Gość: ja IP: 66.178.36.* 01.11.05, 15:01 smutne.. tragiczne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tragedia 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.11.05, 16:40 "W środku makabryczny widok: 27-letnia kobieta i jej 10-letni syn leżeli na ziemi." W wieku 16 lat zaszła w ciążę. Nie winię jej, ale ... nadal głosujcie przeciw aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragathol Re: 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.icpnet.pl 01.11.05, 16:48 Tak frajerze, tylko na starość nie zdziw się, jak będziesz zmuszony pracować do 80-siątki, bo nie będzie miał kto na twoją emeryturę zarabiać. No a poza tym, oczywiście to, że miała dziecko w tym wieku, jest winne tragedii... Świr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.icpnet.pl 01.11.05, 22:30 Na moją emeryturę powinienem zarabiać JA SAM, przez całe życie, frajerze. W nienormalnym państwie ktoś musi na nią pracować. A ta rodzina dokonała wyboru, więc to jej sprawa. Zero współczucia dla samobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.echostar.pl 02.11.05, 09:11 Ragethol pisze jak JEST a nie jak powinno być. Czyli żyjąc w socjalistycznej europie uważasz się za frajera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemon Re: 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 08:58 co za debilizm, ze tak juz sie wyraze.... nie wazne, ze zginela cala rodzina, ale fakt, ze urodzila dziecko majac 17 lat... czy to jest az takie dziwne??? bynajmniej dla mnie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. bieda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:43 Tragiczna sprawa. Nie wiem, co jest przyczyną takich sytuacji, kiedy popełnia się samobójstwo z powodu biedy i braku pieniędzy... ale pod domem stoi samochód. Nie uderza was to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W...k Re: bieda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:17 Dlaczego zabili dziecko? Przecież ono nie miało wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malik Re: bieda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:42 na bank był iny powod.... przeciez w zyciu sie kasa podno tylko nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: bieda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:43 Może długi. Ludzie nie radzą sobie z takimi sytuacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Tragedia na Piątkowie IP: *.icpnet.pl 01.11.05, 18:16 Biedne dziecko...niczemu nie winne...nie mogli go do babci wysłać? Bo przecież czy 10 letnie dziecko z własnej woli popełni samobójstwo z takiego powodu? I ten samochód pod domem...nierozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalik Re: Tragedia na Piątkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:11 Ktoś z rodziców je zabił. Może ten co sie powiesił Odpowiedz Link Zgłoś
angelika1975 Re: Tragedia na Piątkowie 02.11.05, 09:26 Znałam tę rodzinę. Mama miała 28 lat, czyli urodziła syna będąc już pełnoletnia. Łatwo wydawać opinie, nie znając faktów. A ponad to zdziwilibyście się jaka to była porządna, dobra, kochająca się rodzina. Niesamowicie dbali dbali o syna - był bardzo mądry i dobrze wychowany. Żyli dla siebie i razem umarli. Wieczny odpoczynek... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Tragedia Angelika 1975 02.11.05, 15:16 Jesli znalas te kochajaca sie rodzine, to moze napiszesz czemu targneli sie na zycie??? Podobno milosc jest najwazniejsza i dopoki ona istnieje, mozna razem pokonac wszystkie przeszkody ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika1975 Re: Tragedia Angelika 1975 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:33 Pytanie retoryczne. Nie bylo mnie przy tym. Dla mnie to szok, cokolwiek by się tam nie wydarzyło. Jak sam stwierdziłeś "Podobno miłosc jest najwazniejsza i dopoki ona istnieje, można razem pokonać wszystkie przeszkody ...".PODOBNO... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: Tragedia na Piątkowie 03.11.05, 17:29 Angeliko, jeśli możesz skontaktuj się ze mną. Bardzo proszę też o kontakt inne osoby, które znały tragicznie zmarłą rodzinę z ul. Magnackiej. Violetta Szostak, Gazeta Wyborcza violetta.szostak@poznan.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika1975 Re: Tragedia na Piątkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:26 Nie chcę nigdzie wypowiadać się na ten temat. Myślę, że sensacyjnych doniesień w tej sprawie jest już zbyt dużo. Nie zwróci to życia Krzysiowi i jego mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Tragedia na Piątkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:00 ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuje za 700zł WSPÓŁCZUJE ! JESTEM WSTRZĄSNIETY ! - taką własnie IP: *.promax.media.pl 02.11.05, 17:01 ...przyszłość szykuje dla biednej częsci społeczenstwa PO . To PO chce pogłębic jeszcze bardziej biede w Narodzie , dla PO obojetne jest czy obywatel , rodzina ma za co życ! UWAGA NA PO - CZYLI TUSKA , ROKITE i resztę platformiarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zan Re: Tragedia na Piątkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:40 Aniu, Igorze i Krzysiu.... będę o Was pamiętać ['] odpoczywajcie w pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
harimatrix Re: Tragedia na Piątkowie 07.11.05, 22:36 wspolczuje [*] // gdzie-jest-kasia.86.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: Tragedia na Piątkowie 07.11.05, 22:46 Większość z Was robi katastrofalną szopke umieszczając głupie świeczki w postaci nawiasów. To niezaprzeczalny fakt, że tacy nadają się tylko tam gdzie grabki, kubełek i do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nihilizm Tragedia???? na Piątkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 02:17 w PO nie ma tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
brander Zarabiasz 700,-. zł.? Ne chciało się nosić teczki, 08.11.05, 16:03 trzeba nosić woreczki.Oczywiście to inni są zawsze winni... Odpowiedz Link Zgłoś