v.i.k.k.a 06.09.05, 18:44 Oglądam kandydatów na prezydenta i stwierdzam, że takiego prezydenta(a przede wszystkim prezydentowej) już nie bedziemy mieć:( No bo kogo? Kaczor-mały, brzydki, lepper-chłopski wyglad. Jeszcze ten tusk jakos wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 18:51 No nie twierdze, że nie wiadomo jaki przystojniak z niego, ale jakoś się prezentuje. A żona jak na kobietę w średnim wieku trzyma się i wygląda bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nieładni:( 06.09.05, 18:58 OJ Vikka, Vikka, wybory miss już były. My mówimy o wyborach na prezydenta RP, a tu nie tyle wygląd ile mądrość jest ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:02 Kto jak kto, ale myslałam, że Ty mnie zrozumiesz. Przecież prezydent spełnia przede wszystkim funkcję reprezentacyjną, więc powienien ładnie wyglądac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:06 Viko- wyglad jest wazny dla niektórych wyborców, głownie płci zenskiej. W polityce liczy sie charakter, charyzma i skutecznosc. Tego zaden z polityków lewicy nie mai nie mial: ani Kwach ani kurdupel Miller. Twardy niestety nie jest równiez Tusk, który juz w 1992 roku dal sie poznac jako zakladnik Okrąglo Stolowych układów sprzeciwiając sie lustracji i dekomunizacji, jak i teraz w czasie debaty nad unijna konstytucja, gdy pod oslona okrąglych , pieknych slowek wykazywal daleko idaca gotowac do ustepstw. Gdybym mial kierowac sie tylko i wylacznie wygladem wybrałbym pewnie profesora Macieja Giertycha, który w sposobie bycia wykazuje klase w stylu II RP...a tego brakuje plebsowi w rodzaju Cimoszewicza czy Borowskiego. Ale nie wyglad jest wazny dla prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:10 Dobrze, że przypomniałeś...Borowski też jakos tam wyglada. Mi chodzi głównie o to, żeby nie było obciachowo za granicą. A przystojniejszy od dra zaden nie był, nie jest i nie bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:15 Borowski skarbie wyglada...jak przez okno:) Czy wiekszy obciach zrobi nam za granica nieatrakcyjny fizycznie polityk, czy przystojniak o którym mówi się publicznie, ze jest kłamca, aferzysta, oszustem, który kłamie w sprawie wlasnego wyksztalcenia, ktory jest zamieszany w afery gospodarcze wreszcie, który pakuje sie do samochodu przez bagaznik? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:27 Ale jest wysoki, okulary dodaja mu powagi:P A gdzieś tam na wyjazdach i tak pozuje tylko do zdjeć, mowę jakąś mu pewnie ułożą...pod tym wzgledem Kwasniewski mi pasuje?(pasował?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:37 Kwasniewski nawet mowy napisanej nie potrafil w Stanach wyglosic... napruty byl jak bąk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:48 jedna? A Katyn? A Bialorus? A Ziemia Kaliska? A meble szwagra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:09 chyba nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:43 Aż się boję, ilu adwersarzy Ci przybędzie z powodu tego wątku. A ja..., no cóż, znów przyznaję Ci rację, bo Twoja uwaga dotycząca wyglądu kandydatów na prezydenta i ich żon, choć wydaje się z pozoru irracjonalna, ma niebagatelne znaczenie. Pozwolę sobie przypomnieć, że Tuskowi ostro zaczęło rosnąć, gdy "Super Express" opublikował zdjęcia ewentualnych pań prezydentowych. Trudno więc przewidzieć, na ile pomogły mu Jarucka i kłamstwa towarzysza Cimoszenki, czy zdjęcie żony, która nie straszy. Nie mogę Cię jedynie poprzeć w zachwytach nad Kwaśniewską. Owszem, dobrze wygląda, poprawnie się ubiera, ale zawsze robiła na mnie wrażenie osoby fałszywej. A że mam rację przekonałem się podczas przesłuchania przed komisją orlenowską, gdy z uporem maniaka chroniła klientów swojej pralni. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:50 Nie rozwodziłam się nad nasza prezydentową aż tak bardzo. Podoba mi sie(bez skojarzeń;) i oglądająć inne, stwierdzam, że zadna jej nie dorównuje. Ale muszę się przyjrzec Tuskowej, bo już nie pamietam jak wygląda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla Re: Nieładni:( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.05, 20:41 v.i.k.k.a ma jak zwykle rację- choć wyraża ją prostymi, żołnierskimi słowami. Jak Prezydent RP może mieć 158 cm wzrostu i nie znać żadnego obcego języka. Prezydent Kwaśniewski nie jest wielkoludem ale za to rozmawia z królową brytyjską czy z Putinem w ich językach bez problemu. Poza tym jeśli ambitny polityk nie zna jężyka to znaczy że albo jest tłuk i nie był w stanie zapamiętać tysiąca podstawowych słów albo jest leniwy jak leniwiec. Obie te cechy dyskwalifikują przyszłego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:11 ten prezydent Kwasniewski, który ponoc rozmawia z królowa brytyjska bez problemu strzelił fatalna gafe prowadzac królowa... kiedy rozpadal sie deszcz Kwasniewski schowal sie pod parasolem pozostawiając kobietę na deszczu. Zreszta nie pierwszy raz wyszedl z niego "dzentelman" jak z Koziej Wolki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:40 zabrałby Ci nie tylko parasolke ale i kalosze? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:09 kazdy tak mowi :D ale jak przyjdzie co do czego to ta gwiazdka z nieba okazuje sie byc kupa błota:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 22:12 On nie mówi, on tylko ściaga;) I wcale mu się nie dziwię:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:05 jestes pewna, że to co ściąga to gwiazdka?:D Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 15:57 Jestem pewna, bo misiek ściaga nie tylko gwiazdki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:27 Antyviko- twoje zabawy erotyczne, wspomnienia mnie nie interesuja. Kazdy orze jak moze, a skoro ty nie zasługujesz na lepszy sex... jakos mnie to nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Nieładni:( 07.09.05, 10:47 Generalnie Pan Donald, pomijając jego wiadomą poczciwość jak i spore doświadczenie, wsparte mądrością życiową, jawi nam się jako osoba reprezentatywna, jeśi chodzi o walory wizualne. Pani donaldowa, cóż... nie jest tak atrakcyjną kobietą jak Jola Olkowa, lecz jestem przekonany, iż jako pierwsza dama, wstydu nam nie przyniesie! Swego czasu przerażony byłem wizją Pana Religi jako prezydenta! Naszczęście, wykazał się zdrowym rozsądkiem! Swoją drogą coś w tym jest. No przecież jak widzę Leppera, Kaczora albo starego Giertycha to robi mi się niefajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paska [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Nieładni:( 07.09.05, 13:14 Najwazniejsze, zeby prezydentem byl Polak i nie przynosil nam wstydu na kazdym kroku, jak to czyni obecny. I zeby w afery nie byl uwiklany. Dlatego stanowcze NIE dla Dawida Goldsteina Cimoszewicza i dla Marka Ber Borowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 15:59 Zawsze masz rację, ale nie tu;) Musi być ładny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:21 Tu tez ma racje :) Zwlaszcza tu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:23 oczywiscie, ze tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kch Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:02 ale przedszkole, słów brak. Poziom niższy niż "0". Gratuluję argumentów i w ogóle tego postu Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a dziękuję:) 07.09.05, 20:55 Będe dalej tworzyc, skoro tak bardzo ci sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:53 stanowczo upieram sie przy swoim zdaniu i poparciu dla dr Huckenbusha:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 21:55 Ja również będę konsekwentna w poglądach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:25 Jeśli ktoś ma twardy charakter, jest niugięty i niezależny (a tak oceniam Kaczyńskiego) - to będzie mężem stanu niezależnie od wyglądu. Przypomnijcie sobie wygląd, wzrost, tuszę, czy nawet kalectwo takich przywódców politycznych jak Aleksander Wielki, Łokietek, Krzywousty, Napoleon, Churchill, Roosvelt, a obecnie Bush. Także Bismarck, który zjednoczył Niemcy, o ile dobrze pamiętam miał jakieś kalectwo. A co powiecie o Ghandim - chucherko, które przegnało z Indii Imperium Brytyjskie (dziś Indie są potęgą światową). Wygląd z pozoru jest ważny, ale tysiąckrotnie ważniejsze są zupełnie inne cechy, które decydują o formacie prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:04 ustąp:) starszym się ustępuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:19 a jak bede jechal tramwajem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:12 zadnego wspolczucia w sercu dla biednego trzydziestoletniego staruszka? :P Jaka ta młodziez dzisiaj jest okrutna :D Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 08.09.05, 10:56 Żadnego;) Nikt nie mówił, że będzie łatwo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loool Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:45 no może w takim razie pochwal się swoim zdjęciem - ocenimy czy mozesz startować w wyborach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loool Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:15 Zapędziłaś się w kozi róg. Nie tobie oceniać, czy któryś z kandydatów jest ładny czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:21 pieprzysz Lool. Kandydaci na najwyzszy urząd w panstwie automatycznie staja sie osobami publicznymi- a więc to wlasnie elektorat bedzie oceniał czy sa inteligentni czy głupi jak forumowa antyvikka, czy sa interesujący czy nudnawi, czy maja pomysły czy tez chodzi im tylko o koryto wreszcie czy sa atrakcyjni czy nie. Vikka poki co w wyborach zapewne nie startuje, a więc oceniac jej nie musimy, ma pełne prawo do swojej prywatnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loool Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:33 "a więc to wlasnie elektorat bedzie oceniał czy sa inteligentni czy głupi jak forumowa antyvikka, czy sa interesujący czy nudnawi, czy maja pomysły czy tez chodzi im tylko o koryto wreszcie czy sa atrakcyjni czy nie". Tak więc jest to najmniej (jeżeli w ogóle) istotny walor. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 08.09.05, 23:02 A jednak jest brany pod uwagę przy ocenie kandydata. I nie tylko ja to patrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loool Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:43 To se zagłosuj na ładnie opalonego Andrzeja Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Gratuluję poziomu "dyskusji" P.o.d.v.i.k.k.o. 09.09.05, 22:59 Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Opasły, czerwony, złodziejski RYJ ! 10.09.05, 17:35 Ha! I oby oni ogladali swiat zza kratek wiezienia! Ja wierze, ze w tym kraju zapanuje Prawo i Sprawiedliwosc (doslownie i w przenosni ;-)) i bandyci trafia do wiezien raz na zawsze. A mordercy na stryczek. Odpowiedz Link Zgłoś
brander Typowa p.o.d.v.i.k.a-drobnomieszczańska 11.09.05, 17:49 poprawność i niezbyt szerokie horyzonty.Proponuję rozmowę o zaletach i wadach poszczególnych gatunków papieru toaletowego... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Typowa p.o.d.v.i.k.a-drobnomieszczańska 11.09.05, 18:32 A propos papieru toaletowego, to myślę, że równie ważna byłaby dyskusja nt. czy lubimy go rozwijac z dołu czy z góry. Ten problem jest często przyczyną konfliktów małżeńskich, szczególnie tych z wieloletnim stażem Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Typowa p.o.d.v.i.k.a-drobnomieszczańska 11.09.05, 18:44 Owszem. Rozważania na temat istoty papieru toaletowego, jego wpływu na nasze życie bądź pożycie czy też jego roli w odniesieniu do naszego ziemskiego bytu są kwestią szalenie istotną! Osobiście lubuje się w trójwarstwowym papierze, rozwijanym od góry! Odpowiedz Link Zgłoś
brander Hmm,nie słyszałem,wiem natomiast,że spór może 11.09.05, 18:49 dotyczyć wyciskania pasty do zębów z tubki( tj czy naciskać tuż pod zakrętką czy też raczej na samym końcu).No i znaleźliśmy godny p.o.d.v.i.k.i,konkurencyjny, temat... Odpowiedz Link Zgłoś