Dodaj do ulubionych

stan zdrowia mieszkancow Rataj

IP: 212.38.200.* 30.10.05, 13:40
Pytanie moze wydac sie dziwne, ale niezbedne
do zgromadzenia pewnych informacji ktore musze uzyskac
na temat stanow zdrowia mieszkancow Rataj i okolic.

Czy ktos slyszal o przypadku lub osobiscie zna mieszkanca Rataj
u którego w ostatnich latach nasiliła się astma i
problemy z drogami oddechowymi ?

(ew.potrzebne sa tez inf. o mieszkancach innych
dzielnic Poznania, którzy odczuwaja problemy z drogami
oddechowymi podczas wizyt na Ratajach)

Sprawa jest poważna i komentarzom nie
na temat dziękuje.

K.
Obserwuj wątek
    • Gość: Z Z powodu Selgrosu nie mogę spać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:48
      Moje schorzenia nie dotycza astmy tylko słuchu i nerwów. Mi i moim sąsiadom
      znacznie pogorszył się słuch i mamy problemy ze spokojnym snem. Jesteśmy bowiem
      oddaleni ok. 50 metrów od parkingu do dostaw supermarketu Selgros. Nasz sen
      jest zakłócany niemal codziennie, szczególnie w nocy z niedzieli na
      poniedziałek, kiedy mają mniej zapasów z powodu weekendu. Nie przejmują się
      ciszą nocną, trzaskają wielkimi kontenerami na śmieci, trzaskają rampy boczne
      ciężarówek, kierowcy trąbią na siebie, krzyczą itp. Trwa to często od godz. 23
      do 5,6 rano więc akurat w czasie ciszy nocnej. Zdarza sie, że jest to tak
      głośne, że trzęsą się szyby w oknach. O otwieraniu okien po stronie Selgrosu
      mogę pomarzyć. Może osoba pisząca pracę o zdrowi mieszkańców Rataj przyjdzie
      tutaj i pogada z sąsiadami Selgrosa jak się czują i jak im sie sypia nocami?
      • Gość: Z Z powodu Selgrosu znowu nie mogłam spać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:32
        Jak tam Kora? Byłaś już badać zdrowie sąsiadów Selgrosu czy interesuje cię
        tylko zagadnienie astmy? Bo ja dzisiejszej nocy znowu nie mogłem spać z powodu
        rozładunku w Selgrosie! Może jeżeli nie ty się zajmiesz to skierujesz mnie do
        kogoś kto by chciał przebadać nasze nerwy, słuch i dobrostan ogólny? Proszę
        ratujcie nas!!!
    • v.i.k.k.a są bardzo chorzy(nt) 02.11.05, 18:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka