kakui 07.10.05, 23:14 ktos mi powie co oni z nim zrobili? jakies roxy radio???? backstreet boys!!!! aaaaa powiedzcie mi ze rock radio jest na innej fali teraz !!!!!! aaaa chyba sie na eske rock przestawie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nata Re: ROck Radio 105.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:57 sama nie wiem co się dzieje! wyglada na to,ze nie ma juz Rock Radia :( ale syfffff ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: ROck Radio 105.4 08.10.05, 19:24 dokladnie.... syf to malo powiedziane... czy kiedykolwiek szlyszalas tam avril, kombi a moze robbiego? ja nie a teraz to taki syf zrobil ze szok. albo backstreet boys :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lc Re: Rock Radio z powrotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:30 Była to bobra i oryginalna stacja, z małą ilością gadania, i dobrą muzyką, której nie słyszało się nigdzie indziej (niektóre kawałki na Esce Rock i Afarze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapuch Re: Rock Radio z powrotem IP: *.izomet.org / 80.48.166.* 09.10.05, 12:36 z tego co wyszperałem w necie wynika, że cofnięto koncesje dla wszystkich trzech rozgłośni Rock Radia... Jakieś gó..ane roxy fm....... co za porażka Odpowiedz Link Zgłoś