Dodaj do ulubionych

Most Rocha - rozbiórka

29.08.02, 14:58
Interesuje mnie, jaki kretyn wyraził na to zgodę! I czemu nikt nie protestuje?
Obserwuj wątek
    • maciej-007 Re: Most Rocha - rozbiórka 29.08.02, 16:09
      xarturx napisał:

> Interesuje mnie, jaki kretyn wyraził na to zgodę! I czemu nikt nie protestuje?

Kretyn mial pewnie na mysli Twoje bezpieczenstwo...
      Zebys pewnego pieknego poranka nie spadl razem z mostem odmety spienionej Warty.
      • Gość: lol Re: Most Rocha - rozbiórka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 17:10

To mi wygląda na post miłośnika 2 kółek. Spoko po rowerem most się nie zawali :)
        • maciej-007 Re: Most Rocha - rozbiórka 30.08.02, 07:37
          A to mi wyglada na post milosnika dwoch kolek przekonanego, ze po moscie Rocha jezdza tylko cyklisci, ewent. piesi
          jeszcze sie bujaja...:)
          Poza tym Roch (wedle odwaznych planow) ma pelnic po przebudowie strategiczna funkcje: laczyc przy
          udziale tramwaju Rataje z centrum w linii prostej... To chyba jest jakis rozsadny argument, nieprawdaz? Moze i
          cyklistom sie oplaci:)

Pzdr.
          • xarturx Re: Most Rocha - rozbiórka 30.08.02, 16:34
            chodzi o to, ze jest to chyba najstarszy most na warcie w P-niu i to zabytek, a
            nie walacy sie most. takie rzeczy sie restauruje, a nie buduje na ten przyklad
            pieknych, nowoczesnych, lustrzanych kwadratow na ul. male garbary, przy rogu
            wielkiej. jakze on pieknie sie wpisuje w krajobraz tej ulicy ;). Banda jelopow
            i tyle, kasiora idzie pod stolem, fajnie jest, kumple sa etc.

ALe jsli ludzie mysla tak jak wiekszosc to wtedy tak to wyglada, jak arsenal na
            starym, klasycyzm swej epoki.
            peace out...
            • maciej-007 Re: Most Rocha - rozbiórka 02.09.02, 08:20
              xarturx napisał:

> chodzi o to, ze jest to chyba najstarszy most na warcie w P-niu i to zabytek, a
              >
              > nie walacy sie most. takie rzeczy sie restauruje, a nie buduje na ten przyklad
              > pieknych, nowoczesnych, lustrzanych kwadratow na ul. male garbary, przy rogu
              > wielkiej. jakze on pieknie sie wpisuje w krajobraz tej ulicy ;). Banda jelopow
              > i tyle, kasiora idzie pod stolem, fajnie jest, kumple sa etc.
              >
              > ALe jsli ludzie mysla tak jak wiekszosc to wtedy tak to wyglada, jak arsenal na
              >
              > starym, klasycyzm swej epoki.
              > peace out...

Garbary jeszcze ujda, ale arsenal.... <brak slow>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka