Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    18.11.09, 16:21
    Opisałem swój problem z logowaniem wczoraj w poście na forum oraz poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie głównej nie dostałem żadnej odpowiedzi a posty dwa zostały skasowane i co mam z tym fantem zrobic prosiłbym o szybką interwencje do piatku tylko 2 dni zostało
    Obserwuj wątek
      • sportmadnes Re: problem 18.11.09, 17:55
        dostanę jaką kolwiek odpowiedz przecież napewno w ciągu dwóch dni któryś z moderatorów przewinoł sie przez forum a posty sie same nie usuneły
      • marwi75 Re: problem 19.11.09, 08:33
        do poczty potrafisz się zalogować ? jeśli tak to usuń ciasteczka z przeglądarki
        i wpisz raz jeszcze poprawnie użytkownika i hasło

• sportmadnes Re: problem 19.11.09, 10:36
          Dalej nic usunołem ciasteczka wszystkie jakie były natomiast zalogowac sie moge wszędzie oprócz Wl w konsoli błędów Opery znalazłem taki komunkat:

JavaScript - forum.gazeta.pl/forum/03,478,103166560.html?t=1&a=103193880&rep=1
          Inline script thread
          Error:
          name: ReferenceError
          stacktrace: n/a; see opera:config#UserPrefs|Exceptions Have Stacktrace

jakby jakiś ban na konto?
          • kowall Re: problem 19.11.09, 12:28
            Wysłałem zgłoszenie na pomoc@agora.pl
            Prezes też może tam napisać
            • sportmadnes Re: problem 19.11.09, 13:19
              no to wygląda na bardziej skomplikowana sytuacje wysłałem zobaczymy jak szybko mi odpowiedzą
            • sportmadnes Re: problem 20.11.09, 13:52
              Wczoraj otrzymałem tylko poniższe zapytanie od gazety

proszę o podanie loginu konta, którego problem dotyczy oraz:
              - kiedy było ostatnie prawidlowe logowanie do konta
              - kiedy była ostatnia próba logowania do kont

Może dostaliście jakąkolwiek informacje w mojej sprawie, czy mozecie ich w jakikolwiek nacisnąć zostało tylko kilka godzin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka