Dodaj do ulubionych

Czy to forum ma już moderatora społecznego?

09.10.05, 22:52
???
Obserwuj wątek
    • v.i.k.k.a [...] 09.10.05, 22:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 09.10.05, 23:16
        Poczekajmy może z epitetami (ściera to wyjątkowo pieszczotliwe określenie na tę panią), aż Administracja raczy ogłosić oficjalny komunikat, a potem zastanowimy się, co robiny dalej. Mnie bardzo niepokoi, że nad forum wisi cały czas oferta pracy dla ORMOwca. Wydawało mi się, że sprawa jest załatwiona przez nas negatywnie i nie życzymy sobie tu takiej funkcji.
        • v.i.k.k.a Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 09.10.05, 23:19
          Usunęła kilka moich postów...o kilka za dużo
        • v.i.k.k.a ja zawsze wszystkich rozpieszczam:P(nt) 09.10.05, 23:20

• Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:18
    • drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 09.10.05, 22:57
      Tak, jest nim Caprice. Udalo sie to Vicce i mnie ustalic juz wczoraj wieczorem.
      Zostana podjete odpowiednie kroki, by utracila funkcje, ktora jej sie NIE NALEZY
      i z ktorej korzystac NIE UMIE.
      • Gość: 665 Caprice moderatorem? Swiat oszalal! IP: *.icpnet.pl 09.10.05, 23:04
        Jak ktos kto mowi ze PiS to faszysci moze byc moderatorem. Co prawda zdziwienie
        przechodzi gdy poznajemy prawde o ludziach i organizacji ktora ta funkcje jej
        powierzyla. Naczelny chleje wodke z mordercami i jescze nazywa ich ludzmi
        honoru. Sama caprice dopasowuje sie do stylu i popelnia razace bledy
        ortograficzne.
        • pan.nikt Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:09
          Ale, czy rzeczywiście jest??
          • v.i.k.k.a Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:17
            Mam swoje przypuszczenia i nie tylko ja-dodam, że nie było to na zasadzie, że ja
            powiedziałam dr i on potwierdził(ani odwrotnie) tylko nam obojgu chodziło to po
            głowach. Nie pamietam tylko kto pierwszy poruszył temat.
            • drhuckenbush Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:29
              Ja pierwszy poruszylem ten temat.
              Ale caly czas pracuje nad jakims ladnym psikusem. I musze przyznac, ze mi to
              ladnie idzie :D
              • v.i.k.k.a Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:32
                Wiem kochanie, że sobie poradzisz:)))
                Dla myszki wszystko:P
                <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
        • drhuckenbush Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:28
          Cos czuje, ze tu trzeba bedzie wojne otwarta wypowiedziec!
          Trzeba walczyc o NASZE prawa.
          To MY tworzymy to forum, to MY sie tu glownie wypowiadamy.
          NIE MOZEMY POZWOLIC, zeby caprice czy ktos jej pokroju zamykal nam usta.
          Ona dziala jak komunistyczna cenzura. Chyba nie po to walczylismy o wolnosc
          slowa by teraz ten kapus mial nad nami "wladze"????
          • v.i.k.k.a Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 09.10.05, 23:30
            Żeby jeszcze DOBRZE sprawowała tę funkcję, ale jej sie cos popie..ło i usuwa
            wszystko tak jak leci:D
            • Gość: ja Re: Caprice moderatorem? Swiat zmądrzał! IP: *.icpnet.pl 09.10.05, 23:52
              caprice jest fajna. ja ją bardzo lubię! cieszę się, że została moderatorem.
              :-)
          • poika Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 10.10.05, 07:21
            ktos juz podawal idealne rozwiazanie - zalozcie sobie forum prywatne i
            wymieniajcie pogladami - o ile jest co wymieniac, bo czesto-gesto krzyczycie
            unisono. Chyba, ze wieksze audutorium utwierdza Was w przekonaniu, zludnym, ze
            macie racje i jestescie w wiekszosci, coz...
            a co do moderatora, jeszcze nawet nie ogloszono, kto nim jest. jescze nie
            zaczal pracowac, a juz jest sciera, juz jakies prywatne docinki, jakies
            swinstwa sie planuje? I tylko dlatego, ze Wasza infantylna ulubienica nie
            wygrala? Czy moze pod pozorem roznic w pogladach? Chocby ten watek daje niezle
            swiadectwo o calych "Was". W dobrym towarzystwie, pierdzacy i krzyczacy goscie,
            sa grzecznie wypraszani z salonu - tutaj krzycza, ze sa w wiekszosci i domagaja
            se respektowania prawa do wolnosci trawienia.
            • drhuckenbush Re: Caprice moderatorem? Swiat oszalal! 10.10.05, 08:44
              Moja wersja jest taka, ze pozwolono Caprice moderowac (byc moze na okres
              probny), ale pod warunkiem, ze "nikomu o tym nie mowisz, bo cie tam nie lubia".
              Wystarczy troche dokladniej przyjrzec sie temu co sie tu dzieje by dojsc do
              takich wnioskow jak my. Ja tu dowodow nie bede przytaczal - a jest ich sporo.
          • Gość: antyspamer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:21
            • Gość: l STOP BYKOM.Caprice kup slownik! IP: *.icpnet.pl 10.10.05, 09:47
              bo mam dosc czytania Twoich bledow. Zadnych ksiazke nie czytasz? Dziecko TV.
              • moja.ciocia Re: STOP BYKOM.Caprice kup slownik! 10.10.05, 11:25
                moderator jest od kasowania prostackich postów i na tym powinno sie zakonczyc

robocza sygnaturka
    • l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 09:59
      Hallo, hallo, Administracja! Ponawiamy pytanie o to, kto tu teraz sprząta.
      • vipunia Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:07
        a co jest nie tak?
        • pan.nikt Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:10
          Pytałem z ciekawości
          • vipunia Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:22
            aaa Ty to wiem, ale inni to nie wiem o co im chodzi z tą caprice.

Teoretycznie moderatorów społecznych może być kilku (np. ja) i ich nie poznamy
            dla dobra ogółu, bo jak widać tu się pod lincz podchodzi od razu. Jesli jakiś
            wątek poleciał to przecież mozna o tym powiedzieć i sprawę wyjaśnić - np. w
            weekendy wyborcze poleciały pewnie wątki, bo cisza wyborcza - może to te, o
            których mówi nieroztropna vikka.
            Czy caprice jest moderatorem? A jesli tak to czy tak kiepskim jak tu się
            rozpisują? Nie wiem, bo nie zauwazyłam wpadek z nie wykasowaniem łamiących
            regulamin wątków czy nadmiernym kasowaniem. Jeśli nie zauważylam tzn. że jest
            dobrym moderatorem, albo w ogóle nim nie jest.
            Przy okazji sami zabralibyście się za porządki i pilnowali czy nie prowadzicie
            pustych dyskusji i personalnych przepychanek, bo moderator/admin nie siedzi non
            stop na necie. Jak dla mnie to połowa z tego wątku powinna wylecieć, ale co już
            poradzić, skoro dla kilku osób forum jest tożsame z chatami i kompletnie
            zastępuje życie prywatne.
            Dajcie spokój już z tą caprice, bo ona się tu w ogóle nie wypowiedziała, a
            Waszych wątków na jej temat wystarczy - wszyscy już wiemy co kto myśli na jej
            temat.
            • moja.ciocia Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:35
              chodzi o to że moderator owszem musi być ale z grupki przodowników na tym
              forum!ahhh ale wtedy mieliby super!!tylko forum i nic innego nie miało by
              znaczenia(a teraz ma?hmmm..)

robocza sygnaturka
              • drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 18:53
                Nie, moderatora nie musi byc w ogole.
                Duzo zmieni obowiazek logowania.
                Ale niestety, adm nie chce wprowadzic :(
                • redakcja_poznan Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 22:49
                  To wiarygodne źródło, o którym wspominał dr huckenbush to moja osoba.
                  Powtarzam - caprice nie jest moderatorem społecznym. I nim nie zostanie.
                  Podobnie jak v.i.k.k.a. czy doktor.
                  Przepraszam wszystkich, którzy oczekiwali mojej błyskawicznej odpowiedzi.

• pan.nikt Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 22:51
                    Jako założyciel wątku dziękuję za odpowiedź.
                  • 2pp Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 22:58
                    > Powtarzam - caprice nie jest moderatorem społecznym.

Doktor - pewnie nawet nie jest Ci teraz głupio za te bezpodstawne insynuacje?
                    • l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:16
                      2pp napisała:
                      [...]
                      > Doktor - pewnie nawet nie jest Ci teraz głupio za te bezpodstawne insynuacje?
                      [...]
                      Niby dlaczego ma być mu głupio. Godna podziwu jest jego czujność, lepiej dmuchać na zimne.

• v.i.k.k.a jego czujnosc jest prawie tak dobra jak moja 10.10.05, 23:34
                        czyli na wysokim poziomie:)
                      • drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:39
                        > Niby dlaczego ma być mu głupio. Godna podziwu jest jego czujność, lepiej dmucha
                        > ć na zimne.
                        >

No wlasnie. Glupio by mi bylo, gdyby moje przypuszczenia okazaly sie prawdziwe -
                        oznaczaloby to, ze za pozno sie obudzilem!
                      • 2pp Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:56
                        > Niby dlaczego ma być mu głupio.

Racja. On tylko oskarżył kogoś o kierowanie się prywatnymi interesami zamiast
                        zasadami.

Jest zwolniony, oczywista, z wszelkiej odpowiedzialności - wiemy przecież
                        wszyscy jaka ta Caprice jest.
                    • v.i.k.k.a Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:34
                      nie, bo nie ma powodu.
                    • drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:38
                      > Doktor - pewnie nawet nie jest Ci teraz głupio za te bezpodstawne insynuacje?

Bezpodstawne to one nie byly - inaczej bym nie pisal mejla do Blazeja.
                      Zbyt duzo "lightowych" pojechanek z Caprice zniknelo, a naprawde nieladne
                      okreslenia na Vikke zostawaly dluzej.
                      • Gość: antyvika Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:42
                        na vikke?przyznaj sie przerosniety placku jak sie ta prostaczka nazywa buahahahahaha
                      • 2pp Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:58
                        > Bezpodstawne to one nie byly - inaczej bym nie pisal mejla do Blazeja.
                        > Zbyt duzo "lightowych" pojechanek z Caprice zniknelo, a naprawde nieladne
                        > okreslenia na Vikke zostawaly dluzej.

Czegoś w tym stylu się właśnie spodziewałem.
                  • v.i.k.k.a łeeeeeeeeeeeeeeeee 10.10.05, 23:32
                    to ja się tak nie bawię:P
                    • l.george.l Re: łeeeeeeeeeeeeeeeee 10.10.05, 23:36
                      Nie rób nam tego. Jak zwykle dostarczyłaś nam niemało emocji. Po prostu było ekstra!
                      • v.i.k.k.a Re: łeeeeeeeeeeeeeeeee 10.10.05, 23:38
                        Zabieram zabawki i idę do domu;)
                        • Gość: antyvika Re: łeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:40
                          zabieraj tłusty ryj i spie..j na wioche
                          • pan.nikt Re: łeeeeeeeeeeeeeeeee 10.10.05, 23:51
                            Masz bardzo ograniczony język.
                            Ciągle tylko tłusty ryj, i tłusty ryj.
                            Żałosne.
            • l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:36
              vipunia napisała:

[...]
              > Teoretycznie moderatorów społecznych może być kilku (np. ja) [...]

Jeśli to żart, to bardzo głupi. Żadna praca nie hańbi pod warunkiem, że bierze się za nią pieniądze. Robienie jednak czegoś takiego za frico, to już patologia.
            • drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 18:53
              vipunia napisała:

> aaa Ty to wiem, ale inni to nie wiem o co im chodzi z tą caprice.
              >
              > Teoretycznie moderatorów społecznych może być kilku (np. ja) i ich nie poznamy
              > dla dobra ogółu, bo jak widać tu się pod lincz podchodzi od razu.

Niekoniecznie. Np nie sadze bym mial cos przeciwko moderatorom takim jak Ty czy
              George lub Pan Nikt. Pare innych osob tez by sie oczywiscie znalazlo, bo tu
              wiele osob ma rozsadne podejscie.

> Jesli jakiś
              > wątek poleciał to przecież mozna o tym powiedzieć i sprawę wyjaśnić - np. w
              > weekendy wyborcze poleciały pewnie wątki, bo cisza wyborcza - może to te, o
              > których mówi nieroztropna vikka.

Nie o takie watki chodzi. Chodzi o to, ze watki w ktorych Vikka zostala obrazana
              - mimo klikania w czerwony kosz - zostawaly na forum, a te, w ktorych cos sie
              pojawilo na Caprice (ale delikatne okreslenia: matolek, panna ktora nie lubi
              dzieci) - bylo natychmiast kasowane.

> Czy caprice jest moderatorem? A jesli tak to czy tak kiepskim jak tu się
              > rozpisują? Nie wiem, bo nie zauwazyłam wpadek z nie wykasowaniem łamiących
              > regulamin wątków czy nadmiernym kasowaniem.

No ja zauwazylem kilka postow, ktore ZDECYDOWANIE nie lamaly regulaminu ani
              prawa, a zostaly usuniete.

> Dajcie spokój już z tą caprice, bo ona się tu w ogóle nie wypowiedziała, a
              > Waszych wątków na jej temat wystarczy - wszyscy już wiemy co kto myśli na jej
              > temat.
              >

Wypowiada sie i to bardzo czesto. Nawet o tym nie wiesz ;) Za kilka chwil
              ujawnie cos - ale w nowym watku, bo to WAZNE!
              • poika George? 11.10.05, 07:01
                > Nie o takie watki chodzi. Chodzi o to, ze watki w ktorych Vikka zostala
                obrazan
                > a
                > - mimo klikania w czerwony kosz - zostawaly na forum, a te, w ktorych cos sie
                > pojawilo na Caprice (ale delikatne okreslenia: matolek, panna ktora nie lubi
                > dzieci) - bylo natychmiast kasowane.

george! gdzie jestes?! Twoi ulubiency klikaja w czerwony kosz, a Ty milczysz?
                Innymi pomiatasz jak domagaja sie skasowania watku czy wypowiedzi, a tu
                otwarcie pisze sie o powtarzalnym procederze naprowadzania cenzora! nie dodasz
                niczego od siebie? Moze to nawet vikka klikala, z pobudek jakze prymitywnych,
                bo osobistych - nie wydasz zadnej reprymendy? czyzbys byl, o moj boze,
                stronniczy?
                • drhuckenbush Re: George? 11.10.05, 10:56
                  Co innego silne argumenty, co innego arumenty sily.
                  Poza tym Caprice DONOSI wysylajac mejle z linkami i durnymiprosbami o
                  zablokowanie uzytkownikow. A ja tylko klikam, zeby usunac post, ktory lamie
                  REGULAMIN.
                  • poika Re: George? 11.10.05, 11:10
                    alez ja Ciebie nie krytykuje. Pytanie bylo do george'a, ktory atakuje
                    wszystkich, ktorzy maja cos wspolnego z moderowaniem lub przyznali sie (badz
                    george tak wywnioskowal - czy slusznie nie mnie oceniac) do
                    uzywania "czerwonego kosza". Interesuje mnie tylko i wylacznie jego opinia, a
                    wlasciwie jej brak, ktory oznaczalby stronniczosc rzeczonego. Sam george w
                    przypadku innych osob powodami uzywania "czerwonego kosza" sie nie zajmowal,
                    jedynie zjawiskiem jego uzytkowania... ot taka moja ciekawosc
                    • l.george.l Re: George? 11.10.05, 21:48
                      Swojego zdania na temat klikaczy nie zmieniam. Jeszcze gorsze mniemanie mam o
                      właścicielach tego interesu, którzy konfidencki mechanizm wprowadzili. Mamy
                      jednak obecnie na forum stan wyjątkowy. Przesympatyczna, pełna wdzięku, uroku i
                      niebywałego poczucia humoru dziewczyna została brutalnie zaatakowana przez
                      osobę nieakceptowaną przez społeczność internetową nie tylko tu, ale i innych
                      forach. W takiej sytuacji działania Dra mnie nie dziwią i je całkowicie
                      usprawiedliwiam. Broni w końcu bliskiej sobie osoby.
                      • v.i.k.k.a jak mniemam ten ideał to ja:P 11.10.05, 23:31
                        Dziekuje w takim razie za wyrazy uznania i postaram się nie zawieść Cie w mojej
                        dalszej dzialanosci na forum:)
                      • poika Re: George? 12.10.05, 07:03
                        czyli jednak stronniczosc. niektorzy bronia sobie bliskie osoby, inni swoje
                        poglady i przekonania, jednak w tym wypadku jest to uzasadnione? W dodatku swoj
                        brak obiektywizmu podkreslasz jakimis subiektywnymi opiniami typu "pelna
                        wdzieku", "brutalnie", "przesympatyczna", "nieakceptowana".
            • v.i.k.k.a Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 23:31
              vipunia napisała:

> wątek poleciał to przecież mozna o tym powiedzieć i sprawę wyjaśnić - np. w
              > weekendy wyborcze poleciały pewnie wątki, bo cisza wyborcza - może to te, o
              > których mówi nieroztropna vikka.
              ###nie to np te w których napisałam, ze po smochowicach chodzi panna, która nie
              lubi dzieci. Inne, dodam obraźliwe, zostają. Oczywiście tok myślenia moderatora
              przypomina tok myslenia pewnej panny(nie obrażajac moderatora oczywiście:P),
              stad nasze podejrzenia.
              • alkoholiszek Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 11.10.05, 14:10
                Co to jest za argument - panna która nie lubi dzieci? O czym ma to niby
                świadczyć?
                Nie ma obowiązku lubienia dzieci, czemu ma służyć taki argument?
                • v.i.k.k.a Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 11.10.05, 14:47
                  Masz rację-kazdy lubi co chce, ja nie lubie tych co nie lubią dzieci, dlatego
                  nie wiem dlaczego ten watek, w którym stwierdzam, ze na smochowicach trzeba
                  uwazac na taka jedna co nie lubi dzieci, poleciał.
                  • Gość: antyvika Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:51
                    NIE LUBI czyli NIE CHCE MIEC DZIECI!!!

wiec tobie nic do tego!!!zajmij sie nicnierobieniem bo widac że to ci najlepiej
                    wychodzi no poza..... nie napisze by mnie nie skasowali ale i tak wszyscy wiedza
                    buahahahaha
                  • Gość: antyvika Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:51
                    dobrze wiesz ze w tym watku było cos jeszcze i za to on poleciał!
          • drhuckenbush Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 18:49
            Ze sprawdzonego zrodla juz wiem, ze forum nie ma moderatora spolecznego. A jesli
            miec bedzie, to nie bedzie to na pewno nie bedzie to Caprice.
        • l.george.l Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:15
          Dociekliwi forumowicze dostrzegli, że zmieniły się kryteria usuwania postów i stąd przypuszczenia, że nowa miotła się pojawiła.
    • pan.nikt Re: Czy to forum ma już moderatora społecznego? 10.10.05, 11:21
      A swoją drogą, ciekawe.
      Czy posty w tym wątku pociał Pan Błażej i nie chce się odezwać, czy ktoś inny??
      Panie Błażeju, niech Pan się nie wstydzi i da głos.
    • l.george.l Z Centrali donoszą... 10.10.05, 21:51
      że forum samo się sprząta
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=30208461
      Może pora ponowić postulat obowiązkowego logowania?
      • v.i.k.k.a podpisuje się pod tym:) 10.10.05, 23:32

• Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:36
      • Gość: XXL Re: Z Centrali donoszą... IP: *.orange.pl 11.10.05, 07:35
        .george.l napisał:

> Może pora ponowić postulat obowiązkowego logowania?

A co ci da obowiązek logowania ?
        Możesz założyć tysiące loginów.
        Bez logowania widać twoją domenę,
        więc można częściowo kogoś zidentyfikować.
        Przy logowaniu nie da się tego zrobić.

• l.george.l Re: Z Centrali donoszą... 11.10.05, 09:29
          Gość portalu: XXL napisał(a):

[...]
          > A co ci da obowiązek logowania ?
          [...]
          Wałkowaliśmy już ten temat, ale powtórzę. Da choćby to, że będę mógł w pełni wykorzystać możliwości oferowane przez "moje forum".

[...]
          > Możesz założyć tysiące loginów.
          [...]
          Zgadza się, ale to już jakieś utrudnienie dla trolla.

[...]
          > Bez logowania widać twoją domenę,
          [...]

Nic to daje w przypadku osób korzystających z Tepsy czy ICPnetu, a tych jest większość. Ubaw mamy jedynie w przypadku internautów budżetowych bawiących się na forum w godzinach pracy.

Dodam jeszcze, w oparciu o własne, spore już doświadczenie, że bez względu czy jest się forumowym błaznem, zadymiaczem, czy konstruktywnym dyskutantem, to efektywność naszych działań po zaistnieniu pod konkretnym imieniem znacznie wzrasta. A chyba o to w tej zabawie chodzi, by być widzianym.
          • moja.ciocia Re: Z Centrali donoszą... 11.10.05, 10:35
            wystarczy słowo o moderacji a cieknie wam ślinka na tą posadke,być moderatorem
            na tym forum to dla niektórych spelnienie najskrytszych marzen i oh!ta władza!!!

robocza sygnaturka
            • l.george.l Re: Z Centrali donoszą... 11.10.05, 10:53
              Pod moim adresem to chyba niestosowna uwaga, bo wiele energii i klikania w klawiaturę poświęcam na walkę z darmowymi pachołkami i donosicielami.
              • moja.ciocia Re: Z Centrali donoszą... 11.10.05, 11:07
                czepiasz sie, podpisałam sie pod ostatnim postem bo nie zagłebiam sie zbyt w
                temat.tyle

robocza sygnaturka
            • drhuckenbush Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 11:01
              Bzdura. W wakacje o tym pisalem, bo faktycznie chcialem byc moderatorem. Nadal
              uwazam, ze wykonywalbym prace dobrze, ale skoro zdanie spolecznosci jest
              podzielone w tej kwestii - trudno sie mowi. Mam to w dupie.
              Bez moderatora to forum sobie rowniez doskonale poradzi. A na pewno bez takiego
              moderatora o jakim tu pisalismy...
              • l.george.l Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 11:49
                drhuckenbush napisał:
                [...]
                > skoro zdanie spolecznosci jest
                > podzielone w tej kwestii - trudno sie mowi. Mam to w dupie.
                [...]

Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale weź proszę pod uwagę, że choć w wielu sprawach się zgadzamy, to gdybyś dostał do ręki miotłę, niejednokrotnie musiałbyś w stosunku do mnie jej użyć, bo pejsaci z centrali i lokalni koszowi klikacze nie dali by Ci żyć. Niech będzie jak jest. Myślę, że logowanie wiele zmieni na lepsze.
                • drhuckenbush Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 20:52
                  > Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale weź proszę pod uwagę, że choć w wielu sprawac
                  > h się zgadzamy, to gdybyś dostał do ręki miotłę, niejednokrotnie musiałbyś w st
                  > osunku do mnie jej użyć, bo pejsaci z centrali i lokalni koszowi klikacze nie d
                  > ali by Ci żyć. Niech będzie jak jest. Myślę, że logowanie wiele zmieni na lepsz
                  > e.

Pejsate sily nie sa w stanie mnie do niczego zmusic. A gdyby probowaly, to bym
                  sie wycofal z tej roli...
                  • l.george.l Re: Z Centrali donoszą... 13.10.05, 09:50
                    drhuckenbush napisał:
                    [...]
                    > Pejsate sily nie sa w stanie mnie do niczego zmusic. A gdyby probowaly, to bym
                    > sie wycofal z tej roli...
                    [...]

Właśnie dałeś świadectwo zupełnego braku kwalifikacji do roli moderatora na forach gazety. Do tego potrzebne są bezmyślne kundle, a nie ludzie posiadający własne zdanie.
                    • 2pp Re: Z Centrali donoszą... 13.10.05, 19:41
                      > Właśnie dałeś świadectwo zupełnego braku kwalifikacji do roli moderatora na
                      for
                      > ach gazety. Do tego potrzebne są bezmyślne kundle, a nie ludzie posiadający
                      wła
                      > sne zdanie.

A teraz się jeszcze pocałujcie.
                      • v.i.k.k.a Re: Z Centrali donoszą... 13.10.05, 20:23
                        Stanowczo protestuję....z całym szacunkiem dla george'a oczywiście;)
          • drhuckenbush Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 10:59
            Poza tym antyvikki wtedy znikna, bo to sa zwykle TCHORZE. Ja sie nie boje jako
            ja powiedziec ze cos mi pasuje, a cos nie. A reszta jak widac to zwyczajne
            tchorze, pozbawione resztek odwagi cywilnej, ktore uciekaja sie do podpisania
            postu o poziomie jeszsze nizszym niz ich ujemny iloraz inteligencji nickiem
            "antyvikka", "antydr" czy "antydzordz".
            ZALOSNE
        • drhuckenbush Re: Z Centrali donoszą... 12.10.05, 10:57
          Gość portalu: XXL napisał(a):
          > A co ci da obowiązek logowania ?
          > Możesz założyć tysiące loginów.

Ale to juz duzo zachodu. Admin moglby zamiast usuwac watki usuwac konta
          uzytkownikow, ktorzy zasmiecaja. Myslisz, ze Caprice i jej podobni chcieliby
          przed kazdym wyslaniem posta na forum nowe konto sobie zakladac?

> Bez logowania widać twoją domenę,
          > więc można częściowo kogoś zidentyfikować.
          > Przy logowaniu nie da się tego zrobić.

Uzytkownicy widza. Administracja widzi zawsze - przynajmniej powinna, bo baza
          danych powinna zawierac historie logowan.
          Niemniej tak naprawde nic nam nie daje to, ze znamy nazwe hosta bez pierwszego
          fragmentu - zazwyczaj wiesz tylko tyle, ze jest to uzytkownik neostrady...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka