v.i.k.k.a [...] 09.10.05, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 09.10.05, 23:16 Poczekajmy może z epitetami (ściera to wyjątkowo pieszczotliwe określenie na tę panią), aż Administracja raczy ogłosić oficjalny komunikat, a potem zastanowimy się, co robiny dalej. Mnie bardzo niepokoi, że nad forum wisi cały czas oferta pracy dla ORMOwca. Wydawało mi się, że sprawa jest załatwiona przez nas negatywnie i nie życzymy sobie tu takiej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 09.10.05, 23:19 Usunęła kilka moich postów...o kilka za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 09.10.05, 22:57 Tak, jest nim Caprice. Udalo sie to Vicce i mnie ustalic juz wczoraj wieczorem. Zostana podjete odpowiednie kroki, by utracila funkcje, ktora jej sie NIE NALEZY i z ktorej korzystac NIE UMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 665 Caprice moderatorem? Swiat oszalal! IP: *.icpnet.pl 09.10.05, 23:04 Jak ktos kto mowi ze PiS to faszysci moze byc moderatorem. Co prawda zdziwienie przechodzi gdy poznajemy prawde o ludziach i organizacji ktora ta funkcje jej powierzyla. Naczelny chleje wodke z mordercami i jescze nazywa ich ludzmi honoru. Sama caprice dopasowuje sie do stylu i popelnia razace bledy ortograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:09 Ale, czy rzeczywiście jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:17 Mam swoje przypuszczenia i nie tylko ja-dodam, że nie było to na zasadzie, że ja powiedziałam dr i on potwierdził(ani odwrotnie) tylko nam obojgu chodziło to po głowach. Nie pamietam tylko kto pierwszy poruszył temat. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:29 Ja pierwszy poruszylem ten temat. Ale caly czas pracuje nad jakims ladnym psikusem. I musze przyznac, ze mi to ladnie idzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:32 Wiem kochanie, że sobie poradzisz:))) Dla myszki wszystko:P <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:28 Cos czuje, ze tu trzeba bedzie wojne otwarta wypowiedziec! Trzeba walczyc o NASZE prawa. To MY tworzymy to forum, to MY sie tu glownie wypowiadamy. NIE MOZEMY POZWOLIC, zeby caprice czy ktos jej pokroju zamykal nam usta. Ona dziala jak komunistyczna cenzura. Chyba nie po to walczylismy o wolnosc slowa by teraz ten kapus mial nad nami "wladze"???? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:30 Żeby jeszcze DOBRZE sprawowała tę funkcję, ale jej sie cos popie..ło i usuwa wszystko tak jak leci:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Caprice moderatorem? Swiat zmądrzał! IP: *.icpnet.pl 09.10.05, 23:52 caprice jest fajna. ja ją bardzo lubię! cieszę się, że została moderatorem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poika Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 10.10.05, 07:21 ktos juz podawal idealne rozwiazanie - zalozcie sobie forum prywatne i wymieniajcie pogladami - o ile jest co wymieniac, bo czesto-gesto krzyczycie unisono. Chyba, ze wieksze audutorium utwierdza Was w przekonaniu, zludnym, ze macie racje i jestescie w wiekszosci, coz... a co do moderatora, jeszcze nawet nie ogloszono, kto nim jest. jescze nie zaczal pracowac, a juz jest sciera, juz jakies prywatne docinki, jakies swinstwa sie planuje? I tylko dlatego, ze Wasza infantylna ulubienica nie wygrala? Czy moze pod pozorem roznic w pogladach? Chocby ten watek daje niezle swiadectwo o calych "Was". W dobrym towarzystwie, pierdzacy i krzyczacy goscie, sa grzecznie wypraszani z salonu - tutaj krzycza, ze sa w wiekszosci i domagaja se respektowania prawa do wolnosci trawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 10.10.05, 08:44 Moja wersja jest taka, ze pozwolono Caprice moderowac (byc moze na okres probny), ale pod warunkiem, ze "nikomu o tym nie mowisz, bo cie tam nie lubia". Wystarczy troche dokladniej przyjrzec sie temu co sie tu dzieje by dojsc do takich wnioskow jak my. Ja tu dowodow nie bede przytaczal - a jest ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspamer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l STOP BYKOM.Caprice kup slownik! IP: *.icpnet.pl 10.10.05, 09:47 bo mam dosc czytania Twoich bledow. Zadnych ksiazke nie czytasz? Dziecko TV. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: STOP BYKOM.Caprice kup slownik! 10.10.05, 11:25 moderator jest od kasowania prostackich postów i na tym powinno sie zakonczyc *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 09:59 Hallo, hallo, Administracja! Ponawiamy pytanie o to, kto tu teraz sprząta. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:07 a co jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:10 Pytałem z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:22 aaa Ty to wiem, ale inni to nie wiem o co im chodzi z tą caprice. Teoretycznie moderatorów społecznych może być kilku (np. ja) i ich nie poznamy dla dobra ogółu, bo jak widać tu się pod lincz podchodzi od razu. Jesli jakiś wątek poleciał to przecież mozna o tym powiedzieć i sprawę wyjaśnić - np. w weekendy wyborcze poleciały pewnie wątki, bo cisza wyborcza - może to te, o których mówi nieroztropna vikka. Czy caprice jest moderatorem? A jesli tak to czy tak kiepskim jak tu się rozpisują? Nie wiem, bo nie zauwazyłam wpadek z nie wykasowaniem łamiących regulamin wątków czy nadmiernym kasowaniem. Jeśli nie zauważylam tzn. że jest dobrym moderatorem, albo w ogóle nim nie jest. Przy okazji sami zabralibyście się za porządki i pilnowali czy nie prowadzicie pustych dyskusji i personalnych przepychanek, bo moderator/admin nie siedzi non stop na necie. Jak dla mnie to połowa z tego wątku powinna wylecieć, ale co już poradzić, skoro dla kilku osób forum jest tożsame z chatami i kompletnie zastępuje życie prywatne. Dajcie spokój już z tą caprice, bo ona się tu w ogóle nie wypowiedziała, a Waszych wątków na jej temat wystarczy - wszyscy już wiemy co kto myśli na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:35 chodzi o to że moderator owszem musi być ale z grupki przodowników na tym forum!ahhh ale wtedy mieliby super!!tylko forum i nic innego nie miało by znaczenia(a teraz ma?hmmm..) *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 18:53 Nie, moderatora nie musi byc w ogole. Duzo zmieni obowiazek logowania. Ale niestety, adm nie chce wprowadzic :( Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 22:49 To wiarygodne źródło, o którym wspominał dr huckenbush to moja osoba. Powtarzam - caprice nie jest moderatorem społecznym. I nim nie zostanie. Podobnie jak v.i.k.k.a. czy doktor. Przepraszam wszystkich, którzy oczekiwali mojej błyskawicznej odpowiedzi. __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 22:51 Jako założyciel wątku dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
2pp Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 22:58 > Powtarzam - caprice nie jest moderatorem społecznym. Doktor - pewnie nawet nie jest Ci teraz głupio za te bezpodstawne insynuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:16 2pp napisała: [...] > Doktor - pewnie nawet nie jest Ci teraz głupio za te bezpodstawne insynuacje? [...] Niby dlaczego ma być mu głupio. Godna podziwu jest jego czujność, lepiej dmuchać na zimne. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a jego czujnosc jest prawie tak dobra jak moja 10.10.05, 23:34 czyli na wysokim poziomie:) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:39 > Niby dlaczego ma być mu głupio. Godna podziwu jest jego czujność, lepiej dmucha > ć na zimne. > No wlasnie. Glupio by mi bylo, gdyby moje przypuszczenia okazaly sie prawdziwe - oznaczaloby to, ze za pozno sie obudzilem! Odpowiedz Link Zgłoś
2pp Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:56 > Niby dlaczego ma być mu głupio. Racja. On tylko oskarżył kogoś o kierowanie się prywatnymi interesami zamiast zasadami. Jest zwolniony, oczywista, z wszelkiej odpowiedzialności - wiemy przecież wszyscy jaka ta Caprice jest. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:34 nie, bo nie ma powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:38 > Doktor - pewnie nawet nie jest Ci teraz głupio za te bezpodstawne insynuacje? Bezpodstawne to one nie byly - inaczej bym nie pisal mejla do Blazeja. Zbyt duzo "lightowych" pojechanek z Caprice zniknelo, a naprawde nieladne okreslenia na Vikke zostawaly dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:42 na vikke?przyznaj sie przerosniety placku jak sie ta prostaczka nazywa buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
2pp Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:58 > Bezpodstawne to one nie byly - inaczej bym nie pisal mejla do Blazeja. > Zbyt duzo "lightowych" pojechanek z Caprice zniknelo, a naprawde nieladne > okreslenia na Vikke zostawaly dluzej. Czegoś w tym stylu się właśnie spodziewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: łeeeeeeeeeeeeeeeee 10.10.05, 23:36 Nie rób nam tego. Jak zwykle dostarczyłaś nam niemało emocji. Po prostu było ekstra! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: łeeeeeeeeeeeeeeeee 10.10.05, 23:38 Zabieram zabawki i idę do domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: łeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:40 zabieraj tłusty ryj i spie..j na wioche Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: łeeeeeeeeeeeeeeeee 10.10.05, 23:51 Masz bardzo ograniczony język. Ciągle tylko tłusty ryj, i tłusty ryj. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:36 vipunia napisała: [...] > Teoretycznie moderatorów społecznych może być kilku (np. ja) [...] Jeśli to żart, to bardzo głupi. Żadna praca nie hańbi pod warunkiem, że bierze się za nią pieniądze. Robienie jednak czegoś takiego za frico, to już patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 18:53 vipunia napisała: > aaa Ty to wiem, ale inni to nie wiem o co im chodzi z tą caprice. > > Teoretycznie moderatorów społecznych może być kilku (np. ja) i ich nie poznamy > dla dobra ogółu, bo jak widać tu się pod lincz podchodzi od razu. Niekoniecznie. Np nie sadze bym mial cos przeciwko moderatorom takim jak Ty czy George lub Pan Nikt. Pare innych osob tez by sie oczywiscie znalazlo, bo tu wiele osob ma rozsadne podejscie. > Jesli jakiś > wątek poleciał to przecież mozna o tym powiedzieć i sprawę wyjaśnić - np. w > weekendy wyborcze poleciały pewnie wątki, bo cisza wyborcza - może to te, o > których mówi nieroztropna vikka. Nie o takie watki chodzi. Chodzi o to, ze watki w ktorych Vikka zostala obrazana - mimo klikania w czerwony kosz - zostawaly na forum, a te, w ktorych cos sie pojawilo na Caprice (ale delikatne okreslenia: matolek, panna ktora nie lubi dzieci) - bylo natychmiast kasowane. > Czy caprice jest moderatorem? A jesli tak to czy tak kiepskim jak tu się > rozpisują? Nie wiem, bo nie zauwazyłam wpadek z nie wykasowaniem łamiących > regulamin wątków czy nadmiernym kasowaniem. No ja zauwazylem kilka postow, ktore ZDECYDOWANIE nie lamaly regulaminu ani prawa, a zostaly usuniete. > Dajcie spokój już z tą caprice, bo ona się tu w ogóle nie wypowiedziała, a > Waszych wątków na jej temat wystarczy - wszyscy już wiemy co kto myśli na jej > temat. > Wypowiada sie i to bardzo czesto. Nawet o tym nie wiesz ;) Za kilka chwil ujawnie cos - ale w nowym watku, bo to WAZNE! Odpowiedz Link Zgłoś
poika George? 11.10.05, 07:01 > Nie o takie watki chodzi. Chodzi o to, ze watki w ktorych Vikka zostala obrazan > a > - mimo klikania w czerwony kosz - zostawaly na forum, a te, w ktorych cos sie > pojawilo na Caprice (ale delikatne okreslenia: matolek, panna ktora nie lubi > dzieci) - bylo natychmiast kasowane. george! gdzie jestes?! Twoi ulubiency klikaja w czerwony kosz, a Ty milczysz? Innymi pomiatasz jak domagaja sie skasowania watku czy wypowiedzi, a tu otwarcie pisze sie o powtarzalnym procederze naprowadzania cenzora! nie dodasz niczego od siebie? Moze to nawet vikka klikala, z pobudek jakze prymitywnych, bo osobistych - nie wydasz zadnej reprymendy? czyzbys byl, o moj boze, stronniczy? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: George? 11.10.05, 10:56 Co innego silne argumenty, co innego arumenty sily. Poza tym Caprice DONOSI wysylajac mejle z linkami i durnymiprosbami o zablokowanie uzytkownikow. A ja tylko klikam, zeby usunac post, ktory lamie REGULAMIN. Odpowiedz Link Zgłoś
poika Re: George? 11.10.05, 11:10 alez ja Ciebie nie krytykuje. Pytanie bylo do george'a, ktory atakuje wszystkich, ktorzy maja cos wspolnego z moderowaniem lub przyznali sie (badz george tak wywnioskowal - czy slusznie nie mnie oceniac) do uzywania "czerwonego kosza". Interesuje mnie tylko i wylacznie jego opinia, a wlasciwie jej brak, ktory oznaczalby stronniczosc rzeczonego. Sam george w przypadku innych osob powodami uzywania "czerwonego kosza" sie nie zajmowal, jedynie zjawiskiem jego uzytkowania... ot taka moja ciekawosc Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: George? 11.10.05, 21:48 Swojego zdania na temat klikaczy nie zmieniam. Jeszcze gorsze mniemanie mam o właścicielach tego interesu, którzy konfidencki mechanizm wprowadzili. Mamy jednak obecnie na forum stan wyjątkowy. Przesympatyczna, pełna wdzięku, uroku i niebywałego poczucia humoru dziewczyna została brutalnie zaatakowana przez osobę nieakceptowaną przez społeczność internetową nie tylko tu, ale i innych forach. W takiej sytuacji działania Dra mnie nie dziwią i je całkowicie usprawiedliwiam. Broni w końcu bliskiej sobie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a jak mniemam ten ideał to ja:P 11.10.05, 23:31 Dziekuje w takim razie za wyrazy uznania i postaram się nie zawieść Cie w mojej dalszej dzialanosci na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
poika Re: George? 12.10.05, 07:03 czyli jednak stronniczosc. niektorzy bronia sobie bliskie osoby, inni swoje poglady i przekonania, jednak w tym wypadku jest to uzasadnione? W dodatku swoj brak obiektywizmu podkreslasz jakimis subiektywnymi opiniami typu "pelna wdzieku", "brutalnie", "przesympatyczna", "nieakceptowana". Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:31 vipunia napisała: > wątek poleciał to przecież mozna o tym powiedzieć i sprawę wyjaśnić - np. w > weekendy wyborcze poleciały pewnie wątki, bo cisza wyborcza - może to te, o > których mówi nieroztropna vikka. ###nie to np te w których napisałam, ze po smochowicach chodzi panna, która nie lubi dzieci. Inne, dodam obraźliwe, zostają. Oczywiście tok myślenia moderatora przypomina tok myslenia pewnej panny(nie obrażajac moderatora oczywiście:P), stad nasze podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alkoholiszek Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 11.10.05, 14:10 Co to jest za argument - panna która nie lubi dzieci? O czym ma to niby świadczyć? Nie ma obowiązku lubienia dzieci, czemu ma służyć taki argument? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 11.10.05, 14:47 Masz rację-kazdy lubi co chce, ja nie lubie tych co nie lubią dzieci, dlatego nie wiem dlaczego ten watek, w którym stwierdzam, ze na smochowicach trzeba uwazac na taka jedna co nie lubi dzieci, poleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:51 NIE LUBI czyli NIE CHCE MIEC DZIECI!!! wiec tobie nic do tego!!!zajmij sie nicnierobieniem bo widac że to ci najlepiej wychodzi no poza..... nie napisze by mnie nie skasowali ale i tak wszyscy wiedza buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:51 dobrze wiesz ze w tym watku było cos jeszcze i za to on poleciał! Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 18:49 Ze sprawdzonego zrodla juz wiem, ze forum nie ma moderatora spolecznego. A jesli miec bedzie, to nie bedzie to na pewno nie bedzie to Caprice. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:15 Dociekliwi forumowicze dostrzegli, że zmieniły się kryteria usuwania postów i stąd przypuszczenia, że nowa miotła się pojawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:21 A swoją drogą, ciekawe. Czy posty w tym wątku pociał Pan Błażej i nie chce się odezwać, czy ktoś inny?? Panie Błażeju, niech Pan się nie wstydzi i da głos. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Z Centrali donoszą... 10.10.05, 21:51 że forum samo się sprząta forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30208461 Może pora ponowić postulat obowiązkowego logowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Z Centrali donoszą... IP: *.orange.pl 11.10.05, 07:35 .george.l napisał: > Może pora ponowić postulat obowiązkowego logowania? A co ci da obowiązek logowania ? Możesz założyć tysiące loginów. Bez logowania widać twoją domenę, więc można częściowo kogoś zidentyfikować. Przy logowaniu nie da się tego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Z Centrali donoszą... 11.10.05, 09:29 Gość portalu: XXL napisał(a): [...] > A co ci da obowiązek logowania ? [...] Wałkowaliśmy już ten temat, ale powtórzę. Da choćby to, że będę mógł w pełni wykorzystać możliwości oferowane przez "moje forum". [...] > Możesz założyć tysiące loginów. [...] Zgadza się, ale to już jakieś utrudnienie dla trolla. [...] > Bez logowania widać twoją domenę, [...] Nic to daje w przypadku osób korzystających z Tepsy czy ICPnetu, a tych jest większość. Ubaw mamy jedynie w przypadku internautów budżetowych bawiących się na forum w godzinach pracy. Dodam jeszcze, w oparciu o własne, spore już doświadczenie, że bez względu czy jest się forumowym błaznem, zadymiaczem, czy konstruktywnym dyskutantem, to efektywność naszych działań po zaistnieniu pod konkretnym imieniem znacznie wzrasta. A chyba o to w tej zabawie chodzi, by być widzianym. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: Z Centrali donoszą... 11.10.05, 10:35 wystarczy słowo o moderacji a cieknie wam ślinka na tą posadke,być moderatorem na tym forum to dla niektórych spelnienie najskrytszych marzen i oh!ta władza!!! *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Z Centrali donoszą... 11.10.05, 10:53 Pod moim adresem to chyba niestosowna uwaga, bo wiele energii i klikania w klawiaturę poświęcam na walkę z darmowymi pachołkami i donosicielami. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: Z Centrali donoszą... 11.10.05, 11:07 czepiasz sie, podpisałam sie pod ostatnim postem bo nie zagłebiam sie zbyt w temat.tyle *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 11:01 Bzdura. W wakacje o tym pisalem, bo faktycznie chcialem byc moderatorem. Nadal uwazam, ze wykonywalbym prace dobrze, ale skoro zdanie spolecznosci jest podzielone w tej kwestii - trudno sie mowi. Mam to w dupie. Bez moderatora to forum sobie rowniez doskonale poradzi. A na pewno bez takiego moderatora o jakim tu pisalismy... Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 11:49 drhuckenbush napisał: [...] > skoro zdanie spolecznosci jest > podzielone w tej kwestii - trudno sie mowi. Mam to w dupie. [...] Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale weź proszę pod uwagę, że choć w wielu sprawach się zgadzamy, to gdybyś dostał do ręki miotłę, niejednokrotnie musiałbyś w stosunku do mnie jej użyć, bo pejsaci z centrali i lokalni koszowi klikacze nie dali by Ci żyć. Niech będzie jak jest. Myślę, że logowanie wiele zmieni na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 20:52 > Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale weź proszę pod uwagę, że choć w wielu sprawac > h się zgadzamy, to gdybyś dostał do ręki miotłę, niejednokrotnie musiałbyś w st > osunku do mnie jej użyć, bo pejsaci z centrali i lokalni koszowi klikacze nie d > ali by Ci żyć. Niech będzie jak jest. Myślę, że logowanie wiele zmieni na lepsz > e. Pejsate sily nie sa w stanie mnie do niczego zmusic. A gdyby probowaly, to bym sie wycofal z tej roli... Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Z Centrali donoszą... 13.10.05, 09:50 drhuckenbush napisał: [...] > Pejsate sily nie sa w stanie mnie do niczego zmusic. A gdyby probowaly, to bym > sie wycofal z tej roli... [...] Właśnie dałeś świadectwo zupełnego braku kwalifikacji do roli moderatora na forach gazety. Do tego potrzebne są bezmyślne kundle, a nie ludzie posiadający własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
2pp Re: Z Centrali donoszą... 13.10.05, 19:41 > Właśnie dałeś świadectwo zupełnego braku kwalifikacji do roli moderatora na for > ach gazety. Do tego potrzebne są bezmyślne kundle, a nie ludzie posiadający wła > sne zdanie. A teraz się jeszcze pocałujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Z Centrali donoszą... 13.10.05, 20:23 Stanowczo protestuję....z całym szacunkiem dla george'a oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 10:59 Poza tym antyvikki wtedy znikna, bo to sa zwykle TCHORZE. Ja sie nie boje jako ja powiedziec ze cos mi pasuje, a cos nie. A reszta jak widac to zwyczajne tchorze, pozbawione resztek odwagi cywilnej, ktore uciekaja sie do podpisania postu o poziomie jeszsze nizszym niz ich ujemny iloraz inteligencji nickiem "antyvikka", "antydr" czy "antydzordz". ZALOSNE Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 10:57 Gość portalu: XXL napisał(a): > A co ci da obowiązek logowania ? > Możesz założyć tysiące loginów. Ale to juz duzo zachodu. Admin moglby zamiast usuwac watki usuwac konta uzytkownikow, ktorzy zasmiecaja. Myslisz, ze Caprice i jej podobni chcieliby przed kazdym wyslaniem posta na forum nowe konto sobie zakladac? > Bez logowania widać twoją domenę, > więc można częściowo kogoś zidentyfikować. > Przy logowaniu nie da się tego zrobić. Uzytkownicy widza. Administracja widzi zawsze - przynajmniej powinna, bo baza danych powinna zawierac historie logowan. Niemniej tak naprawde nic nam nie daje to, ze znamy nazwe hosta bez pierwszego fragmentu - zazwyczaj wiesz tylko tyle, ze jest to uzytkownik neostrady... Odpowiedz Link Zgłoś