Gość: guerra IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.09.02, 09:56 wyszła część nr 2. Czy ktoś widział "jedynkę" ? Z fragmentów, które widziałem wynika, że to fantastyczna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ścierwo Re: 'SEN O POZNANIU' IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 10:01 co to ten sen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: 'SEN O POZNANIU' IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.09.02, 11:14 multimedialna rekonstrukcja (wizualizacja) Dawnego Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: 'SEN O POZNANIU' 05.09.02, 11:20 A tak wogóle to gdzie można dorwać te filmiki: to sie kupuje, sćiąga z netu, dostaje pocztą w prezencie???? Widzialem wczoraj kawalek w teleskopie i też mnie sie strasznie podobalo, kolesie zrobili naprawdę zajebistą rzecz Ponoć jeszcze mają 5 części nakręcić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: 'SEN O POZNANIU' IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.09.02, 11:27 niech ktos wrzuci na server jakis i udostępni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: 'SEN O POZNANIU' IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.09.02, 13:15 dwadziścia parę złotych w jakiejś śródiejskiej kdięgarni. Tyle pamiętam- nie wiem tylko czy to zapis cyfrowy czy VHS? ale zamierzam nabyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukmajst Re: 'SEN O POZNANIU' IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 14:08 Gość portalu: guerra napisał(a): > wyszła część nr 2. Czy ktoś widział "jedynkę" ? > Z fragmentów, które widziałem wynika, że to fantastyczna sprawa Pierwsza część leciała na TVP 3 w paśmie lokalnym jakieś 2-3 miesiące temu. Z tego co pamiętam pokazywane były głównie okolice Zamku Cesarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś