v.i.k.k.a 03.10.05, 12:52 Witam:-) Czy znacie jakies hurtownie z karma dla zwierzat w Poznaniu lub okolicach? Prosze o adresy i strony internetowe, jesli takowe posiadacie. Z góry dziekuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazimiera Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:39 Nie kupuj w hurtowaniach bo klientom takim z ulicy daja przeterminowana...a jak masz delikatnego psa to lepiej tylko mokre jedzenie a i nie polecalabym suchej karmy w szczegolnosci dla rasy typu dogi, labradorow czy owczarkow... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a labrador 03.10.05, 18:41 Ale ona jest karmiona wyłącznie suchą karmą a w południe serek z mlekiem i żółtkiem:)Wolę nie przerzucac na mokra, bo od miękkiego się ząbki psuja-lepiej jak chrupie:) Dzwoniłam dziś do jednej hurtowni, ale pani powiedziała mi, że obsługują wyłącznie sklepy zoologiczne. Nawet jak mam zamiar kupic duży worek, to nie chcą sprzedac...hmm..dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: labrador 03.10.05, 19:49 v.i.k.k.a napisała: [...] > Dzwoniłam dziś do jednej hurtowni, ale pani powiedziała mi, że obsługują > wyłącznie sklepy zoologiczne. Nawet jak mam zamiar kupic duży worek, to nie > chcą sprzedac...hmm..dziwne [...] To nie jest dziwne, bo wynika z przepisów podatkowych. Do obsługi klientów indywidualnych po przekroczeniu jakiejś tam kwoty potrzebna jest kasa fiskalna. A to oznacza dodatkowe wydatki i generalnie burdel w księgowości. Na Wilczaku sprawdź ceny. Widziałem tam jeden boks z psim asortymentem. Generalnie ceny są tam bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: labrador 03.10.05, 21:03 Mi tam o paragon nie chodzi:) Na wilczaku na tej giełdzie pewnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika vikka ma wąsy i tłusty ryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:23 a jaka z niej paskuda na zdjeciach!!!!! blehhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: labrador 03.10.05, 21:46 v.i.k.k.a napisała: > Mi tam o paragon nie chodzi:) [...] Może lepiej trzymaj paragony. Jak Capri dojdzie do władzy, to będą refundować zakupy witaminizowanej karmy dla psów. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: labrador 03.10.05, 22:07 No tak to racja-od dzis zbieram paragony na karmę, kości, woreczki na kupki:) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: labrador 03.10.05, 21:47 v.i.k.k.a napisała: [...] > Na wilczaku na tej giełdzie pewnie?:) [...] Tak Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: labrador 03.10.05, 22:08 To muszę tam zerknąć przy okazji, dawno tam nie byłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:11 przy dawnej klinice na grunwaldzkiej jest hurtownia, w której mozesz, jak sie postarasz kupic w detalu spore ilosci po cenach hurtowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:14 polecam tez taka karme- Cinbaum. Jest to juz karma z górnej polki porównywana jakosciowo z Royallem, a zawiera więcej witamin i korzystniejsza nieco cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: labrador 04.10.05, 10:50 Się zobaczy:) I tak Royal jest tańszy od Eukanuby a Purina to już w ogóle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:12 ale Purina nie jest tak wartosciowa jesli chodzi o mikroelementy i witaminy. Dając pieskowi Purine powinnas tez dawac mu calkiem pokazna porcje witamin Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: labrador 05.10.05, 09:24 Też tak słyszałam, ze Eukanuba i Royal Canin nie potrzebuja juz suplementów. Odpowiedz Link Zgłoś
s.t.m Re: Hurtownie z psią karma. 03.10.05, 13:51 v.i.k.k.a napisała: > Witam:-) > Czy znacie jakies hurtownie z karma dla zwierzat w Poznaniu lub okolicach? > Prosze o adresy i strony internetowe, jesli takowe posiadacie. > Z góry dziekuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam:-) Nie wiem gdzie ci polecic ale sklepy zoologiczne maja dobre jedzenie z Niemiec! Moj labrador jada tylko mieso z puszek i nie polecam rodzime..moj zdychal tydzien po takim jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: Hurtownie z psią karma. IP: 80.53.33.* 03.10.05, 18:17 a zalezy jaka ,nie wiem co lubisz i czy taka na codzien czy na wytworn akolacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Hurtownie z psią karma. 03.10.05, 18:43 Moja blondyna je Eukanube, Royal canina, ewentualnie Purinę:) Kumpel natomiast polecał jeszcze Hillsa, ale nie wiem skąd on to ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:54 jestes tak beznadziejna że nie wiem co,ale czego mozna było sie spodziewac po takiej zadufanej lali jaką jestes szkoda tylko że na forum robisz z siebie cudo a w rzeczywistosci no cóż......zdjecia nie kłamią buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F2 Re: Hurtownie z psią karma. IP: 80.53.33.* 03.10.05, 20:00 to pokaz te zdjecia, bo gadasz juz o tym ze wiesz kto to ze masz zdjecia wiec sie podziel albo przestan peplac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:14 jawna publikacja zdjecia osoby bez jej zgody nie jest mozliwa,ale podkresliłem JAWNA kto miał miec jej zdjecie juz dawno ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:36 Co tam cykasz antyvikka dawaj link na ta stronke gdzie sa jej foto moze mi sie poprawi humor odrazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyviki Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:01 vikka sama naprowadziła antyviki na jej trop bo pisała gdzie "bywa" uahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiapysia Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:49 Masz labradora vikka?ale slodki piesek ale wspolczuje psu ze ma ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Hurtownie z psią karma. 03.10.05, 22:07 Tak i ma fajnie, gdyby trafił na ciebie to pewnie przeje..e by miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika 'tak i ma fajnie' - co to jest ty analfabetko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:13 niedosyc ze brzydka to jeszcze zes głupia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:19 VIKKA JESTES MOJA NAJSLODSZA KOBIETA NA SWIECIE GDZIEKI TOBIE JESTEM SZCESLIWY I RAD...TWOJ MISIU PYSIU- FAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:23 niewiem co jest vikka ale jestes tutj gwiazda nawet do kryminalnych chca cie wziasc poczytaj posty:) Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondria Re: Hurtownie z psią karma. 04.10.05, 10:14 ul leszczynska przy skrzyzowaniu z czechoslowacka karmy bosch Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Hurtownie z psią karma. 04.10.05, 10:51 A tych nie znam w ogóle. Czy tam jest tylko ta, czy ogólna hurtownia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondria Re: Hurtownie z psią karma. 04.10.05, 11:42 ztcp to tylko bosch dobra karma zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 07:44 Moje psiaki i kociaki jedzą suchą karmę firmy ACANA (kanadyjska). Przedstawiciel jest w Luboniu, zamawiam telefonicznie i przywożą do domu. Jest dobra jakościowo i korzystna cenowo. Kontakt: www.glogosia.pl Odpowiedz Link Zgłoś