kkkamila 16.11.05, 10:48 POSZUKUJEMY RZEŹNIKÓW DO PRACY W ANGLII I IRLANDII, WYMAGANE WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE W PRACY NA TAŚMIE W WYKRAWANIU/ROZBIORZE LUB UBOJU MIĘSA WOŁOWEGO/WIEPRZOWEGO LUB BARANINY. WIĘCEJ INFORMACJI PRZEŚLĘ EMAILEM ZWROTNYM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrko00@tlen.pl Re: RZEŹNIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:21 Jestem zainteresowany pracą w Anglii w charakterze rzeźnika. Posiadam 14 letnie doświadczenie przy rozbiorze wieprzowiny. Prosz o więcej informacji o wymaganiach i warunkach pracy. z poważaniem Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignac Re: RZEŹNIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:22 jestem zainteresowany ta praca mam 16letni staz pracy w tym zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy Re: RZEŹNIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:16 Jestem zainteresowany ofertą. Mam 16 letni staż pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: RZEŹNIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:19 Jestem zainteresowany ofertą. Mam 16 letni staż pracy. Odpowiedź proszę przesłać na adres : krzys.minda@neostrada.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś