Gość: wszechpolak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:54 - ale mamy prezydenta - marionetke w łapach rasistów z PISU i LPRU - - rychu !!! jesteś do dupy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelpiwowarczyk Re: PREZYDENT GROBELNY TO TCHÓRZ 15.11.05, 18:08 Nie, nie jest tchórzem. To zwykła menda. Czy oczekujesz od mendy, by odznaczała się odwagą? Jestem Poznaniakiem od urodznia i WSTYD MI. Jednego nie rozumiem. Po co on jeszcze tłumaczy się ze swojego postępowania? Czy splunięcie sąsiadowi w twarz będzie czymś innym, kiedy powiem, że zrobiłem to dla jego dobra (taki rozpalony był)? Czy ludzie są tak zaślepieni, że mogą w to uwierzyć? Najgorsze, że dziś są homoseksualiści, jutro będą cykliści, pojutrze leworęczni, późnie przyjdzie czas na palenie książek (oczywiście tych "niegodziwych"), by wreszcie skończyć na paleniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrydzien Jedna z niewielu dobrych decyzji IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:21 Jutro? Ja sie boje co bedize jutro wlasnie dzieki takim marszom i ludziom. Juz dzisiaj wymalowane cioty na obacasach to wg. niektorych mediow najlepsi rodzice (tak tak wiem hetero bija swoje dzieci), najlepszy show to Miriam czyli baba z penisem. Promocja odrazajacych wartosci a w zasadzie jej zniku. Najlepsze co mozna zrobic to chociaz opoznic te dewiacje. Bo za pare lat drogi kolego to zapukaja do Ciebie i zrobia Tobie przymusowa eutanazje. Bo ktoby pomyslal ze obrzydliwe show z transeksualista bedzie pozywka milionow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: 4 RP = 4 RZESZA Katoland Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:21 W III rzeszy homoseksualisów zamykano w obozach koncentracyjnych,pomimo,że szef S.A. Róhm sam był homoseksualistą.To co się dzieje w Polsce pokazuje,że "naród"ten nie dorósł do demokracji.A eskalacja nienawisci polskich niby katolkiów nie ma odpowiednika na świecie.Nie zdziwie się jak niedługo wiele państw zawiesi z Polską stosunki dyplomatyczne nie mogąc zgodzić sie na tak jawne łamanie praw człowieka jakie ma miejsce w POlsce.Zaczyna się od homoseksualistów a potem się skupi na osobach nie chodzacych do Kościoła i nie dajacych na tace i tak dale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha historyk hahahaaha IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:25 z czego Ty sie uczyles? Z Trybuny? Z opowiadan taty ormowca? A moze jakis z Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpiwowarczyk Re: historyk hahahaaha 15.11.05, 20:09 Każdy człowiek dostał życie od Boga. Bóg powołując nas do życia nadał nam pewne prawa, których ŻADEN człowiek nie może odebrać. Jednym z nich (nie najważniejszym wcale) jest zaspakajanie własnych potrzeb. Mamy prawo jeść co nam się podoba, ubierać w ciuchy zielone, czerwone, białe, czarne i jakiekolwiek inne, głosować na nawet najdurniejszą partię, itd, itd... My (ludzie) mamy PRAWO od Boga dane do tego wszystkiego. Granicą, nieprzekraczalną granicą jest wyrządzanie krzywdy bliźnim. Zaspakajanie potrzeb nie może wyrządać krzywdy innemu człowiekowi. W Rzymie ku uciesze tłuszczy zwierzęta rozszarpywały chrześcijan, teraz chrześcijanie zakazują bycia INNYM. Zrozumcie, że oni (wszelkie mniejszości) są niegroźni. To my (Wy) - wszelkiej maści frustraci (95% to chrześcijanie?) jesteśmy groźni. Nie ma, nie ma żadnych spików przeciw nam (Wam). ŻYJMY (szczęśliwie) I POZWÓLMY ŻYĆ INNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Jezus umarł na krzyżu aby ludzie byli lepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:12 a jakoś umarł za wasze grzechy chrzescijan.Mija 2000lat a Wy chrześcijańie tylko ziejecie nienawiscia.Wstyd mi za Was a zarazem jestem dumna ,że zrzekłam się chrztu i nie mam z KK nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak grobelny do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:20 bardzo podoba mi się wypowiedz kolegi ( pana) pawła piwowarczyka. zgadzam sie z tobą w każdym calu - nie rozumiem skąd ta nienawiść wśród polskich katolików - to są pseudo katolicy - klerykałowie dewoci - ludzie chorzy z nienawiści - żal mi ze w takiej polsce żyję - a prezydent poznania - rychu grobelny jest beznadziejny - jest żałosny - jest do dupy - od razu wiedzialem ze jest zbyt prosty i zbyt uległy zeby pojąć czym jest taki marsz i jakie szlachetne idee mu przyswiecają - ps, ja jestem zdeklarowanych heteroseksualistą i katolikiem ale jestem tolerancyjny i swiadomy ze zyjemy w 21 wieku w Europie a nie w sredniowieczu w buszu!! GROBELNY WSTYDŻ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
paarabola Re: grobelny do bani 15.11.05, 23:08 Zakłamani, zaślepieni mieszkańcy "ciemnogrodu" chcący być świętszymi od Papieża, nie wiedzą, że katolicyzm, zwłaszcza w naszym "Katolandzie" dawno już przestał mieć cokolwiek wspólnego z... chrześcijaństwem. Winne jest temu nasze (wasze) BAŁWOCHWALSTWO. Coraz częściej mianowicie słyszę o modlitwach do... ojca dyrektora, czy J.P.II. Zgroza...! W mojej firmie pracuje 120 osób, z czego dwie osoby to geje. Nigdy nie próbowaliśmy im dokuczać, obrażać ich (nawet na zakrapianych imprezach firmowych), bo cenimy ich fachowość i pracowitość. Oni również nigdy nie próbowali szczególnie manifestować swej orientacji. Widzę jednak, że kultura katolicka niektórych "forumowiczów" każe takich z gruntu nienawidzić. Ta nienawiść jest tylko dowodem, że "takim" katolikom zupełnie obce są pokora i miłosierdzie, a to w moich oczach dyskwalifikuje ich z grona Chrześcijan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: PREZYDENT GROBELNY TO TCHÓRZ IP: *.marol.local / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:53 Mnie najbardziej wkurza zasadnienie tej decyzji, które urąga inteligencji sześciolatka: Zakazano marszu ponieważ zagraża on (ten marsz, znaczy) itd. itp. No patrz: a ja myślałem, że zdrowiu i mieniu zagrażają agresywni PISowcy, LPRowcy, Weszpolacy itd. A tu proszę: wg Grobelnego zagrożenie stwarza ofiara przestępstwa, a nie nie przestępca. Wątpię by Grobleny pojmował, co właśnie zrobił - usankcjonował prawo pięści: byle hałaśliwa grupka może teraz zakazać innym ludziom wyrażania swoich poglądów poprzez szantaż: "zakaż tej demonstracji, bo jak nie to zaatakujemy jej uczestników". Wstyd i poruta. Co raz bardziej żałuję, że wróciłem do Poznania. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa siwiutka Re: GROBELNY TO TCHÓRZ i gnida spizdziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:31 i jest kiepski w łuzku na bokumusze korzystac z usług agencji towarzyskich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz R. Re: PREZYDENT GROBELNY TO TCHÓRZto prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojrosada Re: PREZYDENT GROBELNY TO TCHÓRZto prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:17 W tej akurat sprawie popieram Ryszarda w całości. Odpowiedz Link Zgłoś