energy52 07.09.05, 17:10 Zapraszam do mnie na mecz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z3r0 Re: Zapraszam! 07.09.05, 17:15 energy52 napisał: > Zapraszam do mnie na mecz! Dzięki :) Gdybym nie miał gdzie oglądać, to z pewnością bym wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:15 ludzie trzymajcie mnie bo zaraz wyskocze z papci i stane obok://// vikka ty skonczona debilko z tłustym ryjem wynocha stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Zapraszam! 07.09.05, 18:26 A w jakiej dyscyplinie ten mecz? Czy chodzi o tę śmieszną grę, w której grupa dorosłych facetów ubranych w krótkie spodenki biega za piłką? Czy chodzi o tę dyscyplinę, w której bosowie drużyn ustalają wynik przed meczem, a kibice na stadionie ryczą jak barany sądząc naiwnie, że nie wszystko jest jeszcze wiadome? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Zapraszam! 07.09.05, 18:24 Już wiem. Nie zdążę wrócić do tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:57 I.george.I napisał : A w jakiej dyscyplinie ten mecz? To z ust mi to wyjmujesz, bardzo się cieszę że jest nas wielu normalnych. Najbardziej się cieszę jak widzę sąsiada idiote który ubrał się w koszulkę w paski z napisem jakiegoś klubu na plecach - wynosi telewizorek do ogródka i drze mordę na całą okolicę i twierdzi "a tak mało brakowało i byśmy wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a mam przerwę w oglądaniu 07.09.05, 20:53 Nudzi mi się ten mecz powoli:) Odpowiedz Link Zgłoś