xarturx 29.08.02, 14:58 Interesuje mnie, jaki kretyn wyraził na to zgodę! I czemu nikt nie protestuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej-007 Re: Most Rocha - rozbiórka 29.08.02, 16:09 xarturx napisał: > Interesuje mnie, jaki kretyn wyraził na to zgodę! I czemu nikt nie protestuje? Kretyn mial pewnie na mysli Twoje bezpieczenstwo... Zebys pewnego pieknego poranka nie spadl razem z mostem odmety spienionej Warty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Most Rocha - rozbiórka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 17:10 To mi wygląda na post miłośnika 2 kółek. Spoko po rowerem most się nie zawali :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Most Rocha - rozbiórka 30.08.02, 07:37 A to mi wyglada na post milosnika dwoch kolek przekonanego, ze po moscie Rocha jezdza tylko cyklisci, ewent. piesi jeszcze sie bujaja...:) Poza tym Roch (wedle odwaznych planow) ma pelnic po przebudowie strategiczna funkcje: laczyc przy udziale tramwaju Rataje z centrum w linii prostej... To chyba jest jakis rozsadny argument, nieprawdaz? Moze i cyklistom sie oplaci:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
xarturx Re: Most Rocha - rozbiórka 30.08.02, 16:34 chodzi o to, ze jest to chyba najstarszy most na warcie w P-niu i to zabytek, a nie walacy sie most. takie rzeczy sie restauruje, a nie buduje na ten przyklad pieknych, nowoczesnych, lustrzanych kwadratow na ul. male garbary, przy rogu wielkiej. jakze on pieknie sie wpisuje w krajobraz tej ulicy ;). Banda jelopow i tyle, kasiora idzie pod stolem, fajnie jest, kumple sa etc. ALe jsli ludzie mysla tak jak wiekszosc to wtedy tak to wyglada, jak arsenal na starym, klasycyzm swej epoki. peace out... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Most Rocha - rozbiórka 02.09.02, 08:20 xarturx napisał: > chodzi o to, ze jest to chyba najstarszy most na warcie w P-niu i to zabytek, a > > nie walacy sie most. takie rzeczy sie restauruje, a nie buduje na ten przyklad > pieknych, nowoczesnych, lustrzanych kwadratow na ul. male garbary, przy rogu > wielkiej. jakze on pieknie sie wpisuje w krajobraz tej ulicy ;). Banda jelopow > i tyle, kasiora idzie pod stolem, fajnie jest, kumple sa etc. > > ALe jsli ludzie mysla tak jak wiekszosc to wtedy tak to wyglada, jak arsenal na > > starym, klasycyzm swej epoki. > peace out... Garbary jeszcze ujda, ale arsenal.... <brak slow> Odpowiedz Link Zgłoś