Dodaj do ulubionych

Nieładni:(

06.09.05, 18:44
Oglądam kandydatów na prezydenta i stwierdzam, że takiego prezydenta(a przede
wszystkim prezydentowej) już nie bedziemy mieć:(
No bo kogo? Kaczor-mały, brzydki, lepper-chłopski wyglad. Jeszcze ten tusk
jakos wygląda...
Obserwuj wątek
    • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kakui Re: Nieładni:( 06.09.05, 18:48
      a kwach i zonka sa piekni?
      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 18:51
        No nie twierdze, że nie wiadomo jaki przystojniak z niego, ale jakoś się
        prezentuje. A żona jak na kobietę w średnim wieku trzyma się i wygląda bardzo
        dobrze:)
    • pan.nikt Re: Nieładni:( 06.09.05, 18:58
      OJ Vikka, Vikka, wybory miss już były.
      My mówimy o wyborach na prezydenta RP, a tu nie tyle wygląd ile mądrość jest
      ważna.
      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:02
        Kto jak kto, ale myslałam, że Ty mnie zrozumiesz. Przecież prezydent spełnia
        przede wszystkim funkcję reprezentacyjną, więc powienien ładnie wyglądac.
        • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:06
          Viko- wyglad jest wazny dla niektórych wyborców, głownie płci zenskiej. W
          polityce liczy sie charakter, charyzma i skutecznosc. Tego zaden z polityków
          lewicy nie mai nie mial: ani Kwach ani kurdupel Miller. Twardy niestety nie
          jest równiez Tusk, który juz w 1992 roku dal sie poznac jako zakladnik Okrąglo
          Stolowych układów sprzeciwiając sie lustracji i dekomunizacji, jak i teraz w
          czasie debaty nad unijna konstytucja, gdy pod oslona okrąglych , pieknych
          slowek wykazywal daleko idaca gotowac do ustepstw.
          Gdybym mial kierowac sie tylko i wylacznie wygladem wybrałbym pewnie profesora
          Macieja Giertycha, który w sposobie bycia wykazuje klase w stylu II RP...a tego
          brakuje plebsowi w rodzaju Cimoszewicza czy Borowskiego. Ale nie wyglad jest
          wazny dla prezydenta
          • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:10
            Dobrze, że przypomniałeś...Borowski też jakos tam wyglada.
            Mi chodzi głównie o to, żeby nie było obciachowo za granicą. A przystojniejszy
            od dra zaden nie był, nie jest i nie bedzie;)
            • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:15
              Borowski skarbie wyglada...jak przez okno:) Czy wiekszy obciach zrobi nam za
              granica nieatrakcyjny fizycznie polityk, czy przystojniak o którym mówi się
              publicznie, ze jest kłamca, aferzysta, oszustem, który kłamie w sprawie
              wlasnego wyksztalcenia, ktory jest zamieszany w afery gospodarcze wreszcie,
              który pakuje sie do samochodu przez bagaznik?
              • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:27
                Ale jest wysoki, okulary dodaja mu powagi:P
                A gdzieś tam na wyjazdach i tak pozuje tylko do zdjeć, mowę jakąś mu pewnie
                ułożą...pod tym wzgledem Kwasniewski mi pasuje?(pasował?)
                • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:37
                  Kwasniewski nawet mowy napisanej nie potrafil w Stanach wyglosic... napruty byl
                  jak bąk
                  • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:46
                    A tam...jedna wpadka;)
                    • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:48
                      jedna? A Katyn? A Bialorus? A Ziemia Kaliska? A meble szwagra?
                      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:50
                        ups...chyba nie jestem na bieżąco;)
                        • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:09
                          chyba nie :D
                          • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 21:19
                            no to co:P
    • l.george.l Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:43
      Aż się boję, ilu adwersarzy Ci przybędzie z powodu tego wątku. A ja..., no cóż,
      znów przyznaję Ci rację, bo Twoja uwaga dotycząca wyglądu kandydatów na
      prezydenta i ich żon, choć wydaje się z pozoru irracjonalna, ma niebagatelne
      znaczenie. Pozwolę sobie przypomnieć, że Tuskowi ostro zaczęło rosnąć,
      gdy "Super Express" opublikował zdjęcia ewentualnych pań prezydentowych. Trudno
      więc przewidzieć, na ile pomogły mu Jarucka i kłamstwa towarzysza Cimoszenki,
      czy zdjęcie żony, która nie straszy. Nie mogę Cię jedynie poprzeć w zachwytach
      nad Kwaśniewską. Owszem, dobrze wygląda, poprawnie się ubiera, ale zawsze
      robiła na mnie wrażenie osoby fałszywej. A że mam rację przekonałem się podczas
      przesłuchania przed komisją orlenowską, gdy z uporem maniaka chroniła klientów
      swojej pralni.
      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:50
        Nie rozwodziłam się nad nasza prezydentową aż tak bardzo. Podoba mi sie(bez
        skojarzeń;) i oglądająć inne, stwierdzam, że zadna jej nie dorównuje. Ale muszę
        się przyjrzec Tuskowej, bo już nie pamietam jak wygląda:)
        • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 19:53
          Nie ma foty:(
          • Gość: maryla Re: Nieładni:( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.05, 20:41
            v.i.k.k.a ma jak zwykle rację- choć wyraża ją prostymi, żołnierskimi słowami.
            Jak Prezydent RP może mieć 158 cm wzrostu i nie znać żadnego obcego języka.
            Prezydent Kwaśniewski nie jest wielkoludem ale za to rozmawia z królową
            brytyjską czy z Putinem w ich językach bez problemu.
            Poza tym jeśli ambitny polityk nie zna jężyka to znaczy że albo jest tłuk i nie
            był w stanie zapamiętać tysiąca podstawowych słów albo jest leniwy jak leniwiec.
            Obie te cechy dyskwalifikują przyszłego prezydenta.
            • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:11
              ten prezydent Kwasniewski, który ponoc rozmawia z królowa brytyjska bez
              problemu strzelił fatalna gafe prowadzac królowa... kiedy rozpadal sie deszcz
              Kwasniewski schowal sie pod parasolem pozostawiając kobietę na deszczu. Zreszta
              nie pierwszy raz wyszedl z niego "dzentelman" jak z Koziej Wolki..
              • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 21:19
                Mój misiek by tak nie zrobił:P
                • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:40
                  zabrałby Ci nie tylko parasolke ale i kalosze? :P
                  • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 21:59
                    On by mi ściągnął gwiazdkę z nieba:P
                    • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:09
                      kazdy tak mowi :D ale jak przyjdzie co do czego to ta gwiazdka z nieba okazuje
                      sie byc kupa błota:)
                      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 06.09.05, 22:12
                        On nie mówi, on tylko ściaga;) I wcale mu się nie dziwię:P
                        • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:05
                          jestes pewna, że to co ściąga to gwiazdka?:D
                          • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 15:57
                            Jestem pewna, bo misiek ściaga nie tylko gwiazdki:P
                        • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:48
                          • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:27
                            Antyviko- twoje zabawy erotyczne, wspomnienia mnie nie interesuja. Kazdy orze
                            jak moze, a skoro ty nie zasługujesz na lepszy sex... jakos mnie to nie dziwi
    • energy52 Re: Nieładni:( 07.09.05, 10:47
      Generalnie Pan Donald, pomijając jego wiadomą poczciwość jak i spore
      doświadczenie, wsparte mądrością życiową, jawi nam się jako osoba
      reprezentatywna, jeśi chodzi o walory wizualne.
      Pani donaldowa, cóż... nie jest tak atrakcyjną kobietą jak Jola Olkowa, lecz
      jestem przekonany, iż jako pierwsza dama, wstydu nam nie przyniesie!

Swego czasu przerażony byłem wizją Pana Religi jako prezydenta! Naszczęście,
      wykazał się zdrowym rozsądkiem!

Swoją drogą coś w tym jest. No przecież jak widzę Leppera, Kaczora albo starego
      Giertycha to robi mi się niefajnie!
      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 15:58
        A masz fotę Tuskowej?
    • Gość: paska [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:21
    • drhuckenbush Re: Nieładni:( 07.09.05, 13:14
      Najwazniejsze, zeby prezydentem byl Polak i nie przynosil nam wstydu na kazdym
      kroku, jak to czyni obecny. I zeby w afery nie byl uwiklany. Dlatego stanowcze
      NIE dla Dawida Goldsteina Cimoszewicza i dla Marka Ber Borowskiego.
      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 15:59
        Zawsze masz rację, ale nie tu;)
        Musi być ładny:)
        • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:21
          Tu tez ma racje :) Zwlaszcza tu:)
          • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 16:22
            Nie!
          • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:23
            oczywiscie, ze tak:)
            • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 18:24
              Nie, bo nie:)
              • Gość: kch Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:02
                ale przedszkole, słów brak. Poziom niższy niż "0". Gratuluję argumentów i w
                ogóle tego postu
                • v.i.k.k.a dziękuję:) 07.09.05, 20:55
                  Będe dalej tworzyc, skoro tak bardzo ci sie podoba.
                • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:53
                  stanowczo upieram sie przy swoim zdaniu i poparciu dla dr Huckenbusha:)
                  • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 21:55
                    Ja również będę konsekwentna w poglądach;)
                    • Gość: Stanisław Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:25
                      Jeśli ktoś ma twardy charakter, jest niugięty i niezależny (a tak oceniam
                      Kaczyńskiego) - to będzie mężem stanu niezależnie od wyglądu.
                      Przypomnijcie sobie wygląd, wzrost, tuszę, czy nawet kalectwo takich przywódców
                      politycznych jak Aleksander Wielki, Łokietek, Krzywousty, Napoleon, Churchill,
                      Roosvelt, a obecnie Bush. Także Bismarck, który zjednoczył Niemcy, o ile dobrze
                      pamiętam miał jakieś kalectwo. A co powiecie o Ghandim - chucherko, które
                      przegnało z Indii Imperium Brytyjskie (dziś Indie są potęgą światową).
                      Wygląd z pozoru jest ważny, ale tysiąckrotnie ważniejsze są zupełnie inne
                      cechy, które decydują o formacie prezydenta.
                    • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:04
                      ustąp:) starszym się ustępuje:)
                      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 23:10
                        Tylko miejsca w autobusie;)
                        • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:19
                          a jak bede jechal tramwajem? :D
                          • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 07.09.05, 23:19
                            To masz przechlapane;)
                            • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:12
                              zadnego wspolczucia w sercu dla biednego trzydziestoletniego staruszka? :P
                              Jaka ta młodziez dzisiaj jest okrutna :D
                              • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 08.09.05, 10:56
                                Żadnego;)
                                Nikt nie mówił, że będzie łatwo:P
                            • Gość: loool Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:45
                              no może w takim razie pochwal się swoim zdjęciem - ocenimy czy mozesz startować
                              w wyborach :-)
                              • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 08.09.05, 10:57
                                Nie tobie(wam?) to oceniac.
                                • Gość: loool Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:15
                                  Zapędziłaś się w kozi róg. Nie tobie oceniać, czy któryś z kandydatów jest ładny
                                  czy nie
                                  • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 08.09.05, 11:17
                                    Ja nie startuję w wyborach, jak oni.
                                  • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:17
                                  • Gość: RAAK Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:21
                                    pieprzysz Lool. Kandydaci na najwyzszy urząd w panstwie automatycznie staja sie
                                    osobami publicznymi- a więc to wlasnie elektorat bedzie oceniał czy sa
                                    inteligentni czy głupi jak forumowa antyvikka, czy sa interesujący czy nudnawi,
                                    czy maja pomysły czy tez chodzi im tylko o koryto wreszcie czy sa atrakcyjni
                                    czy nie. Vikka poki co w wyborach zapewne nie startuje, a więc oceniac jej nie
                                    musimy, ma pełne prawo do swojej prywatnosci
                                    • Gość: loool Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:33
                                      "a więc to wlasnie elektorat bedzie oceniał czy sa
                                      inteligentni czy głupi jak forumowa antyvikka, czy sa interesujący czy nudnawi,
                                      czy maja pomysły czy tez chodzi im tylko o koryto wreszcie czy sa atrakcyjni
                                      czy nie". Tak więc jest to najmniej (jeżeli w ogóle) istotny walor.
                                      • v.i.k.k.a Re: Nieładni:( 08.09.05, 23:02
                                        A jednak jest brany pod uwagę przy ocenie kandydata. I nie tylko ja to patrzę:)
                                        • Gość: loool Re: Nieładni:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:43
                                          To se zagłosuj na ładnie opalonego Andrzeja Leppera
                                          • brander Gratuluję poziomu "dyskusji" P.o.d.v.i.k.k.o. 09.09.05, 22:06
                                            • v.i.k.k.a Re: Gratuluję poziomu "dyskusji" P.o.d.v.i.k.k.o. 09.09.05, 22:59
                                              Dziekuje.
    • drhuckenbush Re: Opasły, czerwony, złodziejski RYJ ! 10.09.05, 17:35
      Ha! I oby oni ogladali swiat zza kratek wiezienia! Ja wierze, ze w tym kraju
      zapanuje Prawo i Sprawiedliwosc (doslownie i w przenosni ;-)) i bandyci trafia
      do wiezien raz na zawsze. A mordercy na stryczek.
      • brander Typowa p.o.d.v.i.k.a-drobnomieszczańska 11.09.05, 17:49
        poprawność i niezbyt szerokie horyzonty.Proponuję rozmowę o zaletach i wadach
        poszczególnych gatunków papieru toaletowego...
        • lucyferciu Re: Typowa p.o.d.v.i.k.a-drobnomieszczańska 11.09.05, 18:32
          A propos papieru toaletowego, to myślę, że równie ważna byłaby dyskusja nt. czy
          lubimy go rozwijac z dołu czy z góry. Ten problem jest często przyczyną
          konfliktów małżeńskich, szczególnie tych z wieloletnim stażem
          • energy52 Re: Typowa p.o.d.v.i.k.a-drobnomieszczańska 11.09.05, 18:44
            Owszem. Rozważania na temat istoty papieru toaletowego, jego wpływu na nasze
            życie bądź pożycie czy też jego roli w odniesieniu do naszego ziemskiego bytu
            są kwestią szalenie istotną!

Osobiście lubuje się w trójwarstwowym papierze, rozwijanym od góry!
          • brander Hmm,nie słyszałem,wiem natomiast,że spór może 11.09.05, 18:49
            dotyczyć wyciskania pasty do zębów z tubki( tj czy naciskać tuż pod zakrętką czy
            też raczej na samym końcu).No i znaleźliśmy godny p.o.d.v.i.k.i,konkurencyjny,
            temat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka