wszystkim SAMA KP! Wypilibyscie piwo
      Legia? Ja nie! Ale jakby sie okazalo ze zaczynaja sponsorowac Kolejorza to
      kupilbym z 5...
      Mieszanie do tego wszystkiego Kulczyka - czy malego czy duzego jest juz ponizej
      pasa... Ciekawe czy ty ktokolwiek po czyms takim dal kase i to za nic... A
      mlodego powinni calowac po d... za to ze utrzymal Reissa. No ale co tam
      niektorzy nie doceniaja tego ze ktos DAJE xxx zł na cos, czesto dla zysku,
      reklamy a nieraz z sentymentu...
      Zastanowcie sie nad ta cala nagonka na spokojnie, sami. Poznań nie moze stac sie
      zasciankiem, a Browary Poznanskie (teraz KP) jest tu od zawsze, tak jak KOLEJORZ!
      • Gość: poznaniak Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.icpnet.pl 09.08.05, 21:46
        Też jestem Poznaniakiem z dziada pradziada i dlatego uważam że istotny jest
        patriotyzm lokalny! Dlatego kibicuje Lechowi pije Lecha itp ale...
        KP próbuje walczyć z istniejacą w świecie piwa zasadą - dbaj o swój region.
        Piwa to kwestia regionalna, owszem są brandy międznyarodowe ale LECH musiałby
        pracowac na to latami. Najbardziej światowym poslkim piwem swego czasu był
        Zywiec i pija go polonusi bo jest wysyłane w świat i tyle. WLKP to powinien być
        bastion KP na dziś dzień jest ale... ja na znak solidaryzmu lokalnego z porzuce
        na czas bojkotu produkty KP bo z może symbolem Poznania jest HCP ale nie KP, bo
        jak widać anwet nie chce.
        • Gość: sojazzzz Petycja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:42
          Zapraszam do podpisywania petycji Anty KP

www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=834
          Pozdrawiam wszystkich Wielkopolan!

• Gość: kibic Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:38
      Browary Wielkopolskie może nie dogadały się z Lechem.W Poznaniu dawno miała być
      s.a aby sponsor miał władze.Widać Majchrzak zapuscił korzenie w stołek.
    • Gość: janeczka Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 02:06
      "Tak było kilka lat temu, gdy kibice nie jedli jogurtów Bakomy [wówczas
      sponsora Widzewa Łódź - przyp. red.]" HAHA! Ilu z tych dziadów, co są kibicami,
      je rano jogurcik? Nie badzcie smieszni, to nie jest grupa spoleczna, ktora moze
      zawazyc na sprzedazy produktow mlecznych. Co innego piwo...;)
    • Gość: wodka Kto wybiera WARKE lub Zywca?? IP: *.u.mcnet.pl 11.08.05, 11:04
      stojąc przed lodóką pełna browarów.
    • Gość: znawca ciemne pyry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:39
      ciemne pyry nawet nie wiedza ze KP nie jest polska firma juz, bo nalezy po
      poludniowo-afrykanskiego SAB millera. jestescie zalosni. pozdrawiam fochowiczow.
      • Gość: Bartek Re: ciemne pyry IP: 81.210.121.* 12.08.05, 12:38
        Ciemny to mozesz być Ty przyjacielu!Bojkot to mało może coś na wzór
        demonstracji - plakaty ulotki itp. Może w końcu KP zrozumie, że to LECH jest
        związany z Wielkopolską z którego wywodzi sie nazwa piwa. Co dalej? Może
        przykład z CRACOVII - mała "Basztowa" na ulicy Szwajcarskiej. Co Lechici na to?
        Skandal KP i piwo Lech kojarzy się mieszkańcom Wilekopolski wyłącznie z
        KOLEJORZEM!Panie Sudoł czy panu jako Poznaniakowi nie wstyd.............
      • Gość: antyKP Znawca jestes gejem? IP: *.icpnet.pl 13.08.05, 11:23
        Firma ma wspolwlasciciela poludniowoafrykansie browary. Wspolwlasciciel. Ale
        skad taki gej jak Ty ma rozrozniac i znacz znaczenie wyrazow?
        • Gość: znawca twoj tata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:19
          a ty jestes zgnila penera!
    • Gość: anty Re: Akcja kibiców przeciw Kompanii Piwowarskiej IP: *.icpnet.pl 12.08.05, 22:57
      anty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka