Dodaj do ulubionych

Przestępczość na Polance

06.08.05, 20:26
Jak wygląda kwestia bezpieczeństwa? Słyszeliście coś o włamaniach, wybitych
szybach w samochodach itp?
Obserwuj wątek
    • mejbi Re: Przestępczość na Polance 06.08.05, 20:31
      Nie słyszałam.
    • kaizen78 Re: Przestępczość na Polance 08.08.05, 00:31
      O niczym podobnym nie słyszałem.
      • drunner Re: Przestępczość na Polance 08.08.05, 08:51
        no ja niestety slyszalem - mojej kolezance z Polanki1 w peugeot 206 wybito
        szybe i wyjeto poduszke powietrzna, analiza zapisu telewizji przemyskowej nic
        nie dala...
        niemniej jednak abstrahujac od wszystkich mankamentow (tramwaj, malta decor,
        prymitywni ochroniarze) jesli chodzi o bezpieczenstwo lepiej nie mozna bylo
        trtafic
        • jolka-ka Doprecyzuję... 08.08.05, 18:47
          ... mnie chodziło nie o parking podziemny, tylko parking poza terenem osiedla
          tzn. ten ogólno dostępny. Czy tam się włamują? Może odstrasza ich trochę
          sąsiedztwo policji?...
          • mariposa18 Re: Doprecyzuję... 29.08.05, 13:54
            jest b.bezpiecznie!mieszkam juz 5 rok!niestety w lutym sie wyprowadzam i bede
            tesknic za polanka
          • riotking Re: Doprecyzuję... 29.08.05, 19:46
            Parkuję i w garażu i na zewnątrz - od 2 lat i nigdy nic mi się nie
            przytrafilo... Zdażyło mi się też 2 razy zostawić na oścież otwarty garaż i też
            nic sie nie stało - na szczęście... Więc sąsiedzi również są ok :)

O ile wiem - nie giną ani radia ani cześci samochodowe (przynajmniej w głębi
            osiedla - nie wiem jak przy samej ulicy...)
        • kaktus1231 Re: Przestępczość na Polance 02.02.06, 19:51
          prymitywni ochroniarze)
          PROSZĘ NIE OBRAŻAĆ WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW OCHRONY, KTÓRZY ZA GROSZE WYKONUJĄ
          DOBRĄ ROBOTĘ!!! NIE WYOBRAŻAM SOBIE OSIEDLA POZBAWIONEGO OCHRONY.OCHRONA
          WYKONUJE WIĘCEJ CZYNNOŚCI NIŻ INNE FIRMY OCHRONIARSKIE. CHRONI OSIEDLE,
          WYMIENIA ŻARÓWKI,DOKONUJE DROBNYCH NAPRAW. MYŚLĘ PRZYJACIELU, ŻE NA INNĄ
          OCHRONĘ MOŻE NIE BYŁO BY CIĘ STAĆ?!
    • kaizen78 Re: Przestępczość na Polance 02.10.05, 13:41
      W ostatnim tygodniu miały miejsce dwie kradzieże, ale chyba obie miały miejsce w
      garażu. Do mieszkania włamać się byłoby bardzo trudno. No chyba, że ja się nie
      znam ;-) Bo drzwi wydają się nie do przejścia, takie są masywne ;-)
      • jaszpa kamery, polcja... odstraszaja :) a do... 08.10.05, 11:40
        mieszkania to chyba latwiej wlamac sie przez balkon (sa tacy wlamywacze co
        wspinaja sie po balkonach, wiec uwaga ;) niz przez drzwi.
    • mejbi Ku przestrodze 06.02.06, 16:51
      www.polanka1.webd.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=20&mode=thread&order=0&thold=0&MDPROSID=4a
      d4d0d43697fe65af518fe7be255172

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka