Dodaj do ulubionych

Tragedia na Piątkowie

IP: 66.178.36.* 01.11.05, 15:01
smutne.. tragiczne...
Obserwuj wątek
    • Gość: tragedia 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.11.05, 16:40
      "W środku makabryczny widok: 27-letnia kobieta i jej 10-letni syn leżeli na ziemi."

W wieku 16 lat zaszła w ciążę. Nie winię jej, ale ... nadal głosujcie przeciw
      aborcji.
      • Gość: Ragathol Re: 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.icpnet.pl 01.11.05, 16:48
        Tak frajerze, tylko na starość nie zdziw się, jak będziesz zmuszony pracować do
        80-siątki, bo nie będzie miał kto na twoją emeryturę zarabiać. No a poza tym,
        oczywiście to, że miała dziecko w tym wieku, jest winne tragedii... Świr!!
        • Gość: kowal Re: 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.icpnet.pl 01.11.05, 22:30
          Na moją emeryturę powinienem zarabiać JA SAM, przez całe życie, frajerze. W
          nienormalnym państwie ktoś musi na nią pracować.
          A ta rodzina dokonała wyboru, więc to jej sprawa. Zero współczucia dla samobójców.
          • Gość: kokosz Re: 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.echostar.pl 02.11.05, 09:11
            Ragethol pisze jak JEST a nie jak powinno być. Czyli żyjąc w socjalistycznej
            europie uważasz się za frajera?
      • Gość: nemon Re: 27 lat i 10-letni syn.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 08:58
        co za debilizm, ze tak juz sie wyraze.... nie wazne, ze zginela cala rodzina,
        ale fakt, ze urodzila dziecko majac 17 lat... czy to jest az takie dziwne???
        bynajmniej dla mnie nie...
    • Gość: M. bieda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:43
      Tragiczna sprawa. Nie wiem, co jest przyczyną takich sytuacji, kiedy popełnia
      się samobójstwo z powodu biedy i braku pieniędzy... ale pod domem stoi
      samochód. Nie uderza was to?
      • Gość: W...k Re: bieda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:17
        Dlaczego zabili dziecko? Przecież ono nie miało wyboru.
      • Gość: malik Re: bieda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:42
        na bank był iny powod.... przeciez w zyciu sie kasa podno tylko nie liczy
      • Gość: krysia Re: bieda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:43
        Może długi. Ludzie nie radzą sobie z takimi sytuacjami.
    • Gość: Aga Tragedia na Piątkowie IP: *.icpnet.pl 01.11.05, 18:16
      Biedne dziecko...niczemu nie winne...nie mogli go do babci wysłać? Bo przecież
      czy 10 letnie dziecko z własnej woli popełni samobójstwo z takiego powodu? I
      ten samochód pod domem...nierozumiem...
      • Gość: Kowalik Re: Tragedia na Piątkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:11
        Ktoś z rodziców je zabił. Może ten co sie powiesił
    • angelika1975 Re: Tragedia na Piątkowie 02.11.05, 09:26
      Znałam tę rodzinę. Mama miała 28 lat, czyli urodziła syna będąc już
      pełnoletnia. Łatwo wydawać opinie, nie znając faktów. A ponad to zdziwilibyście
      się jaka to była porządna, dobra, kochająca się rodzina. Niesamowicie dbali
      dbali o syna - był bardzo mądry i dobrze wychowany. Żyli dla siebie i razem
      umarli. Wieczny odpoczynek...
      • pia.ed Re: Tragedia Angelika 1975 02.11.05, 15:16
        Jesli znalas te kochajaca sie rodzine, to moze napiszesz
        czemu targneli sie na zycie???
        Podobno milosc jest najwazniejsza i dopoki ona istnieje, mozna razem pokonac
        wszystkie przeszkody ...
        • Gość: Angelika1975 Re: Tragedia Angelika 1975 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:33
          Pytanie retoryczne. Nie bylo mnie przy tym. Dla mnie to szok, cokolwiek by się
          tam nie wydarzyło. Jak sam stwierdziłeś "Podobno miłosc jest najwazniejsza i
          dopoki ona istnieje, można razem pokonać wszystkie przeszkody ...".PODOBNO...
      • redakcja_poznan Re: Tragedia na Piątkowie 03.11.05, 17:29
        Angeliko, jeśli możesz skontaktuj się ze mną. Bardzo proszę też o kontakt inne
        osoby, które znały tragicznie zmarłą rodzinę z ul. Magnackiej.
        Violetta Szostak, Gazeta Wyborcza
        violetta.szostak@poznan.agora.pl
        • Gość: Angelika1975 Re: Tragedia na Piątkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:26
          Nie chcę nigdzie wypowiadać się na ten temat. Myślę, że sensacyjnych doniesień
          w tej sprawie jest już zbyt dużo. Nie zwróci to życia Krzysiowi i jego mamie.
    • Gość: Iza Re: Tragedia na Piątkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:00
      ['] ['] [']
    • Gość: pracuje za 700zł WSPÓŁCZUJE ! JESTEM WSTRZĄSNIETY ! - taką własnie IP: *.promax.media.pl 02.11.05, 17:01
      ...przyszłość szykuje dla biednej częsci społeczenstwa PO . To PO chce pogłębic
      jeszcze bardziej biede w Narodzie , dla PO obojetne jest czy obywatel ,
      rodzina ma za co życ! UWAGA NA PO - CZYLI TUSKA , ROKITE i resztę platformiarzy
    • Gość: zan Re: Tragedia na Piątkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:40
      Aniu, Igorze i Krzysiu.... będę o Was pamiętać ['] odpoczywajcie w pokoju...
      • onaaa8 Re: Tragedia na Piątkowie 03.11.05, 13:35
        [*]
    • harimatrix Re: Tragedia na Piątkowie 07.11.05, 22:36
      wspolczuje [*]

//

gdzie-jest-kasia.86.pl/
      • roxis Re: Tragedia na Piątkowie 07.11.05, 22:46
        Większość z Was robi katastrofalną szopke umieszczając głupie świeczki w
        postaci nawiasów. To niezaprzeczalny fakt, że tacy nadają się tylko tam gdzie
        grabki, kubełek i do piaskownicy.
        • harimatrix Re: Tragedia na Piątkowie 07.11.05, 22:48
          nie przesadzaj
          • Gość: nihilizm Tragedia???? na Piątkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 02:17
            w PO nie ma tragedii
            • brander Zarabiasz 700,-. zł.? Ne chciało się nosić teczki, 08.11.05, 16:03
              trzeba nosić woreczki.Oczywiście to inni są zawsze winni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka