Gość: Jerry IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 15.11.05, 19:41 Jestem neutralny w sprawie marszu , ale według temperatury sprawy , decyzja słuszna.Ze szkodą dla wizerunku Polski w świecie. Niestety brakuje nam tolerancji , Poznań dał ....y. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anty wyborca Re: Grobelny zapobiegł burdom !!!!!!! IP: *.crowley.pl 15.11.05, 20:07 Wojewoda może zmienić decyzję Prezydenta Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Grobelny zapobiegł burdom !!!!!!! IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 20:27 Zadnej szkody!Sameplusy z takiej decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: Grobelny zapobiegł burdom !!!!!!! IP: *.marol.local / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:45 Uzasadnienie tej decyzji urąga inteligencji sześciolatka: Zakazać demonstracji ponieważ stwarza ONA zagrożenie dla itd. itp. A to dobre ! A ja myślałem, że zagrożenie stwarza agresywny PIS do spółki z LPRem i MW. A tu proszę: wg Grobelnego zagrożenie stwarza ofiara przestępstwa, a nie przestępca. Wątpię, by Grobelny rozumiał, co właśnie zrobił: za jego sprawą w Poznaniu powstało nowe prawo: zgodnie z nim odpowiednio hałaśliwa grupka może zakazać wyrażania poglądów, jakie jej się nie podobają, za pomocą szantażu: "zakaż tej demonstracji bo jak nie, to zaatakujemy jej uczestników". Wstyd i poruta. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PWN Wstyd i poruta to poglady Pozhogi IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 11:00 wiecznie sfrustrowany gosc. Pedaly nie przejda i dobrze. Parada rownosci to hipokryci i pelni nienwawisci ludzie. Wiec swietna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: Wstyd i poruta to poglady Pozhogi IP: *.marol.local / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:27 Kto tu jest sfrustrowany i pełen nienawiści to widać. Najwyraźniej nie rozumiesz też znaczenia słowa "hipokryta". Bez pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: Wstyd i poruta to poglady Pozhogi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.11.05, 00:23 jesteś od rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś