jolka-ka 06.08.05, 20:26 Jak wygląda kwestia bezpieczeństwa? Słyszeliście coś o włamaniach, wybitych szybach w samochodach itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaizen78 Re: Przestępczość na Polance 08.08.05, 00:31 O niczym podobnym nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: Przestępczość na Polance 08.08.05, 08:51 no ja niestety slyszalem - mojej kolezance z Polanki1 w peugeot 206 wybito szybe i wyjeto poduszke powietrzna, analiza zapisu telewizji przemyskowej nic nie dala... niemniej jednak abstrahujac od wszystkich mankamentow (tramwaj, malta decor, prymitywni ochroniarze) jesli chodzi o bezpieczenstwo lepiej nie mozna bylo trtafic Odpowiedz Link Zgłoś
jolka-ka Doprecyzuję... 08.08.05, 18:47 ... mnie chodziło nie o parking podziemny, tylko parking poza terenem osiedla tzn. ten ogólno dostępny. Czy tam się włamują? Może odstrasza ich trochę sąsiedztwo policji?... Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: Doprecyzuję... 29.08.05, 13:54 jest b.bezpiecznie!mieszkam juz 5 rok!niestety w lutym sie wyprowadzam i bede tesknic za polanka Odpowiedz Link Zgłoś
riotking Re: Doprecyzuję... 29.08.05, 19:46 Parkuję i w garażu i na zewnątrz - od 2 lat i nigdy nic mi się nie przytrafilo... Zdażyło mi się też 2 razy zostawić na oścież otwarty garaż i też nic sie nie stało - na szczęście... Więc sąsiedzi również są ok :) O ile wiem - nie giną ani radia ani cześci samochodowe (przynajmniej w głębi osiedla - nie wiem jak przy samej ulicy...) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus1231 Re: Przestępczość na Polance 02.02.06, 19:51 prymitywni ochroniarze) PROSZĘ NIE OBRAŻAĆ WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW OCHRONY, KTÓRZY ZA GROSZE WYKONUJĄ DOBRĄ ROBOTĘ!!! NIE WYOBRAŻAM SOBIE OSIEDLA POZBAWIONEGO OCHRONY.OCHRONA WYKONUJE WIĘCEJ CZYNNOŚCI NIŻ INNE FIRMY OCHRONIARSKIE. CHRONI OSIEDLE, WYMIENIA ŻARÓWKI,DOKONUJE DROBNYCH NAPRAW. MYŚLĘ PRZYJACIELU, ŻE NA INNĄ OCHRONĘ MOŻE NIE BYŁO BY CIĘ STAĆ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kaizen78 Re: Przestępczość na Polance 02.10.05, 13:41 W ostatnim tygodniu miały miejsce dwie kradzieże, ale chyba obie miały miejsce w garażu. Do mieszkania włamać się byłoby bardzo trudno. No chyba, że ja się nie znam ;-) Bo drzwi wydają się nie do przejścia, takie są masywne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaszpa kamery, polcja... odstraszaja :) a do... 08.10.05, 11:40 mieszkania to chyba latwiej wlamac sie przez balkon (sa tacy wlamywacze co wspinaja sie po balkonach, wiec uwaga ;) niz przez drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Ku przestrodze 06.02.06, 16:51 www.polanka1.webd.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=20&mode=thread&order=0&thold=0&MDPROSID=4a d4d0d43697fe65af518fe7be255172 Odpowiedz Link Zgłoś