bejbiko2 03.10.05, 15:55 Czy są chetni zeby amatorsko pograc w siatkowke 2 razy w tygodniu popoludniami/wieczorami na wynajetej sali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mircea są chętni :) 03.10.05, 19:14 A gdzie mielibyśmy grać? Mam 3 osobową grupę chętnych amatorów. Ktoś jeszcze reflektuje? Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: są chętni :) 04.10.05, 10:12 No czesc, Gra na wynajetej sali gimnastycznej (myslalam o tej na ul.Mlynskiej, jesli lokalizacja nie bedzie odpowiadac wiekszosci mozna sale zmienic, z tym nie ma problemu, koszt wynajmu to ok.60zl/godz). Jesli chodzi o mnie sa poki co 2 osoby. Optymalnie to 8 czyli coraz blizej celu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mircea Re: są chętni :) IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.05, 11:15 W Domu Dziecka na ul. Pamiątkowa/Langiewicza (Wilda) można wynająć salę gimnastyczną jeszcze taniej ;) Szukamy dalej ekipy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: są chętni :) 04.10.05, 12:05 Ok, moge tam zadzwonic i dowiedziec sie wstepnie jakie maja terminy i od kiedy. no i trzeba ustalic jakos +/- kiedy zaczynamy (zakladajac ze pare osob sie jeszcze znajdzie) Fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzialena Re: są chętni :) IP: *.icpnet.pl 04.10.05, 14:16 ja tez jestem chętna...Poza tym już był tu podobny wątek więc powinno sie znaleźć jeszcze więcej chętnych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: są chętni :) 05.10.05, 11:39 No wiec tak: jesli chodzi o ul.Mlynska - nie ma wolnych terminow, podobnie w paru innych szkolach, na Pamiatkowej do godz.17 jest mozliwosc wiec raczej odpada. Ale jest opcja szkoly nr36 na ul.Slowackiego 54/56, srody godz.19- 20:30, koszt sali to 60zl/godzine. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruff Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu IP: *.echostar.pl 04.10.05, 18:28 cześć :) fajny pomysł, też bym chętnie wpadł, tylko raczej gdzieś w centrum (Młyńska brzmi ok), bo na Wilde mam kawałek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 04.10.05, 21:58 też się pisze. email jak nick Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 05.10.05, 11:41 No wiec tak: jesli chodzi o ul.Mlynska - nie ma wolnych terminow, podobnie w paru innych szkolach, na Pamiatkowej do godz.17 jest mozliwosc wiec raczej odpada. Ale jest opcja szkoly nr36 na ul.Slowackiego 54/56, srody godz.19- 20:30, koszt sali to 60zl/godzine. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petitt Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:35 witaj tez sie pisze na siatke, na starolece jest 40zl za 2 godziny czyli 20pln za 1 godz. daj znac jak sie sprawy rozwina, pozdrowka. Pawel, GG 2143044 Odpowiedz Link Zgłoś
fama1979 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 13.10.05, 18:10 Chetnie sie dolacze jesli gierki beda w godzinach 19-20.30. Jak bedzie wiadomo gdzi i kiedy (pewnie im blizej centrum tym lepiej) to prosze o info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blebla7 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 13.10.05, 21:09 tez sie dolacze, prosze o info kiedy i gdzie dawno nie gralam wiec moze byc marnie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 19.10.05, 10:36 No to dalej, wszystko juz nagrane:) Odpowiedz Link Zgłoś
machu81 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 14.10.05, 10:33 Witam, chętnie również pograłbym w siatkę popołudniami. Jak widać coraz więcej ludzi wyraża chęc, więc możnaby w końcu coś wynając i zacząć grać. Jak sądzicie? No i druga sprawa - ktoś musi się tego podjąć...Jak dla mnie to najlepiej coś blisko centrum - ewentualnie z dobrym dojazdem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 14.10.05, 10:59 OK, TO TRZEBA SIE W KONCU ZEBRAC, ZALATWIE SALE, LUZ, WLASCIWIE JUZ BYLA ZALATWIONA TYLKO OSTATNIO SKONCZYLO SIE NA GADANIU. MOJ NR GG 1763729. DAJCIE ZNAC KIEDY WAM PASUJE, JA DAM ZNAC GDZIE I KIEDY SALA. POZDRAWIAM,EWA Odpowiedz Link Zgłoś
machu81 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 14.10.05, 12:50 Mnie odpowiada najlepiej od poniedziałku do czwartku w godziach od 19 do ... Gramy raz w tygodniu czy dwa razy? Tak więc czekam na info-najlepiej na forum, bo z gg za bardzo nie korzystam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mircea a kto ma piłkę? ;)) 14.10.05, 13:32 nas jest póki co dwoje - amatorów kompletnych, ale zdecydowanych. Popytam jeszcze znajomych - może się ktoś zdecyduje. Najlepsza byłaby jak najtańsza sala z dobrym dojazdem. Rozumiem, że piłkę ktoś ma? ;)) Ewa - nie mogę Cię złapać na gg :( Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: a kto ma piłkę? ;)) 14.10.05, 14:00 No wiec jestesmy na etapie szukania sali, wieczory sa ok, czyli jakos od 18/19/20. Jak macie jakies pomysly to dajcie znac, wstepnie umawiamy sie na przyszly tydzien, info na biezaco. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: a kto ma piłkę? ;)) 14.10.05, 19:50 bejbiko2 napisała: > aaaaaaa pilka jest:) To już połowa sukcesu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petrax Re: a kto ma piłkę? ;)) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.10.05, 20:10 To jeszcze ja się piszę, o ile jeszcze można i o ile to nie będzie poniedziałek :) Odpowiedz Link Zgłoś
petitt Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 14.10.05, 22:58 bejbiko2 napisała: > Czy są chetni zeby amatorsko pograc w siatkowke 2 razy w tygodniu > popoludniami/wieczorami na wynajetej sali? witam piosalem juz wyraznie: tez sie pisze na siatke, na starolece jest 40zl za 2 godziny czyli 20pln za 1 godz. daj znac jak sie sprawy rozwina, pozdrowka. Pawel, GG 2143044... i jak narazie brak chetnych. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Paweł - gdzie na Starolece jest ta sala? 15.10.05, 01:33 petitt napisał: > bejbiko2 napisała: > > > Czy są chetni zeby amatorsko pograc w siatkowke 2 razy w tygodniu > > popoludniami/wieczorami na wynajetej sali? > witam piosalem juz wyraznie: > tez sie pisze na siatke, na starolece jest 40zl za 2 godziny czyli 20pln > za 1 godz. daj znac jak sie sprawy rozwina, pozdrowka. Pawel, GG 2143044... > i jak narazie brak chetnych. :-(( Pawel - usilowalysmy Cie zlapac z Ewą na gg, ale bez skutku. Napisz gdzie dokladnie jast ta sala na starolece i jaki jest tam dojazd, ok? Poki co - kompletujemy liste chetnych i ustalamy sale. Jak bedzie umowiona sala, to sie spotkamy wszyscy, zeby sprawdzic czy nam odpowiada i omowic szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
petitt Re: Paweł - gdzie na Starolece jest ta sala? 15.10.05, 07:57 hej, :-))) ciesze sie ze myslicie iz nie musze wcale spac - tez bym tak chcial (czemu zaczynacie poszukiwania mojej osoby na GG o 1.33 w nocy???). to jest tak: 1.Jest to szkola podstawowa na Starolece,a dokladniej na Minikowie (z petli A89 i 94) 5 minut drogi autobusem i przy rondzie jest szkola-przystanek tez:-)) 2.Gramy tam - jak narazie we wtorki od 19.00 do 21.30 (ale to nie ja zalatwialem) 3.W ten wtorek moge sie dowiedziec co i jak. 4.Zalezalo by mi aby zorganizowac siatke takze w inne dni niz wtorek. 5.Jest tam siatka i 2 pilki. 6.Wiem takze,ze na Krolowej Jadwigi jest szkola vis a vis AWF ( to chyba ogolniak) i tam widze ze czesto klepia pilke, ale nie znam tam nikogo i nie mam jak narazie wejscia, ale moge wybadac. 7.W Nautilusie-na Chwialkowskiego przy Bema jest wspaniala sal do siatki-ale mysle ze drogo tam bedzie. Pozdr,Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzialena Re: Paweł - gdzie na Starolece jest ta sala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:57 Jakby co doliczcie jeszcze mnie i moją koleżankę Kasie:)))Pozdrawiam i czekam na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Paweł - gdzie na Starolece jest ta sala? 17.10.05, 09:50 Czyli jutro sie spotykamy? Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Paweł - gdzie na Starolece jest ta sala? 17.10.05, 12:57 No wiec tak, im dluzej bedziemy zwlekac i sie zbierac tym wieksza kicha bedzie z sala, bo dzwonie i dzwonie i pozajmowane juz sa w wiekszosci. Pawel, jesli ta Staroleka jest ok to obstawmy ja i chodzmy grac. Slowckiego rezerwowalam ostatnio ale jakos nikt sie na gotowe nie zebral. Czekam na odzew jakis i meskie decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 17.10.05, 09:47 chetni sa, nie odpowiadales na GG na moje "zaczepki" siatkarskie. Staroleka jak dla mnie ok, nie wiem jak reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
machu81 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 18.10.05, 12:01 Witam, co do tej starołęki to szczerze powiem, że dla mnie to raczej niewygodne żeby tam dotrzeć. Mam pewny namiar (dzwoniłem) do 33 LO w Poznaniu na Wyspiańskiego. Jest sala wolna w czwartki - od 17,50 do 19,50 koszt - 21zł za godzinkę. Co Wy na to? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 18.10.05, 12:04 Ja jestem za jak najbardziej. A reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 18.10.05, 12:13 Dla wyjasnienia: Wyspianskiego to za targami jadac Matejki, niedaleko Glogowskiej przed rynkiem łazarskim. Umowmy sie moze juz jakos co? Ten czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
machu81 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 18.10.05, 12:25 Ja jak najbardziej jestem na TAK. Dojazd jest dobry - bo to blisko Głogowskiej jak pisała bejbiko2, więc myślę że jest to w pewnym sensie neutralny punkt;) Co z resztą chętnych? Podtrzymujecie swoje deklaracje?! Prosimy o szybką decyzję i odpowiedź na forum - DZIŚ JUŻ WTOREK! Pani wspominała o "długofalowych" planach, więc warto byłoby przy okazji zadeklarować się czy jesteście zdecydowani, abyśmy grali w każdy czwartek. Wiadomo, że wiązałoby się to zapewne z regularnymi opłatami (spodziewam się, że okres rozliczeniowy to miesiąc). Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu 18.10.05, 13:31 Ok, dwie osoby pod postacia Mircei :) przed chwila mi nadaly ze 17,30 pod szkola. Ja bede, Machu81 mam nadzieje ze Ty tez. Reszta - dopisywac sie tutaj szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petrax Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.10.05, 13:56 Mi czwartek nie pasuje :( Jakbym się ostro sprężył, to zdążę najwyżej na ostatnie pół godziny... Czy jeszcze jakieś inne terminy są do załatwienia? Odpowiedz Link Zgłoś
mircea pasuje - jak najbardziej :) 18.10.05, 13:27 Nam generalnie pasuje - mamy tylko mały problem z obuwiem sportowym ;) - ale do czwartku powinniśmy się z tym uporać. Odpowiedz Link Zgłoś
petitt Re: pasuje - jak najbardziej :) 18.10.05, 15:09 Hej ALL, wielkie sorki za nie odzywanie sie, ale zdechl mi komp i dopiero teraz sie z nim uporalem. A nie spieszylo mi sie poniewaz mowilem wam ze cokolwiek moge zalatwic we wtorek (dzisiaj) ale dopiero po zejsciu...z sali czyli ok 22.00 Wiem ze nie kazdemu pasuje staroleka :-))) i skoro sie tak sprawy rozwinely,to choc mieszkam na Starolece to bez problemu dojade w rejon Glogowskiej, czyli ze 100% pewnoscia mozecie mnie tam gdzies dopisac do listy. Pozdrawiam goraco :-))) jak by co to GG: 2143044 Odpowiedz Link Zgłoś
machu81 WAŻNE informacje 18.10.05, 15:19 Witam ponownie, Niestety Pani w szkole powiedziała, że na ten czwartek niestety już nie da rady...Możemy chodzić od 27.10 co tydzień I TAK WSTĘPNIE ZAREZERWOWAŁEM - 2 godziny gry! Tak jak wspomniałem cena - 21zł/h za salę. Tak więc jeszcze raz proszę Was o deklaracje: -czy chcecie regularnie co tydzień chodzić na siatkę, -na ile miesięcy byśmy mniej więcej wynajmowali, -ile osób każda z osób ma dodtakowo (bo takie informacje widzę, że są). Nie chciałbym zostać postawiony w takiej sytuacji, że osoby się wykruszą a za wynajęcie sali i tak trzeba będzie płacić - POTWIERDZONY OKRES ROZLICZENIOWY 1 MIESIĄC. Czekam zatem na maile od Was (w nich również o jakiś kontakt do Was - mail, GG, kom., co wolicie), do piątku MUSIMY podjąc ostateczną decyzję. Wszystko jest na dobrej drodze żebyśmy zaczęli w końcu grać:) Jakby co szczegóły na priva. Podrawiam, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
fama1979 czwartki 17.30 - 19.30 LO na Wyspianskiego 18.10.05, 17:03 Dla mnie czwartki poczawszy od 27 pazdziernika sa OK jesli chodzi o LO na Wyspianskiego. Deklaruje chec chodzenia co tydzien przez cala zime, warunki platnosci z gory sa OK (zakladam ze jak nas bedzie kilka, kilkanascie osob to stawka za jeden wieczor bedzie kilka zloty). Nie mam pilki, dajcie wiec znac czy bedziemy miec czym grac ;) Do zobaczenia wiec za tydzien w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: WAŻNE informacje 19.10.05, 10:30 U mnie ok, czwartki, obojetnie ktora godzina, a im wiecej tym lepiej. Widze, ze pilka juz jest, ale tez mam jedna w zapasie, koszty ok, grac moge do konca swiata jeden dzien dluzej:) Czyli przyszly tydzien. Fakt, ze weekend troche swiateczny, ale jesli o mnie chodzi to bez znaczenia, siedze w poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurasb Re: WAŻNE informacje 20.10.05, 23:19 Cześć,mam na imie Jurek i chętnie dołącze do ekipy grającej amatorsko w siatke- jeżeli jest taka możliwość to napisz gdzie i kiedy mozna się spotkać.Pozdrawiam>:)info zwrotne e-mail lub 0-606469373 Odpowiedz Link Zgłoś
mircea 27.10 - OK :) 18.10.05, 23:45 Jak juz wspomniałam ja jestem w dwóch osobach :) i nam termin pasuje, choć nie wiem, jak to będzie z wyjezdżającymi na Wszystkich świętych? Tylko czy my przez 2 godziny będziemy aż grać?? - ja to jestem kompletna amatorka, więc nie wiem, czy tyle podołam :( Może zacznijmy później i grajmy np. godzinę, tak aby ktoś, komu nie pasowała taka wczesna godzina też zdążył dojechać? Myślicie, że 2 godziny damy radę?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi-ka Re: 27.10 - OK :) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 00:44 Piszę się na grę z Wami, mam równiez całkiem, całkiem piłkę. W razie pytań GG 6392564. Co do terminu, każdy poza wtorkiem i piątkiem, gram na UAM-ie. A grać mogę do końca życia... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi-ka jeszcze jedno IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 00:53 Mieszkam na Batorego, więc jakby co mam kilka wolnych miejsc w aucie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mircea kolejna chętna do gry 19.10.05, 01:40 Mam też jeszcze jedną chetną osobę - czyli teraz wystepuję już w trzech osobach (prawie jak Trójca święta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
machu81 Jutro potwierdzenie 19.10.05, 15:14 Witam, w takim razie jutro zarezerwuję salę jak na razie na czwartek 27.10 i na listopad. Jeśli dobrze policzyłem, to zadeklarowało chęć grania 7 osób. Myślę, że optymalną liczbą byłoby 10/12 osób, więc staram się kogoś jeszcze zachęcić. Gdybyście mieli kolejnych zaiteresowanych to śmiało:) SALA JEST OD 17.50 do 19.50. Pozdrawiam, PS. dla mniej zorientowanych jak trafić zamieszczam link z mini mapką www.city.poznan.pl/mim/strony/oswiata/mapa.html?klasa=973&id_cz=16463&obiekt=25154&x=3920&y=4325&scale=9112&lang=pl&lhs=chapters Odpowiedz Link Zgłoś
blebla7 Re: Jutro potwierdzenie 19.10.05, 23:24 sorki za przydlugie milczenie, wsiaklam w prace, dopisuje sie do listy na czwartki 17.50-19.50, bede 27.10 przed szkola moj gg to 1736867 a mail blebla7 pilki nie posiadam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Gramy, gramy :-)) Są jeszcze chętni??? 10.11.05, 20:57 Tyle osób się deklarowało, a tu raptem zebrała się nas siódemka.. Nawet w siódemkę fajnie się grało, ale jeśli ktoś byłby jeszcze chętny, to zapraszamy :-) Czwartki, godz. 17:30, sala sportowa Gimnazjum nr 33, róg Jarochowskiego/Wyspiańskiego (koło hali Arena). Gramy do 19:40. Odpowiedz Link Zgłoś
machu81 A więc gramy! 20.10.05, 10:07 Witam, Z przyjemnością informuję, że udało się załatwić wszytsko tak jak chcieliśmy: -gramy w czwartki od 17,50 do 19,50 -szkoła udostępnia siatkę, piłkę (chyba jedną) -płatność za dany miesiąc do połowy miesiąca Fajnie byłoby, gdybyśmy wzięli ze sobą parę piłek na rozgrzewkę. Chyba każdy wie, że trzeba mieć jakieś obuwie na zmianę... Proponuję się zebrać około 17,30 przed szkołą. Tak więc mam nadzieję, że spotkamy się za tydzień w pełnym gronie:) Zadowoleni??? Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 Re: A więc gramy! 20.10.05, 10:34 No ba, rewelacja:) Doliczylam sie 10-11 osob, podział płciowy w normie. Do zobaczenia o 17,30 w czw. Odpowiedz Link Zgłoś
petitt Re: A więc gramy! 21.10.05, 00:13 No w koncu konkret, niezmiernie mi milo dopisac sie do Was, czyli do zobaczonka we czwartek 17.30 GG2143044 pozdrowionka Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiko2 alo 09.12.05, 11:50 Ja Was bardzo prosze, umowmy sie ze potwierdzamy przyjscie, wszyscy ok? Poznan piekne miasto, ale tam i z powrotem jezdzic srednia frajda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi-ka Re: alo IP: *.orange.pl 09.12.05, 13:35 no, fajka rzecz fajna ale już jest zimno.... Pani z Jagiełły, jeśli to aktualne mogę zabierać. Pisz na 6392564. Ewa, następnym razem palimy w kawiarni albo w jakimś mlecznym.... Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Gramy, gramy :-)) Czy są jeszcze chętni??? 10.11.05, 20:59 Tyle osób się deklarowało, a tu raptem zebrała się nas siódemka.. Nawet w siódemkę fajnie się grało, ale jeśli ktoś byłby jeszcze chętny, to zapraszamy :-) Czwartki, godz. 17:30, sala sportowa Gimnazjum nr 33, róg Jarochowskiego/Wyspiańskiego (koło hali Arena). Gramy do 19:40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Gramy, gramy :-)) Czy są jeszcze chętni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 10:16 Hej, ja bym się chętnie do Was dołączyła. Mieszkam na Jagiełły, więc trochę daleko, ale myślę, że tramwaje będą mi sprzyjające.Jeśli tylko dostanę pozwolenie dołączenia się do Was. Moje GG 5298179.Pozdrawiam. K. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea zapraszamy :-) 13.11.05, 22:16 Gość portalu: kate napisał(a): > Hej, ja bym się chętnie do Was dołączyła. Mieszkam na Jagiełły, więc trochę > daleko, ale myślę, że tramwaje będą mi sprzyjające.Jeśli tylko dostanę > pozwolenie dołączenia się do Was. Moje GG 5298179.Pozdrawiam. K. Pozwoleń nie wydajemy - zapraszamy wszystkich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal gramy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:51 Siema!! gracie jeszcze ?....chetnie bym sie do was przylaczyl.... wiec jezeli macie jeszcze miejsce to dajcie znac ..dzieki:) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruff Re: gramy??? IP: *.echostar.pl 11.04.06, 19:22 Na jakiej plaży? nad Rusałką?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tavla Re: gramy??? IP: *.icpnet.pl 13.04.06, 22:10 właśnie właśnie.. jak najbardziej jestem za zorganizowaniem może grupy na siatkę lub kosza.. jacyś chętni? :) Odpowiedz Link Zgłoś